Valborgsmässoafton

Har grillat med pappa idag. Lina drog iväg på fest. Gott var det=) Kycklingspett med svamp, paprika och klyftpotatis och tzatsiki. *mums*. Orkade inte göra något större idag, festade ju förra helgen och i lördags hade carro fest för hon fyllt år, så spriten räcker och blir över nu ett tag känner jag.

Har varit nere 5 dagar i skåne i morgon när jag ska åka upp. Skönt med miljöombyte. I fredags åkte jag och Lina till mormor och morfar och bjöds på tre rätters middag och godis=) Man åt så man såg höggravid ut givetvis ;P Sen i lördags började min dag hos molly på salongen. Klippte mig och slingade håret, så nu är man blond ingen. Ska nog vara blond, ingen idé att bli brunett igen tror jag. Sen på em begav jag mig med tåget hem till carro & Jon i Lund, där vi krängde taimat och senare på kvällen när alla kom blev det också tårta å MASSA chips. Sen i går så åt vi pizza innan jag och Fredrik körde hem till Höör igen. Körde och klippte gräsmattan hos farmor och farfar och sen åkte jag och Lina hem och åt choklad.

Idag har jag också ätit godis...så nu känner jag mig som en uppblåsbar barbara eller nått. Fy...å ingen träning på dessa dagarna heller. Känns som man gått upp 100kg!!! På det viset längtar jag tills jag ska upp till Halmstad igen, där sköter jag mig bättre iaf. Zorro är också med här nere, han rå njuter verkligen. Springer ut och in som han vill. Han vill nog inte upp i morgon den lille =) Men han ska hit igen i augusti, då får han bo hos pappa och Lina i 5-6 veckor. De ska renovera köket och badrummet i min lägenhet då.

Nä, nu ska jag plugga lite mer på engelskan. Går segt det där...*suck*

Take care! /emma

Broccoli och fetaostpaj

Har lagat mig en sådan, står i ugnen nu=) Ska bli mumsigt.

Denna dagen har tillbringats med Linda darling. Vi har varit på stan och handlat skor, balsam och solbrillor som vi ska ha på oss hädanefter;) (Fast solbrillorna hämtade jag ut på posten, beställt från josefssons)
                                                                                                                                                                                

Ska plugga och städa lite sen efter maten. Kanske kanske kanske att jag tar mig till gymmet och kör lite styrketräning senare ikväll. De har ju öppet enda till 22, så får se.

Sen blir det skåne fre-tis. Ska bli underbart skönt att kommer ner lite. Träffa mormor och morfar på fredag, lördag klippning och slingning hos lilla Molly sen på kvällen födelsedagsfest hos min Carro.
Sen får jag se vad som hittas på de andra dagarna. Ska förmodligen klippa gräset hemma hos farmor och farfar en dag. Ingen som kan göra det nu, pappa blev opererad för åderbrock i tisdags så han måste ta det lugnt! Så får bli att Lina och jag sköter det istället. Ibland tycker jag faktiskt synd om pappa, bara för att han bor närmst, är det inte rättvist att han hela tiden ska ta ansvaret för farmor och farfar. Handla med farmor varje vecka osv. Även om det är lätt gjort, så är det själva principen...

Nä nu ska jag äta lite! Lägger länken till receptet här nedanför för den som vill prova. Super god kan jag lova :D
http://www.vegetariskt.com/visarecept.asp?ReceptID=1016 Take care!


Fötterna demonstrerar

Stör mig på den reklamen med Jalas arbetskor! De fötterna är så läskiga, "de talande tårna"! Usch.

Tog mig en paus nu, suttit och pluggat på svenskan i lite mer än 2h. Ont i huvudet. Så mycket att läsa. Ska fortsätta snart och sen laga lunch. Dags att bege sig till skolan vid 14-tiden. Ska förmodligen springa senare ikväll också. Skönt.

Ha det bra gott folk!

-Over and out-

Chokladbollar

Fastän jag mått illa idag och magen varit jobbig, bakade jag ändå mig nyss en halv sats chokladbollar som jag ska kränga snart. Är så söt sugen, och försöker inbilla mig att det går bättre att plugga då med ;)

Hade en jätte trevlig kväll igår. Först grillning på regementet hos Lindas pojkväns kompisar. Sen in till stan och på mårtenssons. Riktigt skoj. Trevligt folk och bra musik. Blev dock lite mycket dricka för mig och Linda..... Fick man för idag! Men men smällar man får ta när man har kul. =)


image28


Åter till pluggandet.


