Underlig dag!

KL 16.00
Ja, idag har varit en lite skum dag...för det första kunde jag inte somna i går kväll, sov kanske 2 h i natt bara...är väl när man är så uppe i varv över skola å allt. Kan inte stressa ner. Så var helt yr i huvudet idag och kunde inte tänka klart i skolan, när jag och Naomi skulle försöka få klart vårt förbaskade arbete i Historia! Sen åkte jag inom Coop för å handla lite mat innan jag skulle hem. Väl inne i matäffären blev jag haffad av en utländsk tant. Hon ville veta när smöret gick ut tror jag, hon pratade på sitt språk så jag förstod inte henne och hon förstod inte vad jag sa. Stod där ett tag och försökte förklara att det gick ut i maj, men tillsist gav jag upp och gick haha. Folk glodde. Sen haffade hon en som jobbar där, hörde hur hon också försökte förklara men det gick inte. Då sa hon: "jag pratar inte ditt språk så jag vet inte vad du säger". Lät så kul....När jag sen väntar på bussen, har jag ställt mig på helt fel sida, där man inte kan vänta överhuvudtaget..kopplade verkligen inte, så en tant som satt i bussskjulet sa till mig att man skulle vänta där hon satt. Vadå förvirrad. Sen kom en äldre man fram till mig och sa : -"Jag vet inte vad livet är för nått"? Jag bara okej....vet du inte haha. Visste inte vad jag skulle säga. Han sa att han varkonstig i huvudet. Så började han klaga på hur busschaufförerna kör och massa sånt. Han stank sprit. Sen när bussen kom och jag gick på började han fråga busschauffören om han verkligen hade körkort, för han hade stått på ett övergångställe när han väntade på att bussen framför skulle köra å bla bla. Kunde inte låta bli att skratta. Alltså, jag fattar inte varför sådana skumma människor dras till mig, så är det allitd! Som för någon månad sedan när jag satt på Österskans och väntade på bussen hem. Så kom en helt skum underlig typ fram till mig och började prata om att djävulen hade tranformerat hans hjärna, och att han var normal innan. Och att jag var ett naturbarn för jag hade skrattgropar. (Naturbarn innebar att man kunde sitta i fängelset men ändå vara glad haha) Massa sånt skumt pratade han om. Man vet ju inte vad man ska säga!? Han stank också sprit och såg väldigt konstig ut. Han satt jätte nära mig på bänken och tittade mig rakt in i ögonen när han pratade. Hade det varit mörkt hade jag nog blivit lite rädd.
Aja...har städat och haft mig här nu sen jag kom hem. Har inte hunnit diska på flera dagar så hade värsta berget av disk ute i köket :( Men det tog 30min och diska undan det, så nu är det över. Nä, nu ska jag dammsuga och sen åka iväg och träna lite så jag håller mig vaken. Har en del att plugga på sen ikväll med, och det går inte att jag lägger mig och sover som jag brukar unna mig ;)

Have a nice day!

image2

Är glad att jag har min lilla älsklings Zorro. Han betyder oerhört mycket <3

KL. 21.50
Tillägg : Träffade på ännu en konstig person ikväll när jag var och handlade på hemköp efter träningen. Han frågade mig massa konstiga frågor om hur en avocado ska vara, smaka och sånt. Finns så mycket roligt folk här i Halmstad. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0