Ullared = värsta ångesten!!!!

Shit alltså. Man kan verkligen inte åka till Ge-Kås och tro att man inte kommer handla så mycket... Tvärt om. Denna gången blev det för mer än sist!! Å jag som inte har råd, vad håller jag på med?? Men fick handlat alla julklappar iallafall men handlade såklart mycket mer än det... :S Får lära mig att inte åka dit när man inte har pengar att handla för. Men vi hade en trevlig dag, jag å Malin iallafall. Man kan allt skratta när man är trött och sjukt irriterad på alla gamar som finns i denna värld. Så många skruvar som sitter löst, eller hur Malle?! =)

Vi åkte från Halmstad vid lite över 7 och kom hem igen vid 17. Kan man kalla heldag!
Så nu när allt är uppackat och alla julklappar inslagna ska Emma bege sig till Willys för att handla lite tonfisk till stackars Zorro som sitter här å gnäller att han är hungrig. Ska även handla något gott till mig själv som jag kan knapra på framför idol om lite mindre än en timme. Hejja Marie ikväll!

Bill och bull power

I kväll har jag varit hos Lindis och ätit tacos och frukt i ugnen med vit smaskig choklad *mums* Åt så man storknade. Skönt att få umgås med Linda lite. Blir tyvärr inte för ofta nuförtiden när Linda pluggar och jag jobbar. Olika tider. Men sån fin vän du e gumman =) Kände mig lättirriterad och tjurig innan idag, antagligen för att man jobbar så mycket, men med dig blir jag alltid på bättre humör. Skönt att ha någon som man delar så lika åsikter om inprincip allt med. Haha å incidenten hos "3" idag var ju en typisk situation får oss egentligen. Att skratta löste ju inte det hela...haha. Men men det är vi i ett nötskal det. Bill&bull forever som vi sagt sen första början =)

           

I morgonbitti klockan 7 hämtar Malin upp mig då det bär av till Ullared...IGEN. För att handla det vi inte hann med sist. Julklappar.

Sooo tired

Sov knappt 4h i natt. Sömnproblem. Upp 05.30 för å jobba. Full rulle ända tills man slutade. Julpyntade och sånt med. Sen åkte jag bussen direkt till Malin, vi körde ut till ÖN och gick rundan där på 40min. Super trött när jag kom hem. Åt middag som bestod av något väääldigt enkelt ; varma koppen sparris soppa och riskakor. Sen la jag mig...somnade!? och sov några timmar. Ingen chock, men dumt gjort. Gör alltid så...*suck* Men i morgon börjar jag 14 så då kan jag sova ut iallafall så spelar inte så stor roll. Vi ska ha anhörigträff på jobbet imorgon med, 18-20. Så ser det ut.

Nu ska jag diska lite sen göra mig i ordning for the bed. Där min prins väntar...Zorro<3

Thaimat och kladdkaka

Krängdes i går i Fredriks sällskap! =) Gott. Fredrik köpte med sig friterade räkor, sötsursås och nudelwook hit igår kväll. Intressant blandning. Hade blivit lite fel, skulle egentligen ha wokade nudlar med räkor, men detta visade sig vara grymt gott (och fett!!) så det gör inget. Jag bakade även kladdkaka som vi eller ja jag krängde med. Fredrik tog med sig resterna när han begav sig hemåt i morse. Tur det, annars hade allt legat i min mage just nu.

Idag har jag varit med Linda en runda ute på ön. Härligt! Har inte rört mig på en vecka nu pga min förkyldning. Inte vågat anstränga mig. Är fortfarande förkyld så träningen får vänta lite. Ska nog ut dit i morgon igen, men med Malin denna gång. Hon har inte varit där innan. Får bli direkt efter jobbet så det inte hinner bli mörkt.

