Saknaden efter min Zorro är enorm!!

Lilla syster körde hem idag efter en god fika på Ulles café. (Igen) Blev åter igen en fullkornsbaguette med brieost för min del. Sååå gott!!! Har varit väldigt skoj å ha syrran på besök som vanligt. Frisk för en gångskull =) Trist å va själv nu igen... blir så lätt rastlös då. Men så är livet när man är singel...ska iallafall ut i morgon. Kanske träffar på någon rolig filur då? kan ju alltid hoppas.

Lina körde hem mot Höör och min Zorro. Saknar honom sjukt mycket. Får vänta ytterligare 3 veckor tills jag får ha honom i min famn igen....min underbara söta kise...<3

Nu ska jag tina upp ett par piroger som blev över i veckan...men om de ser ut som piroger ska är en annan femma haha. Sjukt pilligt. Vissa blev gigantiska med missbildande former haha.

"-How do you do?
-We burning, we burning...."

Emma&Lina är F1 och F2 forever. Konstigt att två idioter sattes i samma familj! :P
Du är bäst iallafall lill sis!<3

         

Syns det att vi är syskon som tänker och beter sig lika dant? (Menar på den snygga posen på fotona från galgberget haha) Lina fotade en del av min gigantiska balkong och även området här jag bor nu.

Shopping tur i stan!

I går kväll kom Lina upp till mig. Ska stanna några dagar. Trevligt trevligt. Fick lön i måndags så igår fick jag låna Lindas dator så jag kunde betala räkningar. Mitt internet fick jag äntligen rätt på idag. Bor ju i en annan lägenhet nu 1 månad medans min renoveras. Men det funkar bra. Den är rätt stor (1:a) med kök å gigantisk balkong. Har varit mycket ringande hit och dit för att få ordning på internetuppkopplingen här. Efter vi varit hos Linda igår skulle vi ut och gå på galgberget. 3km hade vi tänkt. Men nej, vi började gå men fick genast vända och köra hem. Sjukt kallt!!! Stelfrusen kände man sig om benen så det blidde inget. Men ett bra försök!!

Idag begav vi oss in til stan efter frukost och shoppade (!) loss lite. Tänk det har jag inte kunnat göra på ett år typ. Men det blev goa pengar från juli =) Köpte ett linne, t-shirt, rouge på make up store lite saker på h&m, ett fint diadem-scarfs och en väska på lindex. Dock handlade jag mer än jag borde som vanligt....får se om allt ska behållas. Skulle egentligen köpa nya street skor denna månaden men men får vara till nästa. Inte så akut.
Vi lunchade även på stan, baguette och brownie på "Ulles café". *Mums* Sen nu i kväll var vi och tränade på gymmet, blev "Sats dans". Riktigt skoj!! =) I morgon blir det morgon promenad och även ett till pass som det ser ut nu... Trevligt att ha sällskap för en gångskull när man tränar.

Nä nu väntar kiosken här nedanför på oss. Dags för lite choklad. Jag vet Linda, man ska ju inte när det inte är helg, men ja...vi får se hur bra det löftet håller i höst :P

Puss hej!

Malmöfestivalen igår

Linda och jag körde ner vid lunch tid. Först inom Höör och hälsade på lilla syster och djuren. Där avnjöt vi en god grekisk sallad tillsammans innan vi begav oss vidare till Malmö. Vi hittade ett parkeringshus direkt och hemvägen var heller inga problem! Vi blev verkligen stolta över oss själva =D Inne på festivalen blev det en del mat! Langos, friterade bananer med glass å sirap och brända mandlar. *Yummie* Köpte även en ögonskugga på h&m och en fin fjärils dekoration till min lägenhet. Fast den får hängas upp när jag flyttat tillbaka till min egen när de har renoverat klart. Kommer bli så fint så! Nä nu väntar duschen, precis kommit från träningen. Sen ska vi äta hemma gjord pizza med räkor och annanas. Finns det något godare än mat??!

Ciao!

Days with Linda!

Sedan igår är jag inneboende hos Linda några dagar. Joel kommer hem från någon övning inom militärhögskolan på fredag. I dag har vi varit ute å gått å varit en sväng på stan. Sålt några komvux böcker från förra terminen. I morgon ska vi köra ner till Malmö och gå på malmöfestivalen lite. Äta langos =) Ska även köra inom "my home" och hälsa på lill sis, poppe och min lilla Zorro som bor där hemma nu medans min lägenhet renoveras. Ska bli skoj! Hoppas bara att vi klarar oss undan regn!!

