Krogrundan

I går kväll åkte jag och syrran med tåget in till Eslöv och besökte min lilla Nina. =) Så fint du har fått iordning vännen. Pimplade lite vin med Ninas vodka- marinerade hallon =) Senare kom Ninas påg Martin och hans kompis Mats. Vi begav oss vidare till en annan Nina och mötte upp lite annat folk. Begav oss ner till Gästgivaren och tog vår första gratis cider. Efter det var det dags att gå till stora torg och III:an och äta maten som serverades. Blev nachos med köttfärs. Jag äter ju inte kött så blev sallad,  nachos och créme fraische. Smaskigt! =D Träffade på en skum karl som Ljna och jag INTE gillade. Han var inte snäll. När vi var mätta och belåtna begav vi oss tillbaka till Nina nr 2 och sjöng singstar ett tag. KUL. Men jag vann inte en enda omgång, vilket jag är van vid haha. (Att jag brukar vinna alltså) Men men. Vid 23.30 begav vi oss mot stenssons och dansade loss, det slutade 02.00 och då fick jag å sis skjuts hem av micke. Käkade en falafel på hemägen men nja, var inte super gott.

Lägger upp lite bilder nedan ifrån gårdagen! Så kul att få träffa min Ninis <3 Tack för en lyckad kväll hunnybunny.




Världen är fylld av sorg

I torsdags den 27 September var det 4 år sedan min älskade mamma lämnade denna jorden....Mormor och morfar kom hit under fm och fikade lite med mig och Lina. Vi gick upp till kyrkogården efteråt och planterade en ny blomma till mamma. Lina och jag satte varsin vit stor fin blomma med några strån till. Det allra finaste till vår ängel <3

I går den 28 September gick lilla farfar bort.... Lina och jag var inne och hälsade på honom i Eslöv under em innan han gick bort. Har varit så synd om honom under dessa två åren sedan han fick sin första stroke... Hemskt vad vissa människor ska få lida! Förstår inte detta!? Må du vila i frid lilla Farfar.

image148

Flytt och hembesök

I morgon ska jag börja dagen med en tidig morgonpromenad med Linda, sedan ett pass med styrketräning. (Om jag orkar gå upp, vilket jag hoppas) Sen är det jobb 12-17 då de anställda ska på någon kurs. Sen kommer pappa upp vid 17.30, då ska vi flytta över alla sakerna till min egen lägenhet, som ÄNTLIGEN är färdigrenoverad. Ska bli så skönt. Har verkligen saknat min lilla lya =) Å efter en 3-4h när vi är färdiga med det åker jag med pappa hem till Skåne. Stannar nog nere tills på tisdag. Känner att jag behöver ett avbrott och ska hälsa på släkt och vänner. <3 Å ja, ser givetvis framemot att få träffa min älskade Zorro.

Så.. nu ska jag ringa stadsnätet och se om dom fortfarande har öppet. Måste sätta mitt konto i flyttläge innan jag flyttar över till min egen lgh så att internet ska funka även där.


Ciao!

In the arms of an angel

"In the arms of an Angel, fly away from here
From this dark, cold hotel room, and the endlessness that you fear
You are pulled from the wreckage of your silent reverie
You're in the arms of an Angel; may you find some comfort here..."

Väldigt fin låt....Tänker på mamma när jag hör den!!! saknar henne fruktansvärt mycket...

http://www.youtube.com/watch?v=SnL1e4-NfaA

23 September

Idag fyller Linda 21 år! Stort Grattis till henne <3


Har varit och tränat spinnig/core idag. Kom hem för ett tag sen, har precis slängt ihop en ugnspannkaka som jag väntar på ska bli klar! Hungrig!!! Annars har jag en rätt trist kväll framför mig. Kanske ska gå och handla hem lite mat om jag orkar senare... Hoppas det är något bra på tv idag.


What can I do to make you love me?

Det viktiga är inte att kunna få vem som helst.
Det viktiga är att kunna få den man vill ha!

Kärlek - en känsla som jag saknar.
Kärleken är enkel, det är förhållanden som är svåra.



En förvirrad Emma på tandläkar-besök!

