Utsålda blåbär!

Var inom MAXI nu ikväll efter att Lina släppt av mig hos Janne innan hon körde hem. Älsklingen jobbar i natt så skulle bara inom för att få en kram =) Sen blev jag sugen på smoothie så på hemvägen blev det MAXI, men fanns inga blåbär så långt ögat kunde nå... å det enda som fanns i frysdisken var jordgubbar. Så blev en banan, en mango och frysta jordgubbar som mixades med vaniljyoghurt nu i kväll. Yummie. Fast blåbären hade gjort det ännu lite godare.

I torsdags kväll körde vi ner till Höör för att lämna tillbaka pappas bil som vi lånat under min semester. På kvällen guidade vi runt janne lite i Höör haha. Dagen efter så körde jag och janne ut till Vaxsjön och gick lite där. Så fint och verkligen härligt med en promenad. Sen när Lina slutade körde vi tillbaka till Halmstaden. Och här har hon stannat tills nu ikväll. Vi har slappat, krängt massa gott, promenerat, snackat massa och tagit en god skagen pizza i stan på Gastons. Å i går kväll var vi även en sväng inom janne och kollade på två filmer : The happening och Hancock (vi såg aldrig den sist). Båda var helt ok. Vi snackade om kräftskiva och en tur till Ge-kås efter löning. Vi får se när det blir av ;) Vill ha en skinnjacka och i Ullared fins det billiga sådana tydligen.

Nä nu ska jag göra mig iordning för natten och lägga mig i sängen med min Zorrs och läsa lite i en bok jag lånat utav Malin; "Små citroner gula".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0