Puss hej!


Evakuering!

Jepp f.r.o.m måndag och ca 5-6 veckor framåt kommer jag att få bo i en annan lägenhet. Antagligen blir det i en etta med kök å balkong på 8:e våningen en bit längre bort, men i samma område som nu. De ska totalrenovera badrummet och en del i "köket". Måste flytta ut det mesta i helgen, hela klädkammaren ska tömmas för de ska dra ledningar å allt. Så har fått packa ner hur mycket som helst i lådor som långt i från räcker :P Så imorgon innan jobbet (jobbar ju hela helgen också på köpet) kommer Fredrik hit så vi kan köra å lämna alla "små saker" där så att vi slipper det när pappa och Lina kommer på söndag. Då måste sängen, soffan, tv:n å allt det flyttas. Men undrar hur det blir med telefon å internet!? Tror dessvärre inte man kan flytta över det...å tror inte HFAB tänker stå för betalningen där heller. Så förmodligen får ni som vill nå mig skicka ett sms eller nått under dessa veckor =( Ja om ni inte vill ringa till min mobil å få dyra räkningar vill säga. Å det tror jag ingen vill!!! Men men resultatet lär bli fint sen iallafall. Ska få grått klinkers på golvet å vitt kakel på hela väggarna i badrummet. Nytt badkar, toalettstol, vask å allt. Skönt att slippa bo här undertiden. Har vaknat kl 7 nu varje morgon i några veckor av att de har hållt på å borra å ha sig i husen bredvid. Fy f*n. Så tack säger jag som ska "flytta" iväg ett tag. De som bor i 2:or å 3:or får bo kvar. Stackars dom. Zorro<3 åker med pappa och Lina ner på söndag. Ååå kommer saknar honom sjukt mycket. Men blir bäst för honom under dessa veckorna. Han älskar att springa ut och in precis som han vill hos pappa. Måste såklart ner å hälsa på honom!! Å poppe.

Nästa vecka ska jag bli roomate med Linda i några dagar. Joel är iväg med militärskolan så då ska Emma mova in for a while. Ska bli nice =) Jag, Linda, tjejsnack, morgonpromenader.....kan det bli bättre? haha. Saknar dig min Lindis. Var ett tag sen vi umgicks ordentligt nu. Har knappt blivit av i sommar.

Sist men inte minst, ett STORT HURRA för Ninis som fyller 22 år idag!

Party helg!

I torsdags kväll kom ju maddy hit. Vi började fixa oss direkt när vi kom hem till mig och sen bar det av ner mot stan mot kareoke baren Fox&anchor. Vi sjöng Eloise med arvingarna, som carro och jag tänk ta oss an men aldrig fick. Madde ville egentligen inte sjunga den, men den som madde ville ha fanns inte i registret. Men så kul det var, även om man inte har någon sångröst;) Skar säkert i publikens öron haha. By the way! fick föresten en fin röd cardigan av madde när hon dök upp. Så söt är hon =)

I fredags gick vi ner mot stan och kollade rundor lite, men ingen shopping blev det då vi båda inte har så gott om pengar just nu. Men vi tog och åt lunch på Åhlens tacobuffé. Smaskens! Fanns vegetarisk qournfärs med så det var kanonas! Senare på kvällen (efter att vi blivit dränkta i regn) hyrde vi film och åt brownies med vispgrädde till. Vi såg "music and lyrics" med Hugh Grant och Drew Barrymore. En bra film, kan jag rekomendera =)

Sen i lördags var vi ute och sprang en runda under dagen, sen vilade vi mest, låg och läste lite och softade allmänt. Jag menar vädret var ju rätt kasst så vad skulle man göra?! Som tur var blev det uppehåll på kvällen sen när vi stack till mårtenssons för å dansa loss. Vi hade skoj, men blev dock besvikna på utbudet av det andra könet haha. Borde ju finnas något ögongodis ibland alla dessa folk som var ute men NEJ.

I går så åkte då madde hem vid 11, så då sov jag mest hela dagen pga min bakfylla =( Man mår som man förtjänar. Sen tränade jag lite styrka, städade och handlade lite nödvändigheter.

