Jul i skåne

I går åkte jag och Mathilda ner till Helsingborg och firade jul med syrran, Andrée, pappa,Mona och momor&morfar. <3 God mat, fina klappar och skratt. Min familj betyder så mycket. Hade kunnat stanna mycket längre. Nedan kommer lite bilder. Mathilda fick även kläder av morfar, vi fick ett stekjärn och choklad av pappa och blomma och choklad av mormor och morfar. Fick även ett paket av Mona med duschkkrämer bl.a.
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag och lillan städat, handlat inför julen, ikväll ska vi tvätta och ha oss med. Mycket att ordna. Imorgon åker vi till Norge för att fira jul med Jannes familj. Ska bli trevligt. 
 
Janne kom hem från jobbet idag med ena näsborren full av indränkt tamponad eller liknande. Igår kväll fick han näsblod som inte riktig ville ge med sig och idag på jobbet hade det börjat forsa igen. Så han hade fått gå till akuten och etsa i näsan. Var en svårare blödning som tog tid att stoppa! Läskigt. Så nu ligger han och vilar. Tur det blev gjort innan vi åker iväg med så det inte börjar där. (Förhoppningsvis.)
 
GOD JUL på er alla! KRAM från oss<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0