Sminkad och snart redo

för kvällens festligheter!=)

Klockan 12 hade jag (som jag nog nämnt tidigare) en tid på make up store för att bli sminkad inför ikväll. Hon som sminkade mig, heter Maria och hon tog på extra produkter så att allt ska hålla sig till senare. Hoppas allt håller sig nu bara! Blev väldigt nöjd! Så duktiga dom är alltså. Inte en chans att jag kommer kunna sminka detta hemma själv. Kom hem med en del produkter såklart. Fick lägga ut 400kr själv utöver presentkortet. Puder och foundation var jag tvungen till att ha, mitt är snart slut. Sen köpte jag till brownsingpowder, läppglans och makeup svampar. Vill ju givetvis ha allt, men får bli att man handlar lite då och då. Så dyrt tyvärr =( Som tur är har jag en av ögonskuggorna hon använde hemma redan!

Nu ska jag snart hoppa i duschen.... ska ta bussen till Kerstin vid 17. Lite förkrök innan vi drar in till stan och möter upp resten =P. Vi ska käka på Harrys först. Är after work där med så man kan handla lite billig dricka ett tag iallafall. Sen drar nog många av oss vidare ut på stan ikväll. Ska bli skoj! 

Dagens i-landsproblem! Hur ska jag ha håret? Plattat, krusat med trippeltången eller lockat? =S


För stora knäskålar?

eller för stora bröstvårtor? Haha förlåt men kan inte låta bli att skratta. Pratade precis med carro, my best friend. Hon har haft sådan otur med karlar på senaste, träffar bara såna som inte är bra för henne och som sviker förr eller senare. Hon träffade en nu för ett tag sen som gjort slut med tjejer som haft just för stora knäskålar eller för stora bröstvårtor tex. Hur tänker man då? Ingen är ju perfekt liksom. Tror han att han själv är så j*kla perfekt då eller? Killar som beter sig så får allt ta sig en koll i spegeln själva som carro sa. Shit alltså....

Nu väntar scrubs!

Tjohej!




Envis förkylning

Tog mig en promenad hem efter jobbet idag. Slutade 14 och solen sken som bara den, kände mig rätt pigg i benen så traskade på. Tog ca 1h. Skönt var det=) Gick inte i "powerwalk takt" då jag fortfarande är riktigt förkyld, så fick bli lite lagom takt. Härligt var det! Sen somnade jag givetvis när jag kom hem. Har ätit middag nu ikväll, blev vegetariska burgare. På jobbet var det ostkaka med sylt och grädde till efterätt. Blev lite över så det blev min lunch + macka och yoggi. Länge sedan man åt ostakaka så det var smaskigt.

I morgon börjar dagen med att jag får gå upp vid 10. Ska vara i stan på make up store kl 12 för att få min sminkning innan utgången på kvällen. Fick ett presentkort där av mitt ex i julklapp så det ska utnyttjas nu. Får sminkprodukter för de pengarna med. Synd bara att de inte hade en senare tid men men... Efteråt tänkte jag ta mig en liten tur på stan. Har egentligen inte råd, men kanske man kan hitta något billigt att ha till kvällen. Vi får se=)

Nä om man skulle ta och diska undan diskberget i köket kanske och ta ett litet städryck innan Anna Skippers "Du är vad du äter" börjar klockan 20.

Brun utan sol?

Sitter här nyduschad och har precis smort in mig i dagens nyinköpta bodylotion , en med lätt brun utan sol effekt. Tänkte att man kanske känner sig lite fräschare med lite färg i fejjan i detta tråkiga vädret=) Lite trist att lysa lika vit som lakanen i sängen på morgonen haha.

Betalade mina räkningar i fm och sen var jag och handlade hem lite mat och var även inom apoteket och handlade det som jag alltid får göra varje månad...magmediciner. Så ja nu gott folk har vi inte mycket mer pengar kvar än till just mat. Så är det. Men det får gå.

Pratade med lilla syster i går när jag hade rast på jobbet. Hon kom med en lysande idée! I påskveckan kommer hon och besöker mig, då ska vi påskpyssla och äta gott. *Längtar* Ska bli sååå mysigt. Sen veckan efter påsk hoppas jag få besök av en viss person;)

Nu ska jag nog borsta tänderna och hoppa i säng. Kolla lite på tv och kanske läsa lite. Tar ju som vanligt ett tag tills jag somnar, även om jag ska upp 5.30 imorgonbitti=(

God natt!

Gammla minnen...

Fick mina foton idag på posten som jag framkallat. Var en del foton från Kroatien bl.a där jag och Fredrik var år 2006. Var en fin resa! Har haft mycket roligt tillsammans med honom....skrattade ofta ihop, kunde prata om det mesta och hade samma tankar och åsikter om mycket. Han var även en av mina bästa vänner. Sen att förhållandet blev sämre det sista halvåret och att vi båda mådde dåligt är en annan sak. Tror vi drog oss för att göra slut på det för länge....man blir ju trygg ihop när man känner varandra under så pass lång tid, att man kanske inte förstår och vill inse att man faktiskt glidit ifrån varandra. Idag är jag glad att det tog slut! Vi har haft vårt, och det var bra största delen av förhållandet och det är de minnena jag tänker bära med mig. Jag mår bättre nu och det hoppas jag att han också gör. Så... det var dagens tankar det=)

  
Gran Canaria 2005     Kroatien 2006

Var tid har sin tjusning heter det ju! Och det stämmer nog.