Å idag sitter jag här å väntar på att en från HFAB skulle komma vid 11 och informera om renoveringen v 34, men här har inte dykt upp någon. Stod måndagen den 14/8 och den 14 är ju i morgon så då kommer hon väl då antagligen. Liten mis på pappret med fel dag isåfall.

Nedan lite bilder från helgen! Cheers!

 

Sledet väder, men blir party anyway!

Madde sitter å läser en bok i soffan å jag sitter här. Vad mer kan man göra när vädret är så här kasst??? *suck*
Men vi ska iallafall ta oss in till stan ikväll och dansa loss på mårtenssons. Jag hoppas att DU också kommer dit ;)

Hej svej!

Snart kommer madde!

Ska cykla å möta henne alldeles snart. Ska bli så skoj å ha henne här i några dagar :D I kväll ska vi förmodligen ner till Fox&anchor och sjunga kareoke=) Var så kul när jag å carro var där med. Mycket folk ute nu i sommar. På lördag ska vi till mårtenssons natt club å dansa loss ;)

Efter jobbet idag hängde jag med Linda och Joel till något som heter Kalkbrottet eller nått. Mysigt ställe där vi solade och badade. Efter ett tag sa en av Joels klasskompisar att det låg en HUGGORM i gräset precis där jag hade min väska nästan. Jag fick panik! Sprang iväg ut på vägen och visste inte vad jag skulle ta mig till. Stackars Linda hängde med. Sen fick hon in å hämta våra saker så vi gick en runda istället. Min ormfobi är hemsk...å en huggorm till på köpet....=( Sen skulle vi in å kissa fick vi för oss i några buskar. När vi är färdiga kommer det ut en tant å säger till oss att det är privat mark å bla bla haha. Så pinsamt. Hon måste stått å lyssnat på oss när vi satt där och skulle kissa.....

Nä nu ska jag sätta mig på cykeln mot stationen! Skepp å hoj!


P.s. Åslög är väl ett fint namn? haha d.s

image114

Jag & min maddis =)

Sjukhusdag

Är helt slut idag, skulle eg. tränat men fick hoppa det. Var hemma först vid lite i sex. Skulle slutat 15 annars. Fick följa med en boende till sjukhuset å röntga armen + ett besök hos ortopeden. Vi åkte 12.25 från hemmet och kom tillbaka 17.00. Så jobbigt att bara sitta å glo!!! Var så mycket folk. Fast vi hade tid bokad blev allt sjukt mycket försenat. Å sen fick vi vänta en timme på Resam som skulle hämta oss. Aja, nu har man gjort det också. Får se om jag orkar träna i morgon innan jobbet. Skulle verkligen behöva träna styrka nu i veckan, var länge sen nu.

Har precis duschat å packat in håret med hårinpackningen jag köpte hos Molly. Luktar gott =)
Slängde ihop en ugnspannkaka innan när jag kom hem. Smaskens! Men nu börjar magen skrika efter mat igen. Får väl bli någon macka skulle jag tro... å mys med Zorro. <3

-Bajbaj-

Jobbe helg!

Denna helgen blir det inte så mycket kul för mig. Hade Fredrik över här i går, var ledig då. Beställde kyckling/fetaost sallad, bakade sockerkaka som vi givetvis krängde och kollade på tv. I morse gick vi även en morgonpromenad. Behövdes för att dämpa min ångest från gårdagen :P Fast ja...åt ju rätt mycket onyttigheter på jobbet idag. Fanns choklad, kakor, glass å allt möjligt. Kunde inte äta så mkt glass som tur var (pga att jag inte tål det) men allt annat gick ner...att jag aldrig kan hålla mig till LITE. Nä börjar jag äta så finns det inget stopp!

Så nu är jag hemma några timmar, man ska ju helst försöka sova lite innan man ska upp igen 05.30. Men det är inte det lättaste. Dricker lite "kvällsro te" nu så jag kanske kan somna....sover aldrig mer än 4h mellan passen när man slutar 21 å börjar 7. Sömnproblem!

Idag har min kusin Åsa gift sig!! Synd man missade det. Bröllop är så fint =) Önskar henne och hennes karl all lycka i framtiden!

Sleep tight!

image113

RSS 2.0