Onsdagsbesök på IKEA

Sista lediga dagen för oss båda idag innan helgens jobb, så då tänkte vi att vi kör till Ikea och handlar lite till Mathildas rum. Bra med när de skulle börja tapetsera tänkte vi. (Fick dock reda på under dagen att tapeterna är restade så de kunde inte börja idag. Surt...) Spacklat och målat taket har de ju gjort så nu lever vi som i en etta, i ett sovrum och kök. Hoppas de hinner klart dessa två rummen tills helgen då pappa kommer upp och ska passa lillan. Så han har någonstans att sitta och titta på tv iallafall.
 
Vi var även inom Väla en kort sväng, fikade och Mathilda köpte lite kläder på H&M för presentkortet hon fått av farbror Jonas. Mintgrönt går vårens första tröjor i och ett par mörkblå kisetights som hon föll pladask för. Ska köpa en matchande tunika till henne med, men den var slut i hennes strl där.
 
När vi kom hem efter 18 tiden tillagades en smaskig räkwok till alla hungriga. Tar på krafterna att shoppa. Janne säger jämt att han blir så torr i munnen så det känns som att överläppen fastnar så fort vi shoppar eller "bränner" pengar haha. Tyvärr är inte allt gratis. Vi stötte föresten på en helgalen kvinna i kassan bredvid. Hon och hennes man skulle köpa ett helt nyt kök och kassörskan bad dom om att hämta en vagn till så att de fick ändra om så att hon kunde scanna in alla varor från streckkoderna. (De hade packat fel.) Hon blev sjukt otrevlig och tyckte kassörskan skulle göra det. "Jag är förkyld, så jag springer inte och hämtar en till vagn, det får du göra". Mannen var en riktig mes och svassade iväg och hämtade två till. Under tiden fortsatte hon att munnhuggas med kassörskan.... Så onödigt! Står ju till och med längst ner på vagnarna att man ska packa varorna med streckkoderna synliga och åt samma håll... Suck.
 
Nästa tur till IKEA blir kanske i slutet av februari då vi ska köpa vårt efterlängtade vitrinskåp. Sen ska vi även köpa en ny byrå, varsitt sängbord i vår och några fler vägghyllor. Blir nog bra när allt är klart.=) Ska även köpa lite lampor, både stora och små. Funderar på någon av dessa två i vardagsrummet, vilken tycker ni? (Inte från IKEA).
 
 
 
 
Mathildas nyinköpta möbler;
 
 
Även en rislampa i vitt men den hittar jag inte på IKEAs hemsida. En ljusgrön ryamatta från Rusta ska med köpas inom en snart framtid. Även gardiner. Men först får hennes rum bli klart så man ser vad som passar.
 
Nu ska jag natta vårt lilla hjärta som håller på att bjuda sin pappa på kaffe. ;)
 
Hej svej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0