Jag har ju haft turen att träffa en underbar person i år som jag hoppas jag få behålla kontakten med och lära känna mer!  Känns som jag har ett bra år framför mig. Hoppas på det iallafall=)

Tjingeling!

Förkyldning på G?

Ja dessvärre verkar det så =( När jag vaknade i morse kändes det lite "torrt" i halsen, precis som det brukar göra på mig innan jag blir förkyld. Men ibland kan det kännas så i halsen på morgonen och sen försvinner under dagen. Men idag har det bara ökat på med tiden. Vill inte bli sjuk.... Så blev alltså ingen träning nu ikväll. Vågar inte med risk att göra det värre. Var på Ica Maxi med Malin nyss, handlade hem lite apelsiner, citroner, kiwi, nyponsoppa, c-vitamin brus, halstabletter och fruktjuice för att kurera mig lite. Inte för att det hjälper mig att bli frisk nu, men kanske att bli frisk lite fortare? Tur jag ska jobba två kvällar och endast en dag denna veckan. Borde jag klara av även när detta skitet brytit ut. Sen är det ju utgång med jobbet på fredag och det får jag inte missa!!! C-vitamin, do your work!

image433


Glöm inte Anna Pihl klockan 20.00!=)


Bye bye!

Dessa utgifter!

Fy för dom. Kollade på mitt konto nyss, får ändå hyfsad lön trots att jag var ledig en fredag och en lördag i januari. Men ändå räcker inte pengarna till det som jag tänkt. Blir nog inget undansparat denna månaden..måste givetvis sätta in de pengarna som jag "lånat" av sparkontot men mer går nog inte. Bredband och allt sånt kommer denna månaden + att zorro ska vaccineras, mitt hår måste fixas, cykeln ska lagas, lina och pappa fyller år...listan kan göras lång! Men men en snål månad får jag väl klara mig på =) Måste lära mig det trots allt jag vill ha. Men HA det vill väl alla? Sen om man har råd eller ej är en annan femma. Går ingen nöd på mig och min garderob iallafall. Även om jag verkar tro det efter varje lön....

Sitter och funderar på om jag ska skippa busskortet denna månaden och endast cykla dit jag ska? Men tänk när det är regn, storm och rusk ute....nä fy. Aja...det får lösa sig. Hade i planerna på att köpa en ny matta samtidigt som pappa och jag ska till ikea och fixa en ny soffa i födelsedagspresent. Meeen...den jag vill ha är inte jätte billig så får nog skippa det. Tråkigt! Ska nog f*n i mig börja spela på V75 så jag vinner lite miljoner =)

Idag står på schemat:

Städa + diska 
Tvätta 15-19
Träna styrka + kondition
Kolla på Anna Phil kl 20
Sen sova så småningom!

Egentligen borde jag ta mig en promenad efter lunch eftersom det är riktigt fint vårväder ute! Får se om Malin kanske vill hänga på när hon slutat.

P.s. Drömmde en sjukt konstig dröm inatt...fattar inte vad allt kommer ifrån...riktigt riktigt skumt....D.s

Trött, trött, trött...

Denna söndag har gått åt till att jobba. Ok, dagen är inte slut ännu, men snart känns det som. Ska äta min ugnspannkaka snart när den är färdig, sen sova lite middag och sen vid 18 går bussen mot Linda. Ska ta en långpromenad tillsammans. 

Shit är helt slut i hela kroppen! För det första gick jag till jobbet i morse, tog ca 1h!! Hade inget val. Går inga bussar på helgerna under morgonen till Frennarp (jag vet, helt sjukt! Har ringt å klagat) sen är min cykel sönder så ja..det var bara att promenera på i ett öde Halmstad kl 05.50 på morgonen. Fick för mig att jag blev förföljd ett tag! Läskiga typer :S Som Tommy sa på jobbet idag, att vi tjejer jämt är rädda att någon ska hoppa på oss så fort det är mörkt! Alla vänder sig om flera gånger och tittar konstigt så fort där är några killar bakom. Haha han har rätt i det, men så finns det ju också så skumma typer....

Dags att äta och vila fossingarna för en liten stund iallafall. Sen ikväll ska jag bara slappa och njuta av en kopp the med Zorro vid min sida. Love him <3

image432

Lördagen den 23 Februari 2008

Japp det är dagens datum! Blidde inget spinnigspass idag! Orkade inte gå upp när klockan ringde 8.30 så sov ett tag till. Ska ut och gå en runda istället om ca 30 min. Så man får lite motion innan jobbet iallafall. Är så lugnt på kvällarna så man får passa på att röra på sig innan=) I morgon när jag slutat vid 15 ska jag också försöka ta mig en långpromenad. Fast måste hem och vila först som vanligt.

Har stormat som in i hela natten, och även igårkväll. Blåser rätt rejält fortfarande, men det har lugnat sig. Undrar vad man kommer få syn på när man ska ut snart? Träd borde ha blåst omkull lite här och där.

Pratade med maddis igår. Hon gav mig en idée som jag ska börja med nästa lördag! Kan nog behövas nu innan sommaren och allt. Var ett tag sen sist.....

