Spinning och soppmiddag

Idag hade vi bara lektion under fm i skolan. Skönt med korta dagar. Blivit en del sådana nu på senaste! Gick på stan lite efteråt och köpte lite julklappar så nu är det mesta fixat. Bara något litet kvar. Gött=)

Kl 17 körde jag och Malin ett spinningspass sen begav vi oss hem till mig och lagade till en soppa, den kikärts/lins/saffrans soppan som jag lagade för någon dag sedan. Till det gjorde vi ost toast och efterätten bestod av the och mörk choklad. Inte fel med trevlig sällskap heller. Var bra att vi hann träffas nu innan man ska iväg och fira jul, åker ju ner till Höör på fredag. Då ska jag till Mollan först och fixa mitt hår. Längtar.....både efter att fixa håret och att få träffa Molly. Var så länge sen nu! Men först är det två skoldagar kvar. Ledig på torsdag. Lite lyx sådär. Ska träffa Kerstin då, var lääänge sen nu. Vi har inte träffats sen jag slutade viket på Frennarp.

Ha det gott alla, nu ska jag titta lite på Titanic på tv 3 som började för ett tag sen.

Vänner betyder så mycket <3 Med dem kan man prata om allt och inget, få hjälp och stöd av och bara vara sig själv med. Tack till er alla som vill vara och är min vän/ner. Ni betyder allt.



 

och givetvis min älskade Janne och Zorro =)

Och självklart betyder även pappa och mormor och morfar mycket. Hittade dock ingen bild på dem!<3



http://www.youtube.com/watch?v=adYbFQFXG0U <--- Fick tårar i ögonen när jag tittade på denna.


Kommentarer
Postat av: Jessica

<3 du e så fin!

2008-12-17 @ 11:20:39
URL: http://myckelite.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack själv för att du är så goo och snäll! J har gjort ett kap! ;-) Nu har jag lärt mig att lägga in bilder som är små, tjohoo! Kraam!

2008-12-17 @ 12:54:48
Postat av: Anonym

vilket fint inlägg=) hade gärna träffat dig o janne en dag när ni är nere i skåne=) e ni här kvällen den 26? kanske kan a det då. många kramar Nina

2008-12-17 @ 23:41:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0