Tjejkväll

I går kom Mollan på besök med sin hund Ellen. Lagade tacopaj som vi åt och till efterätt hade jag köpt Glenn Stömbergs omtalade dessert, Dama Nera som finns i frysdisken. Den var väldigt god men tyvärr innehåller den en del E-ämnen så kommer nog inte köpa igen. Janne jobbade så han åkte hemifrån vid 20. Vi satt uppe till halv ett på natten och pratade. Trevligt med besök=) Molly är ju gravid och ska ha i början på juni men trots foglossningsbesvär tog vi oss en liten promenad ner till havet idag. Mathilda lekte lite på lekplatsen och Ellen fick springa runt lite. De åkte hemåt igen vid 13. Efter lunch och vila gick vi sen ut igen och Mathilda skulle köra kon till dagis med sin vagn och sen lekte vi i sandlådan på gården. Härliga vårväder!! Blev sen ett bad och pannkakor till kvällsmat till damens lycka.<3
 
 
 
Ikväll är jag ensam, Mathilda har lagt sig och jag ska kolla på film strax; En oväntad vänskap. Finns som vanligt inget på tv så... Ska avnjuta lite mango och choklad till;).
 
Imorgon om vädret blir lika fint ska jag och lillan till någon lekplats och kanske ha fika med. Får se vad vi hittar på. Sen hoppas jag få plats på indoor stridingpasset på gymmet kl 16.30.
 
Hej från oss!
 
 
 
Present från Malin fick jag i veckan när hon passat Mathilda mellan våra skiftbyten. Fick näsblod igår morse innan jobbet så kom 1h (!) för sent. Å Mathilda även en timme senare till dagis. Fick ringa å meddela båda ställena med bomull i näsan. Tog lång tid att få stopp på det hur länge jag än knep till och det kom ur båda sidor:(. Fy... Blir kanske till att bränna nästa gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0