Lång promenad genom stan

Idag körde vi och lämnade bilen på en verkstad där vi bodde innan. Var lite som skulle fixas efter besiktningen. Nya bromsar och en styrled. Så den får stå där, kanske att vi får den imorgon han hade rätt mycket att göra. Ombesiktning på måndag. Så blir bussen för mig inatt, typiskt att vi inte lagat min cykel än:/ Måste börja cykla nu i sommar till jobb och annat. Ska bli kul när pappa kommer upp också med cykelsitsen till lillan. Vi gick hem från bilverkstaden, en tur på 8km. Men vi stannade till i stan och gjorde lite ärenden och lunchade. Janne behöver röra på sig, fick ryggskott i måndags. Vi skulle egentligen åkt ner till Höör tis-ons, huvudsakligen för att träffa Carro som var nere några dagar. Men då janne fick så ont att han knappt kunde röra sig blev det inget med det. Ville inte köra själv heller. Det går oftast väldigt bra med mathilda fortfarande när vi är ute på vägarna, men hon sover mycket mindre och blir lättare rastlös, så när janne är med leker de ju där bak. Åker vi själv blir det lite krångligare om hon tycker det är tjatigt. Så hoppas vi kan boka in en ny träff snart, antingen i sthlm eller skåne.
Mathilda fastnade för Elins "pop up" leksak så givetvis fick hon en likadan=) Jag köpte även en ny hårborste och en ögonskugga från Makeupstore som heter "golden".
 
Nu ska jag vila mig lite inför nattens jobb. Precis frossat i jordgubbar och nektarin och ett stort glad vatten! Härligt väder. Stranden hade ju inte varit fel=). Imorgon blir det vin på någon uteservering tillsammans med Natalie&Kristina. Ser jag framemot!
 
Hej svej på er!
 
Mathildas favorit dinosaurie!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0