Free like a bird!

Första jobbenatten på IVA gick bara bra. Goa kollegor och bra sammarbete. En lugn natt, fick lite å göra vid morgonkvisten med en ny patient, var bara skönt så slapp man bli så trött;)
 
Vaknade lite efter 14 och klev upp då så man kan somna ikväll med. Ledig i helgen. Ikväll får vi middags besök så ska strax börja fixa lite=).
 
Lägger in lite bilder från hur tapetseringen blev i alla rum, på en super glad tjej som nu bor i eget rum (Mathilda blev så lycklig när janne sa till mig här om dagen att vi skulle flytta in hennes saker i hennes rum så hon tog av sina saker och drog/bar in dem i rummet haha. Att en sån lite förstår så mycket.) Bild från besöket hos Nina förra fredagen och det fina halsbandet jag fick.<3
 
 
 
 
Är inte helt klara med Mathildas rum, är lite till som ska fixas men det mesta är där iallafall. Vårt sovrum ska också fixas med lite grejor så småningom och i vardagsrummet lite med. Sen ska vi nog vara nöjda=) Fram till sommaren allafall haha.
 
Kollar på Lulu Carter på tv nu som gör plastikoperationer. Uh, ilar i hela kroppen!! Nä kanske ska ta å diska lite och påbörja förberedelserna. Tiden går så fort så lika bra det.
 
Träning i morgon eller på söndag. Hoppas på plats på ett indoor stridning pass på Actic här ute, men var väntelista så får se. Annars blir det till att springa på band bara.
 
Trevlig helg på er! Puss&kram

Kommentarer
Postat av: Farmor

Vilken söt liten kock! Kramisar!

2013-02-09 @ 17:54:57
Postat av: Sv;

Ja vår lilla busa<3

2013-02-11 @ 21:20:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0