Sitter just nu och väntar på att min potatisgratäng ska svalna. Tar väl sin lilla tid. Blir det och grönsaksbiff till middag, och färska jordgubbar till efterrätt *mums* Sov till 12 idag så har bara ätit frukost då och två mackor vid 16.30. Inte bra för kroppen med så oregelbundna tider men men. I morgon blir det jobb 7-15. Hoppas man kan somna ikväll bara....

Idag går min bindningstid ut!

På min sledna samsung mobil. Behöver verkligen en ny!! Försökte säga upp mitt abonnemang hos Telenor över internetchat med dom, men gick inte så bra. Dom bara öser på en massa nya erbjudande och när jag strängt sa nej var jag tvungen att ringa dom istället. Orkar inte med sånt :( De kommer aldrig ge sig. Men antar att jag måste ringa snart iallafall. Ska byta till tre i morgon. Även om jag har tre månaders uppsägningstid kvar så kan man ändå flytta över mitt nr till tre så det är ju kanon. Månadskostnaden för Telenor kan inte vara mycket nu när mobilen är betald. Så det ska nog gå.

Ska in till stan i morgon tror jag och välja mobil. Så man får den direkt förhoppningsvis. Vill ha någon av dessa två, vet inte riktigt vilken ännu ;

 

Julafton om en månad

från och med idag. Det är inte klokt vad tiden flyger förbi. Nästa helg är det 1:a advent. Då ska jag fixa till lite mys här hemma =) Ska tvätta mina julgardiner i morgon när jag har tvättid så de är rena å fina.

Funderade innan på att köpa mig en liten julgran..men jag vet inte. Ska ju vara hemma i Höör 21-25 December, så är ju där över julen. Känns kanske inte så lönt att ha gran då...jag får se hur jag gör. Men i vilket fall som helst så ska den inte upp förän någon dag innan jul så har lite tid kvar att fundera.

På tal om annat. Är det något som jag inte tål så är det folk som hostar rakt ut utan att hålla för munnen (antagligen en sådan person som gett mig denna förkyldning) och när man inte kan tvätta händerna innan man petar i mat. Tänk alla kundvagnar, kundkorgar, dörrhandtag, bankautomater man petat på under dagen innan man kommer in och ska laga mat. Tänk så många bakterier som fastnat på ens händer då! Någon som höll kundkorgen före dig kanske har petat i näsan eller inte tvättat händerna efter ett toalett besök. Har kanske barn som sprider förkyldningar, influensa osv. Det stod även tidningen för ett tag sen att kundvagnar och kundkorgar är bland de saker som samlar på sig mest bakterier. Så nä, jag kan inte förstå att man inte ens tänker tanken att tvätta av sig före matlagning, eller överhuvudtaget före man gör någonting annat när man kommer innanför dörren. För mig är det en självklarhet att alltid tvätta av mig så fort jag kommer hem. Och givetvis i mitt jobb tvättar man sig och spritar av händerna hundratals gånger under en dag fär att inte sprida bakterier vidare bland de boende och även bland oss i personalen. Linda och jag har haft våra diskussioner om detta ett antal gånger. Men vi kommer ingen vart. Är väl bara vi som är över hygieniska?! Fast egentligen är det väl så vi alla borde vara för att hålla oss rena, fräscha och friska?


image209


Tjejmiddag till idol

som var en riktig besvikelse! Idol alltså. Hur f*n kunde Daniel åka ut? Vad är det för folk som röstar? Helt chockade blev vi iallafall. ...Någon som håller med?

Men annars har det varit trevligt ikväll. Jobbade till 15, kom hem om, städade undan lite, vilade, gjorde mig iordning. Malin kom och hämtade mig runt halv sju. Då åkte vi till Ica Maxi för att möta upp Anna som slutat jobba. Handlade hem lite god mat och efterrätt. (Potatiskroketter, bearnaisesås och paprika panerad schnitzel till damerna och morotssbiffar till mig. Efterätten bestod av chokladpudding. *mums*)
God mat och trevligt sällskap! Intressanta diskussioner har vi alltid. Fattar inte hur vi kommer in på allt!?
Trots min rinnande näsa så klarade jag mig igenom kvällen galant =) Kan ju bara bli bättre nu med förkyldningen som tur är.

