Simning och picknick

på brottet hade vi med Kristina idag. (Janne var och jobbade i Falkenberg på marknaden där. Sjönevads marknad tror jag den heter.) Var en underbart härlig dag i solen. Var inte hemma förän vid 17.
 
Imorgon blir det nog brottet igen fast med pappa janne också. Gick dit idag, tog ca 30min, så blev ca 6,5km fram och tillbaka plus att jag simmade 20min. Gott! Är ju något kilo plus på vågen sen sommaren;). Har ju varit en sån trist sommar så man har ju krängt desto mer. Får nog bli en mjukglass imorgon föresten, var så sugen på det idag! Än är sommaren inte slut!! Men ihöst ska jag försöka komma in i bättre vanor. Iallafall försöka hålla det till helgen bara. (Vet inte hur många gånger jag lovat mig själv det, men ska verkligen försöka.)
 
Föresten vi hade en konstig natt med Mathilda natten som var. Hon vaknade vid 03.30 och skulle upp och leka!? Vägrade somna om så fick gå upp med henne en stund sen fick hon välling men somnade inte om förän vid 07. Så inte många timmars sömn för oss i natt inte, å janne som skulle upp 8... Tur det inte är så varenda natt! =) Hoppas hon inte gör så mot pappa som kommer upp nästa helg och ska passa lillfisen då vi båda jobbar nätter den helgen. Hehe då får han å stå i!
 
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0