Have a nice weekend everybody!

 =)

Äggmackor och thé till Let's dance

Så ser min fredags kväll ut. Är film tema ikväll i Let's dance. De är ju så sjukt duktiga!! Man blir riktigt avis. Både på dansen och deras välsvarvade kroppar!! Tina är min favvis. Hon e så himla go och rolig. "Jag skulle bjudit honom på flygande jakob för det är så äckligt".

Kom på idag att jag tydligen vill ha en himla massa saker just nu som inte är så billiga:

* Nya jeans
* Vita streetskor
* Ny parfym
* En arm klocka
* Kläder (som vanligt)
* Smink
* Smycken 
* Skynke för sängen
* En ny soffa
* En ny dator

Är nog mer, men var detta jag kom på i nuläget som jag funderat på =)Inte lätt! Kunde man inte varit miljonär???

Framkallade närmre 200 bilder idag över nätet. Har inte framkallat foton på något år nu. Dåligt, jag vet! Var alla fotona från Kroatien, olika fester, julaftonar mm. Så nu är det gjort. Tänkte att det var bäst att göra det ifall nu min störda datorn skulle få för sig att kolapsa. Finns en viss risk tyvärr. =(



Haha hittade denna hemska bilden i havet av foton på datorn. Är från midsommar 2007. Vi blev uppdelade i grupper och fick olika uppgifter. Vår grupp skulle berätta en midsommar tradition på olika språk. Jag fick franska och ja...minns typ ingenting från högstadiet! Så jag fick rabblade lite franska räkneord samtidigt som jag fick gestikulera! Riktigt pinsamt, eller hur Molly?! (Som fick spanska..."holá, bello, bello" haha)

Trötthets-syndrom?

Finns det? Isåfall har jag det garanterat!! Jobbade visserligen från 7-17 idag, fick jobba över, men ändå. Var hemma lite innan 18, lagade middag, åt och la mig för att kolla på tv. *Bums* däckade och sov i 3h!! Klockan ställde jag på en timme senare så jag skulle hinna med träning, men den måste jag har stängt av!? Dumma jag. Så blev ingen träning idag heller =( Bara tränat en gång denna veckan. Så får bli ett pass i morgon fm då jag är ledig. Sen på lördag ska jag försöka komma upp på spinningpasset kl 10 innan jobbet som börjar 14. Då kan jag känna mig väldigt nöjd med tre pass i allafall!!

Har varit akut godissugen hela veckan, men har inte ätit något! Så stolt över mig själv. Är min "period" nu med så inte konstigt man varit så sjukt sugen på sött. (choklad) Men får unna mig det till helgen.

Saknar han<3

I huvudet på Gynning

Såg det igår. Hon är för härlig Carolina. Som jag skrattade=) Hon var bl.a och hälsade på ett gäng tjejer som är groupies och en tant som avgjöt könsorgan på män. Så var det en kille som ville ha sin avgjuten och hans tjej var med för att få honom på G så att avgjutningen skulle funka. Carolina gick då ut i korridoren för att vänta. Då säger hon efter ett tag: "Jag vet inte riktigt vad de gör för att få det att stå, men I really don't care känner jag". Lät så kul! På skånska och med hennes allvar i rösten...

Annars idag har man jobbat. Var en lugn kväll, men vi har fått överfallslarm nu på jobbet pga en boende som är aggressiv. Stor som ett hus med, så blir man intryckt av honom i ett hörn (som en personal blivit i helgen) kommer man inte loss. Känns lite sådär...han är ju helt klart felplacerad. Skulle varit på psyk.

Vill till solen!!! En restresa nu hade inte varit fel. Men....pengarna räcker inte till. Tänkte att om jag tagit csn nu i vår till studierna (om jag kommer in ) hade jag fått både de pengarna och lön i mars. hade jag kunnat resa, men nu måste pengarna jag sparat undan förbli på kontot. Fick vikariatet förlängt tom mars ut nu och givetvis tar jag det då.

Upp tidigt i morgon...*suck* sen ledig fredag, jobb lör-sön. Undrar vem jag ska jobba med då? Någon bra får jag hoppas.

Dags att göra sig i ordning för sängen, med kisen och boken i högsta hugg!

God natt!

Träning, lasse och fetma

Var väldigt skönt att träna! Step är roligt och det sätter verkligen fart på min kondition!! Glad att jag gick dit. Nästa tisdag jobbar jag kväll så då blir det inget... :(

Fick ett gulligt sms när jag kom hem från min kära vän Lasse. Vi har inte hörts av så ofta sedan studenten egentligen, setts någon gång efter det bara. Men ser honom ändå som en bra vän, så blir alltid glad när du skriver Lasse. Skoj å veta att du läser min blogg också. Bara läs på haha. Jag skriver ju här för att de som vill och är nyfikna ska få läsa vad som händer i ens liv. Men givetvis har jag ju bloggen mest för min egen skull.

Kollar på 5:an nu, är ett program om folk med sjuklig fetma i USA. Så fruktansvärt äckligt! Förstår inte hur man kan bli sån? Men ärflighet spelar väl in också. De säger att har man en förälder med fetma är ens chans 40% att man själv blir det. Har man två är chansen 80%. Sen ska man kolla i släkten med. Som tur är har vi inget sådant direkt i släkten, så det är ju skönt å veta =)  Men som de äter där i USA. Inte bra! Får nog ta å hålla lite koll på Fredrik nu när han är där så han inte kommer hem i Augusti och ser ut sådär :P Nä skämt o sido.