Zorro smög med Malin och Anna ut när dom gick för en liten stund sedan, han hade massor med energi som han kutade iväg med. Saknar ju honom här, men när han är på det humöret hade han bara "torterat" mig hela natten ändå...med att anfalla mig, bitas å klättra på väggarna typ. Han kan vara rätt galen!! Å vill han ut så vill han... =(


Natti*


Febrig å dann

Efter förra inlägget hann jag få feber och bli värre i halsen. Är nog en förkyldning...pissigt värre. Blev ingen träning, proppade i mig panodil och gör det fortfarande med jämna mellanrum. Måst försöka gå till jobbet imorogn, är ju bara två dagars jobb sen är jag ledig tre. Se om man orkar....

Åt en c-vitaminrik fruktsallad tillsammans med ett glas nyponsoppa till "Bonde söker fru". Måste kurera mig så gott det går. $

image207

Shoppoholic!

Är och kommer alltid vara detta. Men under min studietid kunde jag inte köpa så mkt, då jag min dumma nöt skapade konton på hm och josefssons så jag kunde handla lite och bara betala en liten summa varje månad! Å varje gång jag beställt från hm läggs ju pengarna på i skuld. Har en del skulder jag ska betala av nu när räkningarna ska betalas, men kan dessvärre inte betala alla kontona som jag tänkt, gick mycket pengar nu till håret igår och lönen går jämt ut med alla räkningar, men hm ska jag betala av helt, eftersom det är där jag handlar mest. Får bli postförskott hädanefter. Josefssons får jag betala av så mkt som möjligt med varje lön nu. Bort ska de!

Bättre att handla som jag gjorde förr. Ute i affärer och kontant. (eller kort men hela summan på en gång) Har lite ångest över pengar nu bara....skulle behöva spara men det har inte funkat än så länge. Hoppas på att lönen i december blir hyfsad så jag kan sätta undan lite iaf. Sen vet jag ju inte hur länge jag har vikariatet. Tar förmodligen slut nästa år och då går man på timmar igen. Osäkert. Ska köpa mig en kassabok och skriva ner varje sak jag slänger ut pengar på. För undrar alltid i slutet på månaden vart mina pengar tagit vägen!? Så kan man koncentrera sig på det man behöver mest. Som ett par nya jeans för tillfället. Får bli nästa år! Har tydligen dyr matkostnad med...men vill inte leva på nudlar och euroshopper varor.

Känner mig torr och konstig i halsen idag. Hoppas på att det är överansträngning från igår, å INTE en förkyldning som är på G. Har vi inte tid eller råd till. Får cykla ett lugnt spinnig pass idag så det inte blir värre.

Nu är klagandet slut för idag! -over and out-

Friskis och svettis

är verkligen underskattat! Innan min "debut" idag hade jag fördommar om det företaget, att passen inte var ett dugg jobbigt å bla bla. Men tji fick jag! Följde med Linda på en provomgång på ett medel gympa pass. Shit alltså. Helt död! Ingen kondis för fem öre märkte jag. Blev riktigt trött och svettades mängder. Så det var inget att leka med alltså. Funderar på att köpa ett klippkort där på 10ggr så jag kan gå med Linda någon gång då och då, så man även får lite variation i sin träning. Ligger för långt bort ifrån mig så att börja där permanent är inget alternativ just nu. Trivs bra på Sats.