En helt vanlig fredag

Idag har jag inte gjort mycket. Pluggat lite, handlat och tränat. Hittade två par jätte söta örhängen på Kicks idag när jag var på Eurostop med Linda. De säljer ut alla på 50% rabatt. Så ja, får nog köpa dom i morgon ändå. Tänkte först låta bli, har ju örhängen till förbannelse, men nä kan inte sluta tänka på dom =)

Skulle egentligen åkt ner till Skåne idag. Farmor fyller år i morgon, så skulle dit. Men eftersom min "kära" svenska lärare vägrade flytta fram antingen provet eller arbetet så går inte det att åka ner. Fick panik i onsdags när jag fick reda på det, så är tvungen att stanna kvar här uppe och plugga. Måste få minst VG på svenska provet annars får jag inte det betyget jag vill ha. Och kunde börja plugga först idag, hade ett stort historia prov igår med. *Suck*

Nu ska jag kolla klart på Jordan Rättsläkare sen dags att sova. Morgon-promenad imorgonbitti. Nice =)

Puss&kram skummbanan

Linda = körkort =)

Idag fixade lilla Linda sitt körkort! Skit bra gjort. Visste att hon skulle klara det =) Träffades på skolan vid 15 för vi skulle plugga inför historia provet kl 18 idag var det tänkt. Köpte med mig jordgubbar å lite godis som vi smaskade på för å fira. Blev inte mycket plugg där inte! Of course.

Efter provet körde vi och delade en pizza i stan. Även det en ursäkt för å fira haha. Men gott var det, inte så ofta man äter det heller. När vi sen skulle gå till bilen körde en bil full med ungdomar förbi, och plötsligt drog en ner byxorna och visade hela rumpan!!! Blev helt förvånade, och som vi skrattade sen. Alltid så kul med dig Linda=) Vi brukar säga att det är rätt så kul att en från Västerås och en från Skåne träffas i Halmstad av alla ställen, och kommer så bra överens. Vi tycker så lika och är väldigt lika på många sätt. (Undantag för dialekterna då :P)
Bill&bull.


image27


Nu ska jag ner och slänga soporna, tror Zorro vill med och lufta nosen, trots denna blåst!

Bye bye!

Dagens höjdpunkt!

Lill sis klarade uppskrivningen!!!:D Hipp hipp hurra!!!


image26

10 Saker som jag irriterar mig på just nu;

1. Folk som är "banan skal glidare" och aldrig stöter på ordentliga motgångar i sitt liv och klagar hela tiden ändå.
2. Personer som hela tiden köper liknande kläder som den personen vet att jag har eller vill ha. (Man har väl sin egen stil!?)
3. Min super sega dator som aldrig kan göra det den ska.
4. Att jag lägger min energi på personer jag borde skit i.
5. Folk som hela tiden ska "tävla" om vem som är mest omtyckt hos andra. (Sånt man möjligtvis höll på med som liten)
6. Jag har sjukt mycket i skolan och får aldrig slappna av.
7. Att jag aldrig kan få må bra, då kommer ännu en ny motgång.
8. Att jag inte tål glass, när vädret är så fint.
9. Att jag kommer få kämpa som en jude hela sommaren för att överhuvudtaget få ihop min ekonomi.
10. Hur mycket jag än kämpar med träning och kost, märker jag ingen skillnad på vågen!!

image25

Slappe dag i solens sken =)

Var ute och gick med Linda på stranden i morse. Sen hann man nästan bara hem om och äta frukost och vila lite, sen cyklade jag till stranden igen. Där träffade jag Malin och vi hade tänkt sola oss lite i det härliga vädret och plugga. Givetvis blev det bara det först nämnda. Men nu mår man lite konstigt efter så lång tid i solen. Men skönt var det! Vi hade massor med fika med, så man åt så magen stod åt alla håll å kanter. Malin föreslog innan att vi skulle ut på stan ikväll och festa lite. Men har så mycket jag måste plugga på, och hela dagen i morgon blir ju förstörd när man varit ute. Men det kommer fler härliga dagar, så vi får ut och festa snart igen!

Nä, nu ska jag kolla på en serie på 4:an och försöka skriva ner lite sammanfattning på historian. Blä.


Vill ha någon att mysa med :(

Mums....

