Besök i Jönköping

Igår blev jag ledig efter en veckas jobb så då körde vi och hälsade på våra vänner i Jönköping. Beställde pizza, åt god äpplekaka Linda bakat, barnen lekte så sött ihop (de är så lika till sättet våra sötisar. Smarta tjejer.) och vi andra hade mycket att prata ikapp om=). Man ville nästan inte hem men när klockan var 20.30 fick vi bege oss hemåt. Måste ses snart igen!! Påvägen hem började plötsligt ena bakdäcket krångla mitt på motorvägen, lät som bara den. Så vi fick svänga in till kanten och janne misstänkte att det satt löst. Så vi fick köra i 50, och givetvis var det enfilig motorväg hur länge som helst utan någonstans att köra ut och släppa fram andra. Sååå stressande!!! Lastbilar och bilar blinkade och tryckte oss i baken men vad kunde vi göra?? När vi efter långt om länge kom till Ljungby stopp och en bemannad mack fick vi nummret till assistans kåren som kom och hjälpte oss inom 10min. Han fick sätta på ett vinterdäck istället eftersom det var fel bultar till sommardäcket. Hade vi kört någon mil till hade däcket gått av sa han. Tack och lov att det slutade väl! Och 700kr fattigare blev vi, sura pengar men det får det vara värt bara vi kom hem som vi skulle. 01.30 var vi hemma och däckade i säng direkt. Mathilda sa inte ett knyst på hela tiden, var glad och nyfiken när hon fick följa med sin mamma in på macken mitt i natten. Älskade barn! Henne man var mest orolig över ifall något skulle hänt. Fick föresten fina presenter jag och lillan. Bild finns nedan. =)

       

Idag sov vi till 10.30, sen ringde Malin och gav ett förslag på en promenad och fika till grötvik. Så efter lunch kom hon hit med bullar och jag fixade te och saft och så tog vi med lillan på promenad och lite picknick. Uuuuunderbart väder! Å Mathilda blir alltid överlycklig när hon ser Malin. Så kul att se=). Janne jobbar enkel natt i natt, sen jobbar jag natt ons-fre. I helgen sen ska janne jobba för försvaret och på söndag kommer madde och hennes nya kärlek på besök över dagen!

    

Vi vann ett spel; vuxenpoäng från föräldrar&barn. Kul man kan vinna någon gång! Kom även ett nytt paket från boklubben till Mathilda idag med två böcker och en liten bricka.

Föresten janne har sett en 7:e och 8:e tand påväg upp också på lilltjejan! Hon odlar tänder galet här haha!

Nu ska jag prata klart med min kära carro i luren här! Hej svej!

Kommentarer
Postat av: Jonna

Så glad ch god hon ær! Och stor tjej som sitter i stora badkaret nu! L'ngtar till i sommar!

2012-04-25 @ 13:17:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0