Mammaträff!

Var första träffen idag och var trevligt! Lärde oss lite babymassage, körde presentationer - skulle säga något om sin bebis som beskrev han/henne med första bokstaven i dens namn. För oss blev det; Detta är Mathilda och hon är matglad. Klockren på henne ju;) Alla såg ju på hennes söta små kinder att hon gillar att äta! Efteråt stannade jag och två tjejer kvar och pratade lite sen hade vi följe hem. En av dem bor nästan granne med oss och andra tjejen bor en liten bit bort bara. Skulle vägt och mätt sötnöten idag med men Eivor bvc sköterskan skulle iväg på möte så ska dit på måndag istället på öppen mottagning. Passar perfekt för vid samma tid ska nyckeln till försammlingshemmet också inlämnas, är ju inärheten. Spännande att se vad hon väger nu, var 5690g för en månad sen så tippar på 6kg iallafall. Lite över kanske?!

Ikväll sprang jag 4:an på berget med Malin. Vi tog det lugnt, var skönt! Hade orkat 5km idag kände jag men bra att börja med 4 ändå när man ska komma igång igen. På lördag blir det en tur med Hanna&Heidi.

Krya på hälsningar till Mathildas yngsta kusin Oscar som fått rör i öronen! Hoppas nu han slipper problem med öronen i framtiden!!


Kommentarer
Postat av: Jonna

tack tack säjer Oscar. Vad gullig du är <3

2011-09-02 @ 12:14:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0