Nyår, sjukdomar också flytt på det!

Nyår i Jönköping var mysigt, vad annars när man firar med bästa vännerna.<3 Dock blev jag magsjuk på nyårdagen å Joel&Elin fick influensan. Så fick stanna en extra dag å skjuta på flytten vlket inte var poppis hos tanten som skulle ha vår lgh även om hon har sin gamla 1 mån till. Fick muta med att betala 2 dagshyror. Så onsdag em/kväll när vi kom hem flyttade janne allt med Joans hjälp några timmar. På torsdagen flyttstädade janne från kl 9 på morgonen till 03 på natten. Jag hjälpte till i 5h vilket resulterade i halsont å en hemsk hosta!! Janne blödde näsblod. Galet! Men nu är det över. Å tanten ringde på igår å ville inte ha några pengar plötsligt. Hon sa att någon dag hit eller dit inte spelade någon roll och att vi inte kunde hjälpa att vi blev sjuka.
 
 
 
 
 
 
Helgen har jag spenderat på jobbet. Ledig imorgon sen 4 dagars inskolning på uppvaket. Lite nervöst! Ännu mer att lära! Men kul samtidigt!
 
Vi bor i ett flyttkaos nu. Väntar på besked om när tapetserarna ska komma framöver. Sen blir det en tur till Ikea och Mio möbler för lite nytt.=) En ny soffa får nog prioriteras. Gillar att vi har bäddsoffa i den vi har men med fläckar å skavanker har den nog gjort sitt.
 
Nu ska jag mysa med lilla busfia sen kanske vi tar oss en promenad. Inte tränat på 1 mån snart pga alla förkylningar å dyl. Börjar få abstinens!! Nu får det räcka....
 
Tjingelingus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0