Nä nu ska jag snart hoppa in i dushen! Ska bli gött. Jobb i morgon 14-21. Tänkte försöka komma ut på en promenad innan på fm, men vi får se hur det blir.

God kväll på Er trogna läsare!



Saknar dig med Lasseman!

Illamående

Vaknade i morse och mådde riktigt illa + att det körde runt i magen. Men gick upp och åt frukost och tänkte bege mig till jobbet iallafall. Men då det bara blev värre kände jag att jag inte hade något annat val än att sjukanmäla mig. Man känner sig så dum när man gör det, och skyldig! Men jag mådde verkligen inte bra, och vem vet om jag kanske till och med hade spytt på jobbet om jag stressat runt där och haft mig. Men nu mår jag bättre som tur är. Ska jobba imorgon som vanligt hade jag tänkt. Har inte råd att förlora pengar! Speciellt inte om jag ska resa till USA i början på sommaren. Måste börja spara flitigare. Måste tänka bort den "slösa" som bor inom mig. Låter inte det klokt tänkt?=P

Har en paj i ugnen nu, ska äta den innan träningen. (Eller ja inte heeela pajen, ca 1/4 kanske=)) Ska träna step kl 17.30. Om jag kommer in vill säga. Står på väntelistan men brukar inte vara några problem enligt instruktören att komma med iallafall.

Dags att ta sig an det stora diskberget som jag av någon händelse redan lyckats bygga upp igen.....*suck*

Man säger så mycket...

eller tänker man ska göra så mycket i detta fallet som inte blir av. Tänkte jag skulle begett mig till Ica Maxi idag och skickat iväg paket och sen skulle jag tränat styrka + kondition nu ikväll. Men nej....jag var ute och gick vid 15 i en timme. Blev dock inte stranden, vågade inte cykla på cykeln pga ekern som släppt. Tar 25min att gå till stranden och 25min hem, tråkig väg dessutom så nej blev en runda här i området på lite över 50min. Blev så trött sen efter middagen så jag somnade till och sov i nästan 2h! I lbland undrar jag om jag fått någon "trött-sjuka". Hur kan man sova så mycket som jag gör? Visst, jag älskar verkligen min säng, och när jag lägger mig där somnar jag nästan alltid. Kanske ska börja med att inte närma mig sängen på dagtid? Tål att tänkas på.

Så jag bestämde mig alltså för att ha en lugn hemmakväll idag. Har iallafall fått lite motion. Kollar på Anna Pihl nu samtidigt. Kollade lite snabbt på 5:an innan, på Outsiders. Handlar om en homosexuell tjej som blev kär i en kille mot alla odds, ett par som ser sig som heterosexuellt trots att "mannen" har en tjejs kropp och om en familj där pappan hamnat i koma och mamman har en ny man. Skumt det där.

Nu blev det paus i Anna Pihl, så nu ska min hårinpackning tvättas av. Sen är det dags för ansiktsmask i lera och ögonbrynsfärgning!=) Och lite kvällsfika givetvis!

Hej svej!



Varför fångas man alltid på bild fast man inte vill? Ser ju alltid så fucked up ut på deras bilder. Här ser jag ut att vara hur mycket längre som helst än Anna och Malin. Visst längre är jag men inte så mycket....weird.

Måndag igen...

Helgerna går så fort...även veckorna. Snart är det mars och snart fyller Emma år. IGEN. Var inte så länge sen sist. Då blir man 23...ännu ett steg närmare 30 haha. Sista lediga dagen idag, sen blir det en riktig jobbe-vecka. Endast ledig fredag och nästa måndag på detta passet. Men det går det med. Kerstin ringde nyss. Hon ska ta ledigt till helgen, så blir att jag ska jobba med en vikarie igen. Den lilla damen tar ledigt lite då och då, men hon har ju också så mycket semesterdagar att ta ut efter sin sjukskrivning!! Önskar jag med hade haft någon semester dag att ta ut, lite drygt att man förlorar så mycket pengar när man behöver eller vill ta ledigt... Så är det att vara vikarie/timmanställd.

Har varit full rulle här i min lilla lägenhet sedan jag gick upp vid 10. Har diskat, plockat undan massa kläder, dammsugit, rengjort ugnen, städat badrummet, dammat..... ja ni ser, listan kan göras lång! + Att jag har hunnit med att laga lunch med. Blev något så enkelt och gott som broccolisoppa med knäckebröd. Om ca en timme ska jag bege mig ner till östra stranden och ta mig en timmes promenad, man får passa på nu när vädret är så fint igen! Härliga vår! I love it.

Girls night out!

Klockan 18.28 igår tog jag och alla mina kassar (med paj,frukt och vin + lite smink) bussen till Hvitfeldtsgatan och Malin för att käka gott och partaja lite=) Pajen skars upp, salladen fixades och vi avnjöt en god middag, och även en god fruktig efterätt till melodifestivalen varvat med lite låtar på youtube för att trigga upp party stämningen!! Dansade loss i Malins vardagsrum, liten uppvärmning inför Mårtenssons haha.

