Soliga dagar och förkylningstider

Igår när jag slutade jobbet blev det till å köra hem direkt då Janne blivit inringd av försvaret för beredskap. Så jag och Mathilda lämnade honom i går eftermiddag på regementet och imorgon fm kommer han hem igen. Igår kväll åt vi choklad och hade mysigt. Sen kollade jag på film när loppan somnat. Såg på en svensk ; "Ego." Helt ok. Föresten så var vi inom Maxi på vägen hem sen och när vi kom ut hade jag helt fått hjärnsläpp efter vart jag ställt bilen. Så jag frågade Mathilda om hon mindes och det gjorde hon minsann och visade sin mamma direkt till bilen. Är en stor parkering och bilen stod en bit ner men hon visste. :)<3 Minns att mamma brukade säga att jag alltid visste vart bilen var i den åldern men man tänker ändå inte att en sån liten människa ska minnas det.
 
Idag när fisen vaknat (vilket blev sen fm då natten var jobbig för henne med sin förkylda näsa,) Gick vi ut i det fina vädret bort till en av lekplatserna i närheten där vi lekte i över 1h. Sen tog vi en långpromenad, hem och åt, städade, Mathilda badade länge och sen gjorde vi chokladbollar till kvällsfikat. Mums! Att dom små kan ha så mycket energi trots förkylning. Men hon har ingen feber eller så som tur är. :)
 
 
 
 
Just nu kollar jag på tv, "Förtrollad" med Patrick Dempsey, Amy Adams och Susan Sarandon. Den är snart slut och känner mig inte så trött så får se om det går något annat efter denna.
 
I onsdags var jag ledig, då var Malin här och hälsade på. Vi åt laxbiffar med potatis och kall sås. Efterätten blev knäckig äppelpaj med vaniljglass. Mycket god. Receptet hittade jag på Pernilla Wahlgrens blogg. Smaskens! Nu går det ju mot höst vilket jag tycker är mysigt. Mycket tända ljus och god fika. Dock i lagom mängd såklart efter sommarens viktuppgång;).
 
 
Vår kloka, fina flicka. Det finns ingen som du.<3
 
Hoppas ni har en trevlig helg där ute! KRAM
 

Kommentarer
Postat av: Malin Petersson

2013-08-25 @ 09:01:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0