Ännu en helg till ände...

I fredags tog Mathilda sina första 4 steg!! Så kul. Igår tog hon 7. Lillhjärtat. Det går framåt och är bara bra för fotsenan sa fabror doktor att hon belastar den. Skulle vara bra med skor inne, tur det är hon själv som börjat med det. Hon bara går och går här hela dagarna nu, med gåvagnen som innan eller dockvagnen med kon i, skorna på och en pannlampa om halsen. Hon är så rolig! Ställer sig upp utan stöd och går några steg. När vi är ute får hon promenera med oss, håller i en hand. Det har gått så fort från en dag till en annan. De på dagis har fått henne att våga mer, hemma har hon inte velat riktigt. Är så glad att hon trivs så bra på dagis och att förskolelärarna tar så väl hand om henne.
 
Måste bara berätta om igårkväll när janne la sig i badet. Mathilda var med i badrummet och skulle tvätta pappa med tvättlappar och skölja av med duschen. Och så fick janne för sig att gå ner under vattnet med ansiktet och busa med henne. Men då fick Mathilda panik och skrek och försökte få tag i jannes arm och skulle dra upp honom. Han gjorde det flera gånger och hon gjorde samma sak. SÅ klok hon är som förstår att man inte ska vara under vattnet! Hon har inte råkat ut för det själv så vet inte hur hon som är så liten kan förstå så mycket, men så är det väl. Underbar fina unge!!!<3
 
 
 
Igår eftermiddag kom Nina, Mathias och vovven Nova över på fika. Vi skulle egentligen ner till grötvik och grilla korv men var inte det roligaste vädret, så det får vi skjuta till framtiden. Fick en supersöt inflyttningpresent, två små ugnsformar. Ska testas snarast. =)
 
 
Idag är det en grå söndag, blir dock en promenad snart för mig och lilla loppan. Janne vilar då han ska jobba i natt. Ska även se om det finns någon tvättid under eftermiddagen. Sånt som måste göras!
 
Nä nu ska jag se vad Mathilda hittar på i sitt rum. Hon pratar med "någon" där inne;)
 
Hej svej!

Kommentarer
Postat av: Jonna

Kul att mathilda har börjat gå! Ser ut som att ni fått det så fint i lägenheten!

2013-02-18 @ 06:38:27
Postat av: Sv

Ja kul att det går framåt:) jo vi trivs, dock lite kvar å köpa å så ska de hit å slips å lacka golvet.

2013-02-21 @ 20:59:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0