Blivande kock eller doktor?!

Får se vad det blir av vår lilla tös i framtiden;). Idag mår vi lite bättre efter förkylning nr 3 i hushållet under loppet av 2 månader. (Eller Mathilda har klarat sig, är jag och janne som blev sjuka i torsdags.) Körde till Clas Olsson idag och köpte ett kastrullset till lillan. Snacka om en överlycklig Mathilda som genast började kocka. Ska till IKEA i veckan som kommer och köpa lite till hennes rum för pengarna hon fick i julklapp. Imorgon kommer de och börjar tapetsera i våra rum. Som vi längtat!! :) Ja man kan ju inte undvika att se de orangea tapeterna i vardagsrummet.
I torsdags var janne och Mathilda hos doktorn uppe på sjukhuset, en barnspecialist som skulle titta på Mathildas fot igen för ännu en bedömning. De kom inom mig på jobbet efteråt å jag fick reda på att det inte blir någon operation. Iallafall inte ännu, förän hon fyllt 3 år. Då kan foten bli "förslappad". Han hade undersökt henne ordentligt och hon hade inte ont och har stark muskulatur i benen och fötterna. Hälsenan är spänd men han sa att hon ska fortsätta gå så mycket som möjligt och ha bra skor. Gärna inomhus också som stöd. De skorna vi har till henne från KAVAT var alldeles utmärkt. Så blir det återbesök ett halvår åt gången så får vi se. Han kan ju sin sak, så blir säkert bra. M hade tagit ett undersökningsinstrument av doktorn och undersökt både sitt ben och doktorns hehe.
 
Igår kväll när Mathilda somnade gjorde vi smarriga varma mackor med ädelost, pesto, lök och ost. Mumma! Idéen fick vi när Hanna&Björn var hos oss för två år sen. Sen kollade vi på film; Hypnostisören. Den var bra.
 Är ledig nu i tre dagar till, varit ledig två redan. Skulle jobbat natten imorgon men i torsdags frågade en av cheferna om jag kunde byta till kvällspass på fredagen istället för dag och isåfall fick jag ledigt den natten då vi var + på personal. Och jag förlorar inga timmar + att jag får tillägg för jag bytte med så kort varsel. Inget man tackar nej till, fick ju dessutom långledigt i hela 5 dagar! Så imorgon ska jag och Mathilda hälsa på Malin och äta lunch då de ändå håller på att tapetsera å ha sig här. Janne sover då efter en jobbenatt.
 
Nä nu väntar tvätten! Tjingeling på er!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: sis

Heja mathilda!! Kan hon laga mat till en i framtiden ;) kram på er! Kul ni börjar komma i ordning! Får inspektera våra lyor sen:)

2013-01-28 @ 17:09:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0