Gillar man mörk choklad ska man prova Marabou Premium Dark Orange. Aldrig testat den smaken förän idag! Å super gott var det!=) 
  
image24


Brukar annars köpa Marabou Premium Dark 70%. Också väldigt god. Å bra för hjärtat<3

Nu ska jag göra mig iordning för sängen och kolla lite tv.

Bye bye!

Godis-sugen

Usch ja, det är så jobbigt. Alltid när det närmar sig slutet på veckan och efter kvällsmaten kommer det smygandes...kakor,choklad.....åååå så jobbigt. Borde egentligen hålla mig till i morgon, men ja...funderar på att smita över till Coop lite senare å köpa mig en liten chokladbit iallafall. Har ju varit  duktig å tränat en del detta lovet och det är ju snart helg :D Så...vad händer annars i helgen!? I morgon bitti ska Linda och jag ut och gå på en morgonpromenad vid havet. Nu när vädret är så underbart, passar det ju perfekt! Sen ska jag till havet igen, fast med Malin. Vi ska plugga lite och sola oss :) Sen får jag tillbringa kvällen själv I guess. På söndag blir det jogging med Linda, sen vet jag inte mer. Å ja, plötsligt är lovet slut också. Skola på måndag igen :(

Solade faktiskt idag efter träningen. 3:e gången denna månaden. Skönt! Känner mig mycket fräschare med lite färg i ansiktet. Nä, nu väntar duschen sen får jag se vad jag tar mig till med allt. Trivs inte att va helt ensam så mycket....man känner sig lite lost ibland. Men men. What to do. It takes two to tango. Föresten! Kom att tänka på idag att man märker så fort något mindre kul händer en, vem som är ens riktiga vänner och vilka som inte bryr sig ett skit. Tråkigt att inse, men nu vet jag det iallafall.

Tack för mig!

image22

I morgon är en annan dag....

"(Kom) så länge hjärtat slår
(Kom) så länge spänningen finns kvar
I morgon är en annan dag
(Kom) så länge solen ler
(Kom) så länge lusten ger och tar
Så fort när allt försvinner, i morgon är en annan dag..."

Den låten är fin=) Inte hört den på ett tag, men igår när Simone var på besök spelade hon den i sin bil! Ska nog ta å ladda ner den. Var trevligt att få lite besök igår. Vi letade som två judar efter en restaurang i stan att äta på, men antingen kostade det skjortan eller så var där fullt. Så efter många om och men körde vi till Medya och käkade pizza. Illa mådde jag sen men mättade hungern för resten utav kvällen iallafall =)

Var ute och gick 1h nu i morse innan frukost. Så härligt! Rensar verkligen tankarna. Men blev dock inte havet idag. Vandrade runt lite in the neighbourhood. Inte lika mysigt men lite omväxling. Ska iväg och träna styrka senare idag också. Ska se om jag kan tvinga med mig Malin idag. Om hon pallar efter jobbet vill säga. Förutom träning blir det till att plugga en del nu och resten utav lovet. Har varit seg i starten =/

Hade behövt lite sällskap av Lina i veckan, men går ju inte då hon går i skolan :S Typsikt att man inte har lov samtidigt i Skåne&Halland..


Jag & Lina på kåren

Slö som en gädda!

Ja så känner jag mig idag. Gick precis upp, kunde inte sova längre. Kom hem vid 03.30 inatt från stan. Fick ta bussen hem, och det var värsta "fyllebussen". Massa folk som kacklade som in i, så jag fick givetvis stå upp. Som tur är tar det bara 15min ut hit. 

Gårdagens kväll började med att jag mötte Malin vid Åhlens, sen gick vi tillsammans till Anna där vi förfestade ihop med några av Annas kompisar. Annas killkompis Alex var en sort för sig, men väldigt snäll=) Bjöd på cider å allt. Anna fick inte vara i fred haha. Vi kom iallafall in på Mårtenssons denna lördagen också :D Skit glada, iallafall jag och Malin som inte har åldern inne. Spelades rätt bra låtar denna gången, iallafall inne på det ena dansgolvet. Mycket schlager, å sånt gillar vi!! Kvällen var skoj, kul att äntligen få festa loss med töserna. Har ju sagt det sen i höstas, men alltid kommit något i vägen. Förutom all musik å allt skratt, lyckades givetvis jag trilla rakt över dansgolvet. Var tydligen ett trappsteg i hörnan som jag helt missade så där damp Emma ner. Gjorde svin ont på vaden, men såg nyss att jag inte ens fått något blåmärke så det var ju bra. Men shit vad man skämdes. Alex som gick bakom mig föll rakt över mig också. Å Anna hade tydligen snubblat till före med, så var det med det. Men det var skojsigt annars igår, blev lite trött i slutet bara. Man märker att man inte är så ung längre hehe.



image17



Sitter och funderar över om jag ska köra spinningpasset på gymmet nu vid 13, men har inte ens ätit frukost så får nog bli styrka och kondition på egen hand. De har öppet till 18 idag. Måste träna iallafall, har inte så mycket annat för mig.