Skulle börja jobba 14.30 idag, så tog det lugnt sen jag vaknat, kollade på tv å somnade till efter frukosten igen. (no suprise!) Halv ett bestämde jag mig för att börja laga lunch. Blir dock avbryten tio minuter senare av att de ringer från jobbet å frågar om jag kan komma 13.15 istället och följa med en boende till tandläkaren. Så det blev till å koka havregrynsgröt lite snabbt, slänga i sig den och cykla i snabb fart till jobbet. Sprang in på avdelningen där jag skulle jobba senare. De som jobbade såg frågande på mig och undrade vad jag gjorde där! Jag ska till tandläkaren med en boende sa jag då. "Ja, men det är på andra avdelningen" sa dom då. Vadå förvirrad?! När man nu jobbar på olika avdelningar blandar man ihop så mycket. Så fick kuta vidare in på nästa. Men besöket hos tandläkaren gick bra. Jätte snäll personal. En tandrot skulle plockas ut och jag fick stå bredvid å hålla handen. Kunde dock inte titta pga min blod och tandläkarskräck, vilket tandläkaren märkte, men han skrattade bara åt mig. Man blir på så mycket bättre humör när man träffar på glada å roliga människor. Sen åkte vi tillbaka till Frennarp och då begav jag mig in på avdelningen där jag eg skulle va idag. Fick jobba med Marie. Härlig person! Fick en stor kram när vi sågs, va ett tag sen. Tycker så mycket om personalen där, finns det något bättre ställe? I don't belive so. =) Inte när det gäller personal iallafall. Fick beröm både av personal och anhöriga idag. Så idag är jag på bra humör =D

Kom hem dyng sur som en dränkt katt ikväll. Värsta stormen ute och ösregn. Bra kombination. Så... nu väntar duschen sen tv:n. Btw min cykel funkar igen!! Den var bara otrolig rostig så behövde smörja den! Gjorde det igår, that's it. Så är det när man är oteknisk.


Take care!

image145 <------så ser jag ut nu, efter alla kakor å godis på jobbet....not good...

Nu är cykeln också paj..

Kul va? När ska mina saker sluta att gå sönder!? Skulle cykla till jobbet igår, men halvvägs dit fick jag stanna och parkera cykeln vid sannarps skolan. Lät som hela cykeln skulle rasa ihop. Vet inte vad det är med den...så jag fick gå i rask takt sista biten till Frennarp. Ringde givetvis å sa att jag blev sen....*suck* Så nu står cykeln kvar vid skolan, vet inte hur jag ska få hem den!? Å jag som tänkt träna idag..helt handikappad utan den. Inte så kul å till gymmet då det tar 30min, och sen att ta bussen är ju rena rånet. Är rätt så arg just nu!!! Å hur gör jag nästa gång jag ska jobba? Tar ju minst 45min att gå dit....;( KUL. Men har man inga pengar så har man inga.

image144

GI bröd!

Har äntligen fått tummarna loss och bakat min brödmix med "det perfekta brödet" av Fredrik Paulún. Har tagit 2h sammanlagt med all jäsning å allt. Inte riktigt min sak! Blev två limpor som är i ugnen nu, snart klara. Men frågan är om dom smakar som dom ska? Haha man kan iallafall hoppas.
Ska iväg och träna sen vid 17. Kan behövas.

I går kväll kom Malin och Anna hit på besök. Vi åt tacos och snackade om allt möjligt. Det var trevligt. =)

Nu ringer klockan, dags att smaka på brödet! Bye bye

image143


A halleluja moment at work!

Har haft riktigt skoj idag. Jobbade med Jesper och Ileana. Så mycket skratt så det är inte klokt=) Var verkligen roligt att få jobba lite igen och speciellt med en viss person som jag verkligen tycker mycket bra om. Underbar person. Dessvärre ej tillgänglig ;(

Somnade vid 16 när jag kom hem och sov till 19. Ingen träning som jag planerat in egentligen. Fattar inte varför jag sover bort mitt liv? Träning i helgen är ett måste iallafall. Mollan ringde för en stund sen, härligt att prata med henne, va länge sen. Kanske ska ner den 29 till skåne, är krogrundan i Eslöv då. Var något år sedan man var på det. Så om inte jobbet ringer och om det inte blir flytt över till min lägenhet då så är risken stor att jag beger mig neråt.