Varit ledig idag, så i fm åkte jag in till stan för att sätta om min hårförlängning. Shit vilka priser! Köpte shampoo och balsam som är framtaget speciellt för hårextensions med, sen klippte jag mitt eget hår också en bra bit + att jag även köpte en speicell gel som skyddar vid plattångs användande och gör håret mjukt. Kändes nödvändigt..men alltså det kalaset var då inte billigt. Pank nu. Tråkigt värre...=(

I morgon är min andra lediga dag! Ska sova lääänge. Sen blir det antagligen spinnig på kvällen med Malin.

Chao!

En sönderskuren tumme

Eller ja inte riktigt kanske! Men det kändes så. Skulle laga till kikärtsbiffar med klyftpotatias idag innan träningen, öppnade konserven med kikärtorna och givetvis så skar jag mig över tummen så blodet rann :S är bara ett litet sår men blöder fortfarande lite och det är flera timmar sen nu. Är så klantig idag! Är alltid så på min 4:e dag, när man jobbat långhelg. Tappar saker å har mig här hemma. Blir så irriterad på mig själv...

Annars har det gått bra på jobbet i helgen. Men var allt trött idag när jag kom hem, så la mig å sov lite. Gott =)
Nu är jag ledig tisdag och onsdag. Ska ner på stan i morgon fm och sätta om min hårförlängning..på tiden nu. Molly är i USA nu på någon kurs och har inte råd att ta tåg hem för att fixa håret ändå, så får testa här uppe denna gången. Hoppas det går bra. Sen ska jag förmodligen träna step på kvällen. Träffa Nadja lite med i morgon eller på onsdag.

Sen på torsdag innan jobbet ska jag till um i stan och prata med en barnmorska ang. mina mini piller. Hon tycker inte jag ska äta något alls med tanke på bröstcancern som mamma hade, kan ju vara ärflig och så. Får se vad hon säger. .. ska ta å skriva ett brev till genetiska avdelningen i Lund med, måste bara få tummarna loss!!

Dags att se om älsklingen vill komma in till matte <3

Rejäl utmattning

Igår jobbade jag 7-15, sen cyklade jag till Sannarps badet och mötte upp Linda. Simmade 1h, super skönt och avslappnanade. Lite väl kanske! Skulle egentligen hem till Linda senare på kvällen när man ätit middag å så, men efter mina veggie burgare blev jag super trött så fick tyvärr avboka det. Somnade bums lite innan 19 när jag kröp ner i sängen för att titta på tv. Vaknade vid 06 i morse och stängde av tv å dator och släkte lyset. Sen somnade jag igen och gick upp lite innan 10!! Normalt?! Har sovit dubbelt så länge som man ska....Aldrig varit med om sån exktrem sömn innan. Men kanske behövdes, who knows. Hoppas man kan sova i natt bara! Slutar 21 ikväll, sen börjar jag 7 i morgon bitti. Återstår att se....

Nu ska jag diska och dammsuga lite innan jobbet.

image206

Värsta träningsvärken...aaaaajjjj

Tränade bodypump med Malin igår...var sjukt länge sen jag gick på ett sånt pass! Snacka om ont i benen idag...kan inte sätta mig ner, gör svin ont. Att gå på toaletten = en pärs! Tänk då hur jag vandrade runt på jobbet i kväll. Tappade jag något fick kerstin plocka upp det. Handikappad? verkligen! Blev nog inte bättre av att vi körde spinning dagen innan också. Mina ben strejkar!!!

I morgon ska jag simma på sannarpsbadet med Linda efter jobbet. Kan nog vara skönt, hoppas på att det mjuknar upp my legs a bit =)

Dags att inta sängen, jobbade kväll idag och alltså dag i morgon. Upp 05.30......*yeeeah* not.


Sleep tight!

Parfym-beroende =)

Åå finns så många goda dofter! Men tror jag har kommit fram till vilken jag ska önska mig av Lina i julklapp. Var inne och luktade på den en sista gång på Kicks idag. Smells good.

image202

En spontan och frestande doft
med rosa grapefrukt, orkidé och vaniljsufflé.

