Skumt väder

Idag tog man sig en rejäl sovmorgon, åt sen frukost sen körde jag till Linda vid 13.30 för att hämta upp tösen och köra vidare till Galgberget där vi tog oss an 5km:aren. Hade mycket att prata om som vanligt så tiden gick fort. När jag kom hem till janne igen åt vi middag som bestod av rester: pasta och pasta sås med lax och grönsaker och en potatis/linssoppa. Gott med vilket som =) Sen tog vi oss en tur in till stan, hade lite ärenden att fixa där. Hade egentligen tänkt gå in tlll stan, solen sken innan på dagen men precis när vi skulle inåt stan började det blåsa och regna massor! Så trist.... Nu sitter man här framför datorn, precis smällt i sig en smoothie och en rågkuse med avocado. Mätt och belåten med andra ord. I morgon em kör vi ner till Höör för att lämna bilen. Stannar en natt för att sedan åka med Lina upp på fredag. Då ska Zorro också hänga på. Han har bott I Höör nu under min semester. <3 Så under helgen ska jag ha besök utav lilla syster. Ska bli roligt.

Annars i veckan, vad har jag gjort då?! I måndags gick jag och min kära pojkvän en runda runt ön. Sen körde jag och Malin ett bodypump pass på kvällen. I går träffade jag Malin på dagen, vi fikade lite ihop innan vi tog oss till gymmet och körde ett step up pass. Så skönt det är alltid efteråt när man svettats en hel timme. Då vet man att man gjort något gott. Skönt att komma igång med träningen igen.

Nä nu är det film dags här. Ska se klart på "Top Gun" som påbörjades i går natt och sen ska vi se en annan med Will Smith. "Hancock". Igår såg vi även en läskig film som heter "Dark water". En film som typ Hajen men med krokodiler istället....:S Inte mitt filmval. Men den var bra, fast lite för otäck för min del.

Trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0