Hon kommer med solsken till mig

Ledig dag idag. Städ och tvätt står på schemat. Vaknade vid 7.30 när målaren kom och spackalde i Mathildas rum. Så gick upp vid 08, åt frukost i lugn och ro och vid 08.30 kom en liten tjej upp och sken som en sol och gjorde sin mamma sällskap i soffan med lite välling. <3. Pappan i huset väckte jag vid 11 då jag skulle ut i tvätten så lillan slapp hänga med igen. Solen skiner i dag, så blir nog en promenad senare idag för hela familjen.
Pappa var ju här i helgen och passade Mathilda då vi jobbade. Hon hade haft tebjudning för morfar=). Tur att morfar finns och alltid ställer upp när det behövs!
 
Har gått bra att jobba i helgen på IVA, och igår var jag på uppvaket. Fick en "tillsägelse" av en tjej på jobbet ang en incident i helgen. Hon sa så dumma saker och anklagade mig för att inte sköta mitt jobb. Att hon och "de andra" som kom på passet efter mig och de jag arbetade med var besvikna på mig för att jag gått hem. (När jag blev hemskickad av en sköterska när klockan var 15 och då vi slutar. För de var tillräckligt med folk att kunna ta hand om en ny patient. De två sköterskerna jag arbetade med under dagen fick också gå hem). Sen hade hon sagt till folk att jag inte skött mina uppgifter, fyllt på skåpen som vi gör varje pass och kollat platserna. (Vilket inte stämmer.) En hemsk och elak människa. Pratade med en av ssk som hon jobbat med och han sa att så var det inte. Han tyckte jag gjort rätt och att allt visst var i ordning. Ska prata med den andra ssk på onsdag som hon påstod också sagt så. Hon är tydligen sån och vill gärna sätta dit nya som kommer. (Fastän hon själv är rätt ny.) Ska även samla mod till mig och säga till henne om hennes beteende och att det inte stämde att de alla var såååå besvikna på mig. Hon ville mer eller mindre få det till att om något hänt patienten hade det varit mitt fel eftersom jag inte var där. (fastän de var både massa sjuksköterskor, läkare och narkos där.) Aja, tur jag har så goa kollegor som är helt på min sida gällande detta. Vet att jag inte gjorde något fel men tråkigt att det ska bli sådana konflikter på jobbet, av någon som dessutom är lat och inte alltid gör det som ska göras. Nog om det. Behövde bara skriva av mig lite hehe.
 
Är ledig i helgen som kommer och på fredag när jag gått av efter en natt på jobb ska vi ha gäster. Ser vi framemot=).
 
Nu ska jag snart till tvätten igen. Lillisen sover middag efter att ha frossat i pannkakor så dammsugningen får vänta tills hon slått upp sina blå igen.<3
 
Ha en bra dag alla! KRAMIS

Kommentarer
Postat av: Farmor

Trist att det ska bli så på jobbet, men det är alltid någon som vill klaga på andra, speciellt då det kommer en ny personal, det händer överallt, oavsett var man jobbar! Hon kanske har inte fast tjänst och är avundsjuk på dig som har fast? Men hur som helst, du är duktig och har säkert gjort ditt jobb! Men det är bra att få det uträtt, stå på dig Emma! Kram på er!

2013-02-06 @ 21:07:08
Postat av: Malin

Stå på dig vännen!!! Du är duktig❤ kram!

2013-02-07 @ 18:13:00
Postat av: sv;

Tack båda=) Ja jag ska stå på mig. Pratade med andre chefen i går (som jobbat med henne den dagen) och hon höll inte heller med om det hon sagt. Så nu vet jag det! Kram till er<3

2013-02-07 @ 19:05:55
Postat av: Hanna

bäst att få ut det med engång, "visa din plats", jag hadde nog inte kunna hålla mig utan hadde nog frågat vedkommande om hon hadde nåt emot mig eller varför hon sa så. Många som blir ställda mot väggen som inte förväntar att bli ifrågasatta, blir nog helt paffa och gör nog inte om det;-) Fina möbler ni handlat in, ser fram emot att komma på besök!!

2013-02-08 @ 09:59:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0