Midsommarafton

I torsdags kväll anlände vi till Jönköping, närmare bestämt Norrahammar för att fira midsommar tillsammans med familjen Backlund/Jonsson. Det njöts av god mat alla dagar och på midsommar åkte vi även iväg för att dansa runt en midsommarstång men pga regn och lång väntan åkte vi hemåt igen innan dansen hann börja. Töserna har lekt och busat och vi vuxna ha ätit, pratat, ätit igen, spelat spel och tittat på film. Trevligt som alltid. <3
 
 
Igår kom vi hem igen. Å idag blev det en städdag. Jannes förslag men han agerade genom att flytta sig från en sittplats till en annan medans hans blivande fru dammade, dammsugade, plockade undan osv. Det var hans sätt det. Bäst för han att han tog tvätten ikväll, annars hade det blivit andra bullar! Malin kom på besök ikväll, vi gjorde varma mackor och fikade. (såklart.) Hennes första dag själv på sjukhuset imorgon kväll efter brevidgång. Kommer gå kanon Malle!!
 
Imorgon ska jag träna och vi ska packa och förbereda inför resan till Söderköping på tisdag. Ska bli kul att komma iväg lite. Hoppas på bättre väder bara men ser inte lovande ut tyvärr. Men kan ju ändras.
 
Tjingeling!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0