Soliga dagar

Nu har snart ännu en vecka gott. Galet vad tiden går. Men just nu är det skönt, 2 veckor till SEMESTER! =D Min allra första semester. Det är lyx för mig, på hög nivå. Slippa jobba hela sommrar som alltid annars.
 
Var ledig i måndags&tisdags. Då var jag och loppan och premiärade på brottet. (Gratis simstadio). I måndags hängde Malin med, vi köpte med sushi. Dock blåste det rätt mkt, men det gjorde inte Mathilda något hon badade ändå. Vinden var lite mildare i tisdags då vi var där med Malin Rydberg och Emilia. Då fick man lite färg med;). Emilia och Mathilda är så söta ihop.:)
 
 
 
 
Jobbade natten till idag, hämtade bilen på verkstan så nu är den lagad (allt utom framrutan som vi får ta i slutet av månaden. Måste byta hela då det blivit en spricka. Som tur är går det på försäkringen men är ändå självriskpeng. Kul att allt ska komma innan sommaren jämt:( ). Vi velar fram och tillbaka ang ny bil men samtidigt så får vi se nu hur det blir med Forden. Är ju nöjda med den, men bara surt när den inte går igenom besiktningen och kostar massa pengar. Samtidigt är det ingen garanti med en lite nyare bil heller....
Efter att vi hämtat bilen körde vi och var med på Bamsegympa. Var bara vi och en familj till. De andra var väl på stranden i denna gassande värme. Lillan tyckte det var kul, men var lite blyg i början för var lite lekar med. Ska kanske dit nästa gång med, är sista gången i sommar. De har inomhusgympa sen i höst som de frågade om vi var intresserade av. Funderat lite på det men känns som hon är lite för liten än även om grupperna är från 2år... Vi får se. Om janne inte får nytt jobb i höst och det fortfarande inte blir så mkt dagis för henne så kanske hon kan få gå på gympa och leka med andra barn en gång i veckan. Kan ju vara en idé.
 
Idag är det inte bara nationaldagen, utan även min och Jannes 5års dag! <3 Det firades med bakelser som jag köpte i morse på väg hem från jobbet. Och två rosbuketter fick jag av Janne. Vi ska fira det med att gå ut och äta en god middag sen under vår semester.
 
 
Dagpass imorgon då, slutar kl 15. Svårt att vända om efter en natt. Är inte trött nu även om jag gick upp i tid. Vi kör till Höör imorgon efter jobbet och umgås med morfar Arne i helgen. Janne jobbar helgen sen går han på semester!
 
Nä nu ska jag lägga mig på spikmattan och hoppas att John Blund anländer om i alla fall någon timme....
 
Hej svej!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0