Gillar även dessa två :

image203   image205
                                                   (Malin har denna av Nina Ricci)


Fint besök

I dag kl 11.30 kom min kära mormor och morfar upp på ett besök. Jag lagade fetaostpaj som vi åt till lunch. Gott. Till fikat blev det lite god frukt i ugnen med riven vit choklad över och vaniljglass till. *Mums* Fick även en stor ask merci choklad av dem när de kom. Tog varsin bit efter maten. De stannade i 4h, var även ute på en lite promenad emellan måltiderna. Gott för magen.

När mina kära morföräldrar åkt hem blev det träning med Mailn. (Spinning i en h) när jag kom hem så lagades middag och nu har jag även nallat choklad från asken...kan aldrig låta något sött vara :S var de tvugna att köpa med värsta aksen? :P Får ta med hälften till jobbet på fredag och bjuda gammlingarna. Annars är det illa här hemma...

Nu ska jag se vem som åker ut i bonde söker fru!

Ching chong!

Härligt väder på farsdag

Tog mig en cykeltur in till stan efter frukosten och tittade rundor lite på Åhlens. Enda affären som jag såg var öppen i stan en söndag. (Iallafall som jag tyckte var intressant.) Köpte mig två silvergråa soffkuddar och hittade även en grå urmysig pläd...250:-...inte nått jag har råd att lägga pengar på just nu, men någon annan gång kanske =) Bättre att köpa en rejäl än massa fleeceplädar har jag kommit fram till.

Tog mig ca 40-45 min fram och tillbaka på cykel. God motion dessutom i solskenet. Sen kl 14.30 blev det träning med Malin. Hem, duscha och sen kom Fredrik på besök. Super sugna på Kina mat egentligen, men så omständigt att ta sig dit där alla restuaranger finns, så beställde hem pizza. Testade en tonfiskpizza. Gott, men min mage bestämde sig för att den inte gillade pizza idag, som så många gånger förr. Fattar inte varför jag tål det ibland, och ibland inte. *suck*  Fredrik blev iallafall nöjd med det jag köpte åt honom i Ullared.
Tack Malin for the help!  :-*

Jobb i morgon 14-21. Har varit skönt med lång helg..tyvärr gick den alldeles för fort som vanligt. Nästa helg = mördarhelg...4 dagar på raken :S

På onsdag kommer mormor och morfar på besök! :D *ser framemot* sen  ska jag försöka hälsa på lilla Nadja också en dag i veckan. Skulle egentligen gjort det i helgen, men se så fort tiden går...

Dags att inta sängen och kolla på tv!
Natti*

Mot Ullared

Denna lördag tillbringades mer eller mindre i Ullared på Ge-kås. Anna hämtade mig kvart i elva och därefter körde vi för att hämta upp Malin. Mot Ullared! Men vad vi inte visste var att vi hade en 1,5h kö att se framemot... väl inne blev det lite stressigt eftersom Anna ville hem tidigare än mig och Malin och det var hon som körde. Men fick tag i det mesta iallafall, men jag och Malin sa att vi ska köra dit en gång till innan jul bara för att handla det som vi inte fick tag i idag. Lite julklappar och så. Lite synd att det blev sån stress men men... Utsvultna som vi var blev det Burger King efteråt. Åååå så gott med MAT. Inte ätit sen frukosten kl 9 i morse och då var klockan 18. Hur klarade man sig där inne egentligen? Blod, svett och tårar typ. Höll på att svimma pga noll blodsocker värde men det gick. :P 

Köpte bl.a en jätte fin elljustake (bild nedan som jag hittade på nätet, har ej tagit dem själv), reflexhalsband till Zorro, rengöringsmedel, tvålar, ramar för foto, fyrkantiga vita tallrikar+assieter, en brun glänsande party väska, lite saker till pappa och Lina, julklapp till pappa, present och julpapper, tandkräm, tandborstar, hudkrämer, bodyscrub...osv...listan kan göras lång. Som ni ser mest hygienartiklar. Sånt som man tyvärr måste ha.