Begav oss ut på stan redan vid 22.30 för att komma in gratis på mårtenssons, efter 23 är det 100kr. Meeeen tji fick vi. Var tvugna att betala ändå, de hade ändrat det. Typsikt, kunde vi suttit hemma hos Malin iallafall en timme till, men som tur var hade de öppnat dansgolven redan då så vi började shakea loss i vår ensamhet ;) Ja, till en början. Sen dök folket upp och det blev smockfullt på dansgolven!

Var en väldigt rolig kväll tjejer! Måste vi göra om snart!!;)


Äntligen fredag!

Så härligt! Ledig helg också, kan det bli bättre?!

Idag jobbade jag till 15, var hemma en halvtimme senare. Käkade middag och la mig för å vila. Kom inte upp ur sängen förän vid 18. Tvingade iväg mig till gymmet, Malin hänkade på. Men vi hann bara med att köra styrka innan de stängde, så blev ingen kondition idag. Men funderar på att köra ett spinningspass imorgon fm kl 10. Får se hur det går....ska iallafall gå en runda på stranden under em hade jag tänkt, om vårvädret nu håller i sig.

Sen på kvällen är det ju middag och utgång med the girls. Handlade till middagen efter träningen. Blir vegetarisk paj med spenat, tomat, purjolök, fetaost och svamp (typ som den jag och Malin åt i onsdags) sen en god sallad till. Efterätten består av jordgubbar, mango, passionsfrukt, vindrduvor och melon + varsitt 30gr mörktchoklad med mintcrisp såklart=)

Nu ska jag hoppa in i duschen, diska lite och plocka undan i min lilla lya. Sen får man ju se vem som åker ur let's dance efter nyheterna.

Ciao! å trevlig helg.

Fick tre alla <3-kort idag på posten från mormor, moster och Nina. Trevligt!

Alla hjärtans dag!

Åt lunch på stan med Lindis idag. Så mysigt i detta vårvädret! Blev varsin grekisk sallad. Sen tog vi en tur på stan, luktade på lite parfymer..sen "slank" det även ner en tröja i min väska från gina tricot. Har ju verkligen inte råd, men så fastnade jag för den och fanns bara en kvar i strl S. Så får gå och fundera på den lite här hemma. Kanske får lämna tillbaka den, får se. Men det lutar inte åt det hållet=) Shoppoholic.

13.50 gick bussen från stan till Frennarp. Jobbade till 21. Så jag "firade" alltså denna dagen med en bunt förvirrade gamlingar. (För förvirrade var dom verkligen idag, allihopa.)

Blev lite uppvaktad av pappa på posten. Fick ett kort och 100kr. Sen av min kära Linda fick jag en choklad ask med lindor choklad i och en ask med jordgubbar. (Asken var formad som ett hjärta.) Så gott!! Som tur var hade även jag köpt en ask med choklad hjärtan till min fina vän. Vi är så lika. Även om vi hade sagt att vi inte skulle köpa nått hade vi gjort det till varandra iallafall. Båda gillar att ge. Som att skicka kort på alla hjärtans dag hade vi båda gjort till våra nära å kära. Men sen vet man ju att man inte får tillbaka från folk men det gör ju inget. Man skickar ju för att man vill det och tycker det är lite skoj. Köpte mig en bukett med rosa tulpaner igår på Ica maxi. Ville unna mig själv något som jag tycker så mycket om...blommor! Love it. <3



Nu ska jag göra mig iordning för sängen. Ska upp och jobba 5.30 imorgon :S

Föresten! Idag har jag haft mina glasögon på heeeela dagen. Både på stan och på jobbet. Skönt för mina ögon! [bildbevis nedan] Men sen om jag känner mig bekväm och fin i dom eller inte, är en annan femma!
Men imorgon blir det nog linser=)


Kineser som sjunger kareoke

Låter kanske inte så farligt!? Meeen när dom gör det nästan varenda kväll börjar man bli rätt trött på det. Låter högt också. Å alltid samma låtar. Kom på mig själv för någon dag sedan när jag gick och nynnade på en av de låtarna som sjungs mest. Usch!! Inget jag gillar!! Sluta sjung nu, Chineser.

Idag började dagen med att jag gick upp 8.30, åt frukost, och en timme senare satt jag på bussen mot Malin. Möttes hos henne lite i 10, tog oss en lång promenad på över en timme vid västra stranden (hamnen). Så härligt! Sen duschade vi av oss och piffade till oss lite hos henne, begav oss till stan och lunchade på ett jätte mysigt gammeldags ställe som jag aldrig varit på innan. Åt dagens paj som bestod av champinjoner, spenat, lök, tomater och oliver. Super god! Å en god sallad och bröd till. Inte så farligt dyrt heller.

