Sjukstuga, still going on.

Åkte på en förkylning till, satt sig i luftrören som på Mathilda. Haft hosta, feber och rosslar som bara den. Vi går på slemlösande hostmedicin båda två. Skickades hem från jobbet på tisdag kväll då jag fått feber. Stannat hemma ons, tors och hade tänkt jobba imorgon men får nog bli hemma imorgon med så jag är ordentligt frisk tills nästa vecka. Sen får det räcka med detta eländet känner jag. Som sagt ingen träning på en månad och desto mer choklad har slinkit ner. Får ta tag i sötbegäret när träningen kan starta igen, förhoppningsvis nästa vecka! Janne åkte föresten på en rejäl magsjuka i söndags innan han skulle med bussen till jobbet. Tur han inte hann med så det kommit där! Fy. Så jag säger då det, nu har vi haft allt. Influensan, magsjuka och förkylningar x flera.
 
På lördag är det tänkt att jag och M ska ner till Helsingborg på kalas för Linas Andrée som fyllt år. Pappa och Mona ska också dit. Blir trevligt. Hoppas vi är ok tills dess.
 
Mathilda var på dagis idag, hade varit slö och inte riktigt som hon brukar tyckte fröknarna. Men hemma är hon pigg och glad. Blev ledsen med när jag lämnade henne. Kanske börjar reagera på det nu, det här med oregelbundenheten. Dels har hon varit frånvarande en del pga sjukdom sen jobbar vi ju som vi gör så blir dagis 1-3 dagar / vecka och var 4:e vecka helt ledigt. Innan gick det bra men hon är ju äldre nu. Man vet ju inte...
 
Nu ska jag hoppa i duschen tror jag sen röja undan disken. Mathilda sover och janne är på jobb. (Vi har fått ner hennes läggdags till 20.30 iallafall. Alltid något;) Å då somnar hon direkt efter vällingen.)
 
Hoppas ni andra mår bra i dessa sjukdomstider! KRAM

Kommentarer
Postat av: Jonna

Hoppas ni alla är friska till dopet! Jobbigt att vara så mycket sjuk men går ju så mycket nu,usch! Härligt att ha några timmar själv på kvällen oxå, tycker iallafall jag! Oliver lägger sig ca 20 nu till skillnad från kl 23 för bara någon månad sen! Blir kul att ses snart!

2013-01-12 @ 23:22:39
Postat av: Sv:

Vi ska nog vara friska till helgen:) ska bli kul att ses!

2013-01-14 @ 23:42:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0