Halvdags besök

Idag sov jag till 13 efter en jobbenatt. Var riktigt jobbigt i natt, var sååå trött. Och att sitta vak då är strängt. Speciellt när personen i fråga sov hela natten.

Malin kom hit vid 15 på fika. Jordgubbar, grädde och blåbärsbullar bjöd vi på. Tog oss en härlig promenad också längs grötvik i solen. Körde sen till maxi och inhandlade ingredienser till räkpaj som vi tillagde och åt oss proppmätta på!! Och sist men inte minst körde vi lite träning ihop på gymmet, styrka. Tack för idag malle!! Mathilda blev glad som vanligt när Malin klev innanför dörren. Satt helt still och bara pekade sen skrattade hon=). Älskade.



Imorgon jobbar jag kväll på 53:an. Sen är jag ledig tills på söndag kväll då jag går på natten på sommarschemat!

Gjorde ett kollage på Mathilda och hennes bäste vän Zorro, som inte allt för ofta vill fastna på bild! Vår älskade kise som står ut med en galen bebis, glatt skuttar fram när man stöter på honom ute, följer oss till tvättstugan och vill helst komma med in och kolla läget, kelen när det passar herrn, alltid sugen på tonfisk och stryker oss längs benen tills vi nästan trillar omkull eller över honom, nästan alltid somnar han vid min sida på kvällen när det är dags att knoppa in trots att jag ligger på spikmattan. Lille kisen vad tråkigt det vore utan dig<3
Tycker både vi och Mathilda. Trots att även samma kise kan vara lite galen ibland...


<3


Kommentarer
Postat av: Malin Petersson

En super trevlig dag:) Kramiz:)

2012-06-25 @ 12:24:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0