Mätta och trötta begav vi oss till Specsavers blic optik för att hämta mina glasögon. Fick med mig de ena paret hem, de andra skulle finjusteras lite grann. Så väntar med att lägga upp bilder tills jag fått båda paren haha. Usch..nu måste jag alltså börja använda mer glasögon...hur ska detta gå!? Ska fööööörsöka ha glasögon på mig imorgon när jag ska till stan på alla <3-dag lunch med Linda. Sen ska jag till jobbet direkt. Måste ju vänja mig. Får se hur det går =P Blev även ett snabbt ärende in på apoteket. Sen skildes vi åt, jag åkte inom Ica maxi för å handla lite sen hem och städa. Å plötsligt var det dags att äta igen. Lagade rotfruktssoppa med röda linser. Sen var det dags att bege sig iväg ännu en gång. Vid lite över 17 blev det styrketräning sen ett dans pass på 45 min kl 18. Så ja....sen gick jag hem också, tog 30min. Var mest för att jag hade fått stå å vänta på bussen så länge annars och jag kom hem i samma tid som jag gjort med bussen så det var bara att promenera på. Riktig motionsdag idag! Känns i kroppen å i benen. Tidigt i säng idag! Försöka iallafall.

Dags att röja undan lite till sen får jag ta mig nått mer å äta. Magen börjar klaga.

Bye bye!

P.s. Bra val av glasögon Ninis=) Glitter passar ju dig =) d.s

Http://sweetconfessions.blogg.se

Lite "off"....

Har kännt mig lite "off" de senaste dagarna. Mest hållt mig för mig själv och inte orkat höra av mig till folk. Har nog behövt vara själv, sköta jobbet, träna och fundera över saker och ting. Idag ringde Carro på eftermiddagen medans jag höll på att tvätta=) Hon ville ha hjälp med att öppna sin mail, men vi kom snabbt fram till att jag nog var fel person att be om hjälp pga min super sega dator. Så eftersom vi båda hade fullt upp bestämde vi oss för att höras ikväll istället. Så efter mitt härliga step pass kom jag hem och slog en pling till min kära vän. Skönt att få prata av sig med någon som verkligen känner en utan och innan. Saknar dig gumman! Vi måste ta tag i oss själva och planera in en helg snart då du kan komma upp =)

Jag och Zorro har även diskuterat att vi ska "tvinga" upp lilla syster på besök snart också. Lina om någon förstår mig utan och innan. Vi behöver inte säga så mycket utan man vet ändå vad den andra tänker. Vi är så lika samtidigt som vi är väldigt olika också. (Har jag kommit fram till på senare tid.) Alltid skönt att få umgås och prata av sig med lill sis. Så när du läser detta, kolla i din almanacka och fundera ut en helg då du tror att du kan komma upp en sväng =)

Nu ska jag hoppa in i duschen. I morgon blir det promenad med Malin ännu en gång, sen ska jag till stan och hämta mina glasögon som har kommit!! Fick två par till priset av ett, är ju inte fel. Ska även leta rätt på en tygaffär och se vad det kan kosta med ett "skynke" för min säng.



Sömnproblem?

När jag jobbar kväll och sen morgon dagen därpå har jag väääldigt svårt att varva ner och att somna. Sover aldrig mer än max 5h per natt då. Vílket resulterar i extrem trötthet på eftermiddagen när jag kommer hem. Idag var min fjärde dag på denna långhelg och jag var helt slutkörd när jag kom hem! Lagade middag (som bestod av bakad potatis och sallad) sen vid 18 la jag mig för att vila innan lite styrketräning hade jag tänkt! När klockan ringde vid 19 kunde jag inte ta mig ur sängen!! Var helt väck. Så när vaknade jag? Jo vid 24. Helt sjukt. Lycka till till mig själv att somna i natt säger jag bara. Ska ställa mig och diska lite nu sen blir det lite läsning och förhoppningsvis sover man några timmar till iallafall. Malin kommer vid 10 imorgon förmiddag. Blir en strand promenad igen. Sen ska jag träna step på kvällen.

Lyckades säga NEJ till godis och kakor idag på jobbet trots att frestelserna är enorma=) Så är stolt. Ska inte äta något denna veckan förän på lördag, då är det middag och utgång med Malin och Anna, så då får man i sig de kalorierna man missat innan i veckan iallafall =P

Ledig två dagar nu. Behövs verkligen....

Kerstin Maria Sockerpia

Haha så sött. Kerstin berättade att när hon var liten kallade hennes mamma henne för "sockerpia" för att hon var så söt. Så när hon skulle presentera sig sa hon alltid att hon hette : Kerstin, Maria, Sockerpia =). När man är liten förstår man ju inte sånt.

Kvällen idag på jobbet var lugn och skön. Behövdes efter gårdagens rusch, när vi duschade nästan alla på avdelningen. I morgon är min sista och 4:e dag på denna lånhelg. Har gått fort och smärtfritt änsålänge som tur är. Nu ska jag kolla lite på Wallander - byfånen så länge den varar. Sen blir det sängen och några sidor i Asyl.

Letade fram lite foton på popps när jag kom hem nu ikväll. Ska ta med och visa Kerstin imorgon. Sååå söt han var som valp. Och även som vuxen. Guuud vad saknaden är stor efter denna vovven. Hur länge ska man gå runt med denna klump i bröstet? Blev så ledsen igår så jag visste inte var jag skulle ta vägen. =(

Söndag förmiddag

Har precis ätit sen frukost. Var ute och gick 1h med Malin vid östra stranden innan frukost. Kl 10 kom hon hit. Så härligt det var. Verkligen skönt att kunna gå vid havet igen. När vädret tillåter vill säga. Inte alls kallt idag.

