Julskyltning

Var det ju i söndags. Glömde att skriva att jag varit där. Antagligen för att jag var helt utmattad i söndags! Jobbade först 7-16, hemma 16.30, slängde i mig lite soppa sen tog jag bussen kl 17 in mot stan där jag mötte upp Fredrik. Gick runt och kollade i lite affärer å drack glögg. Träffade på tre arbetskamrater också! Haha lilla Ileana som stod å sålde glöggen vi köpte, å Gosia å Kerstin stötte jag med på. Gillar de flesta på Frennarp. Goa människor =)
Fredrik köpte sig ett par nya skor som var väldigt snygga. Dyra men ibland är det värt det att köpa lite dyrare. Vid 19 var vi färdiga och affärerna stängde. Då gick jag hem till Linda, hade bestämt att vi skulle ut och gå. Gick på en tur som tog en timme. Kom hem vid 21, bytade om till pjamas och gick å la mig med zorro spinnandes intill mig. Somnade banne mig vid 21.30. Vaknade 9.30 dagen efter! Snacka om utmattad...men blev lite väl mkt den dagen!

Är trött idag med...ska upp halv nio imorgon, ska vara på vårcentralen kl 10. Usch....men lika bra att få det gjort. Hoppas alla födelsemärken ser normala ut bara.... Pratade med mormor när jag kom hem ikväll. Ska önska mig en locktång av dom i julklapp. För större lockar. Vill ha =) Hon skulle ut å handla imorgon. Hon är så snäll min lilla mumrick. Blir nog att julen firas hos mormor och morfar i år. Å det är jag glad för. Mormor gör världens godaste mat! Fast köttbullar, korv å skinka äter inte jag ju...ska köpa med mig quornbullar och quornkorvar istället. Å ris á la malta ska jag be pappa göra till mig. Måste ju ha laktosfritt.... (besvärlig) Mormor sa att hon kunde ordna det, men nej hon har tillräckligt mycket att göra iallafall så det får hon slippa tycker jag! Längtar efter alla nära och kära.

Nu ska jag som vanligt mysa med min gullegris som skuttade in när jag kom hem med bussen ikväll. Mycket kärlek till den kisen <3          

      
Zorro hemma i Höör     Mina kära mormor och morfar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0