Shopping tur i stan!

I går kväll kom Lina upp till mig. Ska stanna några dagar. Trevligt trevligt. Fick lön i måndags så igår fick jag låna Lindas dator så jag kunde betala räkningar. Mitt internet fick jag äntligen rätt på idag. Bor ju i en annan lägenhet nu 1 månad medans min renoveras. Men det funkar bra. Den är rätt stor (1:a) med kök å gigantisk balkong. Har varit mycket ringande hit och dit för att få ordning på internetuppkopplingen här. Efter vi varit hos Linda igår skulle vi ut och gå på galgberget. 3km hade vi tänkt. Men nej, vi började gå men fick genast vända och köra hem. Sjukt kallt!!! Stelfrusen kände man sig om benen så det blidde inget. Men ett bra försök!!

Idag begav vi oss in til stan efter frukost och shoppade (!) loss lite. Tänk det har jag inte kunnat göra på ett år typ. Men det blev goa pengar från juli =) Köpte ett linne, t-shirt, rouge på make up store lite saker på h&m, ett fint diadem-scarfs och en väska på lindex. Dock handlade jag mer än jag borde som vanligt....får se om allt ska behållas. Skulle egentligen köpa nya street skor denna månaden men men får vara till nästa. Inte så akut.
Vi lunchade även på stan, baguette och brownie på "Ulles café". *Mums* Sen nu i kväll var vi och tränade på gymmet, blev "Sats dans". Riktigt skoj!! =) I morgon blir det morgon promenad och även ett till pass som det ser ut nu... Trevligt att ha sällskap för en gångskull när man tränar.

Nä nu väntar kiosken här nedanför på oss. Dags för lite choklad. Jag vet Linda, man ska ju inte när det inte är helg, men ja...vi får se hur bra det löftet håller i höst :P

Puss hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0