Höör fick besök

Av oss i helgen som var. I fredags kväll körde vi ner till pappa/morfar jag och Mathilda. Det bjöds på mat och Mathilda åt med god aptit. Busade gjorde hon med morfar till sent in på natten. Hon vägrade lägga sig, var ju roligare att vara med morfar. <3 Vi fick en ny vagn av pappa, en sulky som han köpt under fredagen. Jätte fin och smidig. Hon älskade den själv också. =) Vi tog en premiär tur med den redan i fredags kväll.
 
 
 
I lördags sov vi länge sen körde vi till Skånes Djurpark som ligger i Höör. Där var vi i 3 h, tittade på djur, fikade, åt glass och så köpte morfar ett gosedjurslodjur till sitt bortskämda lilla barnbarn. När vi kom hem igen så sov tösen i 3 timmar. (!) Så trött var hon. Och jag i 1,5. Vaknade efter att bröllopet var klart mellan prinsessan Madeleine och Chris. Men såg så fin hon var. Mona kom sen på kvällen och pappa lagade god middag och ett glas rött blev det till maten. Gott. Inte varje dag det inte.
 
 
 
 
I söndags efter frukosten lämnade vi Höör för Eslöv. Där åt vi lunch hos min kära mormor&morfar och busade även där. Många goda skratt blev det. Tänk att de snart är 80år! (om 2år) Och inte kan man tro det. Bästa morföräldrarna<3. Körde inom min moster Irene sen på eftermiddagen en liten sväng och hälsade på. Jag köpte med lite fika bröd, två av mina kusiner var där också. Trevligt att ses. Blir inte så ofta tyvärr. Mathilda var dock rätt trött så vi körde hem till Halmstad igen efter en stund.
 
 
Idag firade vi janne som går på semester. Redan. Och i 8 veckor. Snacka om lyx. Och jag som är glad över mina 4.... Vi fick för oss att testa det nyöppnade caféet Söderpiren vid västra stranden. Mysigt och vackert ställe men lite besvikna blev vi på lunchsalladerna som såg ut som pressbyråns i plastskålar. Ingen mer lunch där för oss men en fika kanske. Körde och handlade efteråt och sen hem, solade på vår fina uteplats och sen åt vi sill, potatis, gräddfil, gräslök och ägg. Mums! Riktig sommarmat. Blev även ett syrkepass för mig på gymmet ikväll. Och när jag kom hem njöt jag av mitt nybakade bröd som jag bakade idag. Super gott! Så trött på alla köpebröd. Urk. Detta är ett filmjölksbröd med grovt mjöl, nötter, torkad frukt och frön. Receptet hittade jag på matplatsen.net men finns även på Ica.se såg jag. Testa! Super enkelt, bara att röra ihop och slänga i bröd/sockerkaksformar.
 
 

Nähäpp, imorgon blir det jobb. kl 7-16 zzz. Och jag ska försöka sova snart. Inte lätt när man varit långledig. Men sen är jag ledig på onsdag igen innan jag går på tre nätter from torsdag kväll. På onsdag ska vi först till tandläkaren med Mathilda sen ska vi till dagis under eftermiddagen och önska glad sommar. Funderar på att köpa med något litet till fröknarna, varsin blomma med kort eller nått.
 
Föresten så fick söta Molly och hennes Alex sin lilla Ebba i lördags den 8 Juni. Sån söt tjej! Precis som sin mor. Längtar tills jag får träffa henne när vi ska ner i sommar. <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0