Sjukstuga på Mosaikplatsen!

I torsdags när jag kom hem från jobbet hade lillfisen åkt på feber. 39 grader:( Så var bara att ringa Lindis och avboka Jönköping i helgen. Trist, men så är det med barn. Man vet ju aldrig, speciellt inte i dessa tider. Får boka in en ny helg snart.
 
Malin kom och besökte oss i går kväll. Drack te och filosoferade lite och började kolla på film. Men då fick Mathilda problem med magen med, förstoppning. Denna dumma mage! Natten var hemsk. Hon vaknade varje halvtimme, ibland gick det en timme mellan. Krystade men kom inget. + feber på det + ev fler tänder på G. När janne sen kom hem vid 8 imorse fick vi äntligen i henne lite mer panodil som hon vägrat inatt, somnade till sen vaknade hon en timme senare och då kom det rejält, men usch blir så ledsen att hon ska ha det så. Är sen hon började dagis. Ska till BVC i veckan och kolla upp hennes höger fot med som hon vrider konstigt åt sidan när hon står upp, ska även då höra om hennes mage. Vi har testat allt, varmt bad (hjälper ibland) olja, katrinplommon, knäckebröd...
 
Nu har jag testat de här lchf snickerskakorna som jag skrev om för ett bra tag sen. Mycket goda.
 
Idag sov vi till 12.30, fick ju knappt någon sömn i natt. Janne fick stanna hemma sin sista natt pga kass mage. Sprungit på toa x flera i natt som var. Så lite sjukstuga är här allt. Såg att jag hade 20% rabatt på hm som går ut imorgon så tog faktiskt med mig loppan in till stan en snabbis vid 14 för att shoppa lite till henne. Då var hon pigg och glad, varit det hela dagen helt tokig. Men nu har hon blivit lite slö igen och sitter i mitt knä och vill mysa som de föregående kvällarna. Älskade barn!<3
 
Vi hittade en stor gris på Maxi igår. M pekade och skrattade och ville ha den direkt. Klart mamma var snäll och köpte den då=). Är man sjuk så är man! Hittade även disneyböcker, fick två för 50kr. Kostar 80kr st annars. Kap! Men dom får sparas tills hon är lite äldre så de inte förstörs. Lilla damen älskar ju böcker och kan sitta långa stunder och bläddra i sin bokhörna. Men vissa rivs lätt sönder om de inte är kartongsidor.
 
Till dagis. Fick papper till att göra en "jag bok". Kul idé. Så plastar de in dem och fäster ihop dem så kan Mathilda titta i den ibland. Skulle sätta in på personer eller saker som betyder mkt så blev på janne, mig, zorro, morfar Arne, moster Lina, farmor&farfar, morbror Jonas. Sen fick det inte plats med fler bilder så resterande som finns i Mathildas liv, ni är också betydelsefulla;).
 
Puss&kram till er!

Kommentarer
Postat av: Jonna

Krya på er! Vi har oxå lite problem med Oscars mage efter att han hade e-colli förra året. Ibland hård och ibland jätte lös i flera dagar. Jobbigt även fast han inte plågas så mycket av det själv. Annars får ni vila mycket och bli friska!

2012-09-29 @ 21:30:02
Postat av: Hanna

Hoppas ni är bättre? Fina kort!! Saknar er. Kram!

2012-10-02 @ 21:53:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0