Så nästa gång man åker dit får det bli det man missade idag som sagt. Behöver även en ny pläd, Zorro har nämnligen lagt beslag på min förra ;)

På tal om kisen, så ska jag ner och se om han vill komma in nu.

Trevlig kväll<3

image201

Someday I'll find you

"Someday I'll find you
Someday you'll find me too
And when I hold you close
I know that it's true

Follow your heart
Let your love lead through the darkness
Back to a place you once knew
I believe I believe I believe in you
Follow your dreams
Be yourself an angel of kindness
There's nothing that you cannot do
I believe I believe I believe in you"


Tre dagars ledighet! =D

Ska bli skönt. Första dagen idag. Sov till 10, upptäckte att jag fick rengöra zorros låda helt (mindre trevligt). Han mår tydligen inte så bra i magen. =( Därav blev det även dammsugning i samma veva. SEN åt jag äntligen frukost. Å nu väntar jag på att klockan ska bli 11.43 så jag kan ta bussen mot gymmet och köra lite styrka + kondition. Inte hunnit träna denna veckan än pga jobb. För min del är det inte så bra att köra styrka om jag jobbar kväll för då är jag helt slö i hela kroppen vilket är jobbigt.

I morgon blir det förhoppningsvis Ullared och Ge-kås om vi lyckas ordna en bil. Ska bli nice =) Ska även passa på att köpa ett par nya träningsskor i sportbutiken utanför Ge-kås. Är ett måste.

Nu ska jag göra mig i ordning och plocka undan lite här hemma innan det blir träning!

Hej svej!

image200

En promenad på ön

med Linda blev det i fm. Skönt. Nu har man fått sin dagliga motion;) Var precis iväg och handlade lite, mat till zorro, lite frukt och andra nödvändigheter. Tråkigt att det blåser så mycket ute!! Höll på å cykla omkull. Kanske tur man ska jobba i em ändå så man slipper vistas ute i denna "storm". I morgon slutar jag 14 så då ska jag iaf träna på kvällen och även tvätta! Får inte glömma det. (Lätt hänt när man heter Emma)

Nu tror jag mina grönsaker kokar på spisen så får nog ut och titta till dem! Blir fetaost paj till lunch!

Ciao!

Jobbe-helg!

Japp då har denna helgen också gått...jobbade igår kväll och i dag 7-15. Tränade med Malin efter jobbet, sen vid 19 kom Linda hit, vi delade en pizza, bakade blåbärspaj med vaniljsås och åt choklad! Snacka om att jag fortfarande är mätt så jag vill spy! Varför äter man alltid tills man mår illa? Lär mig aldrig. Men det var trevligt att träffa Linda lite. Kollade på "ensam mamma söker" avslutningen bl.a. Sen gick vi en liten promenix innan Linda skulle köra hem, för att magen skulle må lite bättre. Och frisk luft skadar ju inte innan sängdags...

Så nu ska jag krypa ner i min sköna säng och ta zorro till sällskap.(Om han går med på det, vill säga) Ska se om det finns något sevärt på tv! Ledig i morgon sen på´t igen!

Nattinatt!*

image199

November månad!

Det är inte klokt vad tiden går...fredag igen. Shit alltså. Skulle egentligen äta pizza och blåbärspaj med Linda ikväll, men stackarn drabbades av migrän så får ta det på söndag kväll istället. Ska tillbringa kvällen med Zorro, kolla på idol som börjar snart å så. Sen jobbar man imorgon 14-21 och på söndag 7-15. Ledig måndag och sen jobb igen. Ska förmodligen en tur till Ullared och Ge-kås nästa vecka om vi får ihop det. Annars får det bli nästa igen...men hade varit skönt att få det gjort så man kan handla hem lite julklappar=)

Trevlig helg!

RSS 2.0