En tripp söderut

Eftersom janne jobbade i helgen tog jag och lillan bilen till Eslöv för att umgås med min mormor&morfar. Sov över till idag. Mysigt som vanligt :) Bortskämd med god mat. Mathilda fick lite roliga leksaker som hon sysselsatte sig med. Dock ville hon inte i säng och somnade efter 23 (!) hehe. Men var pigg och glad hela tiden vår lilla solstråle. Idag var vi en tur på stadslekplatsen. Det var kul tyckte donnan som även hoppade i alla lövhögar som fanns. Sen åkte vi till kyrkogården då mina kusiner skulle sätta dit ett svart järnkors på min mosters grav. Det var hennes önskan. Blev jätte fint!! Och var en sån fin, solig dag. Var säkert Iréne och mamma som lös upp dagen till ära. <3
 
 
 
 
Imorgon är min ledighet slut, går på en nattvecka med 4 nätter sammanlagt. En enkel natt imorgon bara. Känns lite tuffare att jobba natt denna årstiden, men bara man kan sova på ordentligt ska det väl gå. :)
 
På onsdag ska jag till sjukhuset på mammografi för en knuta jag känt ett tag i bröstet. Säkert inget men man blir ju orolig såklart. Men tur de tar en på allvar, fick tid direkt på remiss utan att besöka VC innan. Ringde bara till kirurg/bröstmottagningen direkt och fick prata med en där. Fick rekommendation av min snälla chef.
 
Men annars så är det bra med livet. Det rullar på som vanligt. Och snart är det advent = pynta med stjänor, ljusstakar mm. Och jag letar frenetiskt efter en julstrumpa till Mathilda men inte hittat någon fin :/ Blir så irriterad att jag inte kan hitta mina två jag hade som liten/yngre för hade velat hon skulle ha de!! Hon ska få en liten julklapp varje advent fram till jul har vi bestämt ;). Jag och syrran fick varje dag hela december, fattar inte att mamma hade fantasi eller ork till det. Så nej varje söndag får räcka. ;) Vill behålla vår lilla tradition från familjen Jacobi/Jönsson för minns själv hur uppskattat det var. Sen närmar det sig ju julbak och sen jul! Mysigt.
 
Men men än är det November.:)
 
Nä nu ska jag snart hoppa i duschen sen är det Solsidan på tv.
 
Stort Grattis till Linda&Joel som fick en liten Elsa igår kväll. <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0