Ha en trevlig påskdag!



P.s. Fick faktiskt en stor chokladhare av Fredrik i går, och Zorro fick god kattmat. (Eller ja, det låg hela sardiner i med ögon å allt :P ) Så då fick man lite påskgodis iallafall :D Mums. För allas information så åt jag halva haren igår natt, ska nog ta och mumsa i mig resten snart. d.s

Telepati

Skulle precis gå ut och kalla in min lilla kise så jag slipper sova själv. När jag kommer ner till entré dörren sitter han där och tittar in. Haha det kan man kalla för telepati oss emellan =) Så söt är han. Vad hade matte gjort utan dig Zorro?




Du får mig att må lite bättre iallafall och att inte tänka på det som hänt. Det är när man är helt ensam som man grubblar ihjäl sig...

I morgon blir det förmodligen utgång med Anna och Malin. Mårtenssons lär det bli isåfall. Hade velat testa Moon, men frågan är om man kommer in där...Är nog mycket folk ute så kan nog bli skoj får vi hoppas!

Nu ska jag borsta tänderna, lägga mig i sängen och kolla på Jordan rättsläkare som började nu.

Sov så gott! I will , I hope.

Påsk = träning

Så kommer det bli för mig. Har ingen att fira påsk med, förutom min lilla katt. Ska träna styrka om ca 1 h, sen ska jag ut och springa ikväll. I morgon blir det morgonpromenad, sen kondition på gymmet. På söndag blir det också träning på något sätt och även måndag. Måste ha något att göra känner jag och träning gör mig på bättre humör. Har ju lov nu i v.15 också. Så blir en del plugg och träning där med. Givetvis ska jag gå och handla lite påsk-gott till mig och Zorro idag som vi kan ha under påskhelgen. Inte för att jag bryr mig jätte mycket om påsken, men det är ju ändå en tradition. Hade mamma funnits hade påsken varit kanon! Som den alltid var. Känns som livet bara gått utför sen hon gick bort. Får panik!!! Saknaden är fruktansvärt stor.

Hoppas svenska folket får en trevlig påsk iaf! 

                                            

Jordgubbar!

Visst är det för gott? Köpte mig en ask idag på Maxi när jag var där och handlade. Super mumsigt. Man får unna sig lite lyx ibland =) Sitter å väntar på att klockan ska bli 19 så jag kan ta bussen in till stan.  Anna passar sin brors lägenhet nu i en vecka, då han är på semester. Ska äta tacos. Gott det med. Nä nu ska jag sminka till mig lite.

Take care <3



image7

Längtar till sommaren

Hade ju inte skadat med en utlandsresa då heller=) Men men får man nog inte råd till tyvärr. Kanske har man turen at vinna på lotto?;) eller inte.  Fick mina kläder från h&m i förra veckan. Min rutiga blus tillhör favoriterna. (bild nedan) Beställde ett par fräcka solbrillor med, men dom fick åka tillbaka, såg för mycket ut som en insekt. Alldeles för stora. Haha. Får leta upp ett par på stan istället.

2:a april idag. Har blivit en helt vanlig dag.... Tur att solen skiner iallafall så man kan vara på lite gott humör!

Påsk är det ju också denna veckan. Undrar om man får nått påskägg? Nja, tror inte det. Nu bor man ju inte hemma längre heller. Men kommer Lina upp till helgen så blir det lite påskfirande iallafall=) Inte för att jag bryr mig jätte mycket, men lite mysigt är det allt med traditioner. Får se om det blir utgång med Anna&co denna helgen då eller nästa.

Nä nu måste jag försöka plugga lite matte. Har varit helt slut i huvudet idag, och har inte fått något gjort. Prov i morgon:( (i matte då alltså, vilket jag inte kommer fixa ändå) Måste bege mig ut sen till mataffären med & handla lite middagar. Har bara lax hemma. Å det kan man bli rätt trött på i längden :P

Take care! Våriga kramar från mig <3

                                    
                       
www.hm.com                 www.hm.com

RSS 2.0