Nä, nu ska jag byta om och kila ner till parkeringen, ska ut och gå en liten kvällsrunda med Fredrik. Är sjukt godissugen med, så blir kanske att man köper med sig en godispåse från Videomix efteråt;P Är ju faktiskt helg, right?=)

Å ja, man kan ju hoppas på det du skrev i sms:et nyss Nina, men tror dessvärre inte det är så stor risk....=(
<3

Sörjer

för min kamera...ringde precis en foto affär i Halmstad, men dom sa att det inte är lönt att skicka den på lagning, då det ofta kostar runt 1000-lappen, och kameran kostade ju 1100kr....inte ens en hel dag fick jag ha den, utan nej jag tappade den i golvet, givetvis med objektivet ute så den fick sig en smäll där. KUL. Var nog inte meningen att jag ska ha en kamera då...Får önska mig en ny i julklapp, lär inte ha råd å köpa någon ny än på ett tag, såvida inte jobbet kommer igång ordentligt! Besviken på mig själv....:(


En slö vegetarian!

Sov till 12.30 idag..fattar inte vad det är med mig?! Förmodligen är det för att jag har absolut nada att göra om dagarna....inte haft direkt tur med jobbet ännu..hoppas det sätter igång snart. Blev ju lite lurad att det skulle bli mkt jobb direkt men men. Man skulle kanske valt det säkra före det osäkra å börja plugga nu i höst, men nja är ju inte alls motiverad så då blir det inte bra heller. But I need money to my bills....
I måndags em ringde min jobbarkompis Annette! Blev jätte glad, hon är så härlig!! Jobbade helger med henne den sista perioden på Frennarp. Vi kom genast bra överens och hade kul ihop. Vi pratade i ca 1h. =) Trots att hon är dubbelt så gammal som mig har vi alltid mycket att prata om. Hennes dotter är påväg in i modellvärlden, så det är så kul å höra hur allt går! De flesta ordinarie på avdelningen där jag var är helt underbara. Saknar dom!! Kan jag inte få rycka in å jobba lite snart?

Nu ska denna slöa vegetarian (kan man kalla sig vegetarian om man äter fisk å skaldjur? eg. är det ju fel men många gör ju det ändå...:S hmm) ta på sig bekväma kläder och ut och gå en runda. Blir så slö när jag är sysslolös, man tycker att man borde passa på å träna å motionera mer då men icke denna emman. Hon sover bort dagarna istället. Måste nog börja ställa klockan....

.See you later aligator.

Besvikelse!

Att Jaslene vann "Americas next top model" denna säsong. Jag höll helt klart på Natascha. Men kan säga att i början av programmen gillade jag inte henne alls! Men ju mer man såg, ju mer gillade jag henne. Hon tar ju grymma bilder den tjejen!! Å härlig personlighet. Jaslene är enligt mig en kaxig bitch som tror hon är mer än alla andra. Å visst hon vann ju men nja...tyckter faktiskt att Nataschas bilder var bäst. Tänk om man kunnat se så bra ut på bild? Go Natascha anyway. Värdig 2:a iallafall.

image138

Saknaaaaad

efter min underbara älskling!! Fick foto på honom idag av Lina. Åååå vill ha honom här nu, mitt eget lilla mystroll. Så tomt utan dej Zorro-borro buse.....=( <3

Saknar även att ha någon att mysa med... Vill hitta kärleken igen! Tyvärr kommer inte den på beställning...<3

Å givetvis är saknaden stor varje dag efer dig min underbara mamma...kom tillbaks! Du behövs varje dag...<3

image137


Min vanliga (o)tur

Igår hämtade jag ut min efterlängtade kamera som jag beställt. Rosa samsung..så söt. Begav mig senare till Linda och Joel där vi drack pina coläda, vin och alkoläsk. Lyssnade på bra musik, allt från metallica till gamla godingar =) När klockan närmade sig tolv, bestämde vi oss för att bege oss ner till stan och besöka Mårtenssons och dansa loss. Givetvis, precis när vi står i hallen, får Emma för sig att ta upp sin kamera och fotografera lite...*pang* ner i golvet med kameran som skadade hela objektivet som inte går in i kameran som det ska när man stänger av den. Så den går inte att använda mer...måste se om man kan lämna in den på lagning, som inte kostar för mycket. Så typiskt min otur! Har aldrig tappat en kamera, men givetvis tappar jag min alldeles egna första kvällen jag har den.... trots mitt sura humör över kameran lyckades jag ändå ha en rolig utekväll. Tur är väl det=) Tack till Linda och Joel såklart. Kvällen avslutades med en falafelrulle på kebab kungen. Fick Er allt till att prova!! Haha. Smaskigt. Efter nattamaten ringde jag och väckte Fredrik och begav mig dit för å sova över. (Bussen hem kostar 45kr på natten och jag orkade inte gå i mina klackar, så chansade på att jag kunde få sovplats där =p)