Igår kväll blev det hemmagjord pizza och exotisk frukt till efterätt hemma hos Linda och Joel. Kollade på melodifestivalen samtidigt. Inga jätte bra bidrag direkt. Tycker bara det blir sämre för varje år, just med alla dessa deltävlingar. Åkte hem med bussen 22.23. Loggade in på skype och pratade med Fredrik ett tag innan sängdags. Var verkligen vad jag behövde i denna "depp period" som jag är inne i just nu. Blev så mycket gladare av att få höra hans underbara röst.....

Nu ska jag duscha, diska upp lite sen är det jobb 14-21.

Fotomodell?

En boende på jobbet sa idag att han inte tyckte jag skulle gå å slita på ett "sånt ställe", utan jag skulle satsa på att bli fotomodell! Haha. Sen skulle jag läsa till sjuksköterska och slutligen till läkare. Så nu vet jag vad jag har framför mig de närmaste åren... nä skämt å sido. Dom är allt roliga di gamle ibland. Sådana idéer dom får=)

Nu ska jag snart bege mig ner mot bussen. Är bortbjuden på hembakad pizza at Lindas place ikväll. Ska kolla på melodifestivalen samtidigt. Känner att min mage börjar krångla, ingen magkatarr ikväll tack!


Trevlig lördag!

Min stora last...

är choklad, naturgodis och kakor. Har kommit in i en riktig "gottegris period". Sjukt jobbigt. Igår käkade jag och Linda lunch ihop efter en lång fm promenad. Blev grekisksallad med bröd, sen mango till efterätt. Så det började bra. Sen åkte jag ju ner till Höör och poppis.<3

På kvällen när jag kom upp hit igen hämtade Linda mig på stationen och vi körde hem till mig igen, tryckte i oss (bokstavligt talat) naturgodis och mörk mintchoklad + vindruvor. Vi hade så ont i magen efteråt, men när det lagt sig lite åt vi upp det som var kvar. Varför plågar man sig på detta vis? Visst, det är super gott, men man kan väl äta med måtta iaf?!

Sen idag har Emma syndad på jobbet...några ballerina kex och några chokladwafers har slinkit ner. Fick sånt sockersug efter kvällsmaten! Tröstätning?

Usch mår inte så bra idag heller...har kvar den jobbiga känslan i kroppen. Älskade poppe. Det kommer bli tufft att gå vidare utan dig. Det har liksom varit en självklarhet att du funnits hos oss. Fick dig när jag var 12. Minns inte hur det kändes innan du kom in i våra liv, som ett litet envist busfrö som vägrade lyda =) Hur kommer det kännas på släktkalset i mars?! Ingen poppe som är glad och skäller som en tok på allt folk som kommer. Evigt saknad kommer du att vara. Min älskade lille gubbe.<3

Vila i frid min älskade

älskade, älskade Poppe. Kommer sakna dig fruktansvärt mycket. I 11år fanns du hos oss och förgyllde våra dagar. Jag minns när jag bodde hemma, och jag brukade bädda åt dig längst ner av min säng och du glatt skuttade upp för å sova hos matte. <3 Känns konstigt i hela kroppen, mår illa.....känns för overkligt! Men jag vet att vi gjorde rätt. Du har det bättre där du är nu min älskade vovve. Hos mamma.

Kommer aldrig glömma dig min snutte. <3 Aldrig.

image387

Ledig dag

Har varit skönt att vara ledig idag..sov länge, ställde ingen klocka så sov tills jag vaknade, vilket var kl 11. Åt frukost och tog det ytterligare lugnt fram till lunch då jag lagade broccolisoppa och värmde en fullkornsbaguette i ugnen. Var inte så illa.

Sen ringde Lindis och vi pratade ett tag efter att vi båda vilat middag. (Pensionärsåldern redan?) Sen cyklade jag till Eurostop, kollade lite i affärerna och handlade hem lite mat. Lagade pastasallad med fetaost till middag. Behövde lite pasta för att fylla på energin inför spinningen som började 18.30. Cyklade och slet i en timme. Sen tog jag mig en skön promenad hem också, med Linda som sällskap på mobilen. Vi planerade inför vår tjejkväll i morgon, men nu är det inte säkert att den blir av. Ska åka ner till Höör kl 13.04 imorgon...poppe har blivit sämre...så pappa har beslutat att han ska få somna in. Känns väldigt jobbigt, och jag kommer säkert få panikkänslor när det är dags. Men han är ju gammal och han ska inte få lida...är ju för hans skull vi gör det. Så bli en jobbig resa ner. Vi får se när vi får tid imorgon med, har inte bokat ännu. Kanske hinner jag upp i hyfsad tid så jag hinner träffa Linda, annars får vi ta det till helgen istället...

Nu ska jag äta lite kvällsfika, sen duscha, diska och tillsist lägga mig.

Bye!

