Vab, here we go again!

I helgen blev Mathilda förkyld igen, och natten till igår hade hon 39 graders feber så jag stannade hemma med henne. Inte mycket sömn den natten, stackars både henne och mig. Idag är hon dock pigg igen, lite snuvig bara.  Men nu börjar jag känna mig påväg att bli förkyld:S. Tar det aldrig slut?!
 
Aja nog klagat. Idag var vi ute och cyklade lite, eller ja Mathilda tyckte det var smidigare att åka på flaket, baklänges;).
 
"Sitta här" är den mening som sägs allt som oftast här hemma. Och så pekas det vart damen vill sitta, eller vart vi ska sitta. Gullunge. Och "di" det är alla saker och kläder som är hennes egna. Humöret börjar trappas upp med, får man inte som man vill skriker hon rakt ut. Vi började skratta både janne och jag nu i em, hon tittade på oss och gapade enormt samtidigt som hon gallskrek ett högt skrik haha. Men lilla gumman får ändå inte som hon vill;). Man får ju testa gränser såklart.
 
 
 
 
 
 
Bilderna längst upp är från i torsdags när vi var på besök hos Malin och åt super god laxlunch från lynga lax och fikade på kanelbullar från Feldts. Så gott alltihop! En riktigt mysig dag.<3 Var på pippiparken en sväng med så lillan fick leka av sig.
 
Premiärade 5km joggingtur i lördags, första detta året. Gick bra. Inte haft lust förän nu så då har det bara blivit gymmet. Men nu ska jag försöka jogga en gång i veckan och gymmet 1-2.
 
Nu ska jag kolla till maten, sen middag med andra ord.
 
KRAM
 
Grattis till min fina mormor, bästa Carro och jannes syster Maria som alla fyller år idag! Hurra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0