Så... nu är jag hemma, sov till 13.30..dock inte i ett streck, har svårt att sova när jag druckit. Konstigt, hade inte det förr!? Så när jag kom hem provade jag att föra över bilderna ifrån igår på datorn, vilket till min stora lycka gick!! Men blev dock inga från Mårtenssons pga min lilla incident. Nu ska jag vila lite, sen ska jag cykla till stranden vid 16 och gå en runda med Linda.

Baj baj

image136

Halleluja!

Det är lördag...sitter här vid datorn i detta regnruskiga vädret som råder utanför :( blir så less på det. Ska ut och gå en runda om en timme eller nått. Måste till min lägenhet och hämta dricka inför ikväll då det blir utgång med min Linda. Mårtenssons står på schemat denna gång tack å lov ;)

Pratar med carro just nu på msn om smetiga pannkakor och platt/fluff hår. Att man aldrig kan va nöjd haha. Kokade ett ägg till frukosten i morse som bara föll ihop trots sina 10min på spisen!! Blev så arg så jag kastade skiten!! Varje dag är det något man stör sig på, right?

Nä nu ska jag kanske ta och diska lite och bädda sängen så jag inte "råkar" krypa ner där igen och somna. Har ju hänt alltför ofta på senaste då jag inte har så mycket annat för mig. Snålt med jobb för tillfället, vilket också gör mig stressad!

Trevlig helg gott folk!

ciao

Ananassmoothie <3

Testade precis ett nytt mellanmål som jag hittade recept på igår när jag sökte på google. Annanassmoothie. Mm super gott! Smakar lite som glass. Man borde kunna frysa den med så lär det bli lite sorbet-glassigt=) Perfekt! Äter på tok för mycket mackor så om man kan byta ut någon macka per dag mot nått annat så är det kanon! Har du något bra tips på mellanmål?

image135

http://wwwc.aftonbladet.se/v3/ab/jsp/start.jsp?d=101&a=7743

I gotta work work...

"Work as if you don't need money,
love as if you've never been hurt,
dance, as if nobody can see you,
sing, as if no one can hear,
live, as if the Earth was a heaven"


image134


Om du som jag ÄLSKAR katter, ska du kolla in denna: http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=3528


Today it's söndag

Bakis söndag med andra ord. Var ute igår med Sandra och hennes kompis Linda. Var på Valentine...inte mitt favorit ställe direkt, men spelades bra musik så det gick å dansa till. Hade inte jätte kul men inte tråkigt heller så var väl en helt okej ute-kväll ändå. Sällskapet var iallafall trevligt! Sandra lovade att nästa gång ska hon hänga med mig till Mårtenssons istället. Mycket bättre ställe enlig mig!! Natten avslutades med ett besök hos kebab kungen. Falafel för min del. =)

Idag gick jag upp vid 11.30 för å tvätta. Linda och Joel kom förbi vid 13-tiden. Skulle tvätta en omgång här, då deras maskin är sönder. Vi körde och lunchade på MAX medans tvättmaskinerna skötte sitt jobb. Blev även en sväng inom Willys och handla lite nödvändigheter. Så nu sitter man här igen, ska städa och diska idag. Och även ut och gå en runda på galgberget med Linda om någon timme. Ska bli skönt. Sen i morgon ska jag jobba 7-15. Fick skicka ut några intresseanmälan till några äldreboende i stan, eftersom det är ovisst hur mycket jobb det kommer bli för oss timmisar nu de närmaste månaderna. Och jag måste ju ha pengar till hyra och alla räkningar. Så då får man ha två jobb. Vill ju helst jobba på Frennarp så kommer sätta dom före när det är nått men vore bra om man kan få lite timmar någon annanstans också. Borde inte vara så svårt.

Nä nu ska jag ringa några samtal. Ha det gott så länge!
image133

RSS 2.0