Fettisdagen

De boende på jobbet fick semlor idag till kaffet. Tur att jag inte är så förtjust i det, slapp bli så sugen =)

Fick näsblod idag på jobbet. Fruktansvärt var det, forsade som bara den och tog evigheter att stoppa. Fick hjälp av Eva, hon tog mig till personalrummet så jag fick lägga mig i soffan, var helt svettig och blek tydligen. Kanske inte så konstigt när blodet bara rinner på det viset, och jag som har blodskräck med....Tillsist stoppade det. Men innan dess ringde min chef Ida till sjuksköterskan i vårt hus och frågade hur vi skulle göra. Han sa att om det inte stoppar inom en viss tid hade jag varit tvungen att åka upp till sjukhuset och bränna näsan :S tack och lov slapp jag det för denna gången! Usch och tvi. Såg ut som om någon blivit mördad på toaletten där jag var när det hände (överdriver inte) Blodstänk på väggar, golv och hela papperskorgen var full med blodigt papper. Fräscht det låter va?

När jag kom hem var jag helt slut... dessa två arbetsdagarna har tagit hårt på mig, fastän vi haft det relativt lugnt gemfört med hur det brukar vara. Men var ju sjuk i helgen och nu fick jag denna mindre roliga incidenten på jobbet idag så antar att det tar på krafterna. Så jag la mig och somnade efter att jag lagat mat. Så det blidde sen träning idag, var på gymmet vid 19.30. Men bättre sent än aldrig! Tog även en promenad hem i regnet. Var 30min tills nästa buss gick och det är precis den tiden det tar för mig att gå hem så ja...det blev lite frisk luft innan sängen. Inte fel det. Har diskat undan och städat här med nu ikväll...så nu är det väl duschen som väntar, finally. Sen sängen. Ska bli sååå skönt!

Nu är jag ledig två dagar med =D Gött.

image386

You are my Sunshine

my only sunshine, you make me happy when skys are grey! You never know dear how much I love you! Please don't take my sunshine away! http://www.youtube.com/watch?v=KdgOtlPcXgA&feature=related

Solen sken i förmiddags så det kändes som om det verkligen var vår! Tog mig en cykeltur till Ica Maxi och handlade lite. Mest för att komma ut och röra på mig i det fina vädret innan jobbet. Var verkligen härligt=) Blir så mycket gladare när solen skiner.

Var väldigt lugnt på jobbet idag. Pysslade om dom gamla lite extra. Så lite man behöver göra för att de ska bli glada.=)

Nu ska jag lägga mig i min sköna säng och läsa "Asyl" av Lisa Marklund. Fortsättningen på "Gömda" som jag läste i våras. Köpte den idag på Maxi. "Gömda" var riktigt bra, så kände att nu är det dags att läsa fortsättningen! Hemskt att det är en sann berättelse....

Natti!

Höör is filled with memories...

Självklart eftersom man växt upp där och bott där i största delen av sitt liv. Men det känns exktra starkt när man som idag, gick en promenad i de gamla kvarteren där vårt barndomshus ligger. "Gula huset" som numera är gråblått. Tankarna försvinner iväg och jag minns hur lycklig jag var som liten. Och hur mycket jag uppskattade och tyckte om min mamma. Så mycket hon gjorde för mig och Lina, så mycket kärlek....

Åkte in till Eslöv och hälsade på Ninis, Martin och deras Kitty en kortis idag vid 18. Skulle vara hos Molly 18.30 för å fixa håret så blev lite tajt. Måste stanna längre nästa gång. Hade ju egentligen tänkt träffa Ninis idag, i fredags skulle jag ju egentligen redan ha fixat håret, men nu blev jag ju sjuk så nu blev det lite kaotiskt. :/ Så söt och mysigt Kitty var. Så liiiiten =) (foto nedan) Martin hade duschat henne ren och fönade henne torr när jag kom! En lite annorlunda syn....




Men nu är man uppe i Halmstad igen hos Zorro bus. Han attackerade mitt huvud av glädje när jag kom hem haha. Han blir helt galen <3 av att vara ensam.

----------->

Diggandes till Jånni balle...

satt vi hemma i carros soffa i gårkväll efter en romantisk dejt på thaimatsrestaurangen Tathung i Lund, och skickade över låtar från min mobil via blutooth till carros. Blir rätt okej ljud i mobilerna ändå när man ska lyssna på låtar högt;) Låten fick hänga med i carros jackficka under promenaden till stationen sen vid 24-tiden när jag skulle åka hemåt igen. Folk måste undrat haha. Tack för en trevlig kväll igår gumman min! Saknar verkligen ditt sällskap!!<3

Innan på dagen var jag i Eslöv på besök hos min kära mormor och morfar. Alltid mysigt att få komma dit och fika och äta god middag. Bjöds på laxpaj (super god, ska göra en sån själv när jag kommer hem) och innan till kaffet någon smördegspirog med äpplen och mandelmassa i mitten. *mmmm*

När man kom hem till boningen igen vid 00.30 pratade jag med min snygging på msn först och sen skype. Installerade min webcam här och den funkade mycket bättre. Dock fick jag inte rätt på micen så aldrig ska båda sakerna funka. Fattar inte varför den inte gick!? Aja var härligt att få höra hans fina röst. Kunde somna med ett leende på läpparna iallafall. =) Fast det tog evigheter tills jag somnade i natt faktiskt. Var helt inne i "Rosemarys baby" en rysare tror jag det var. Men somnade innan slutet, men klockan var nog 04.30 eller nått. Kanske inte så konstigt när man sov så länge igår och i förrgår....

Hade tänkt ta en promenad med madde idag eller simmat men det blir nog inget. Fick för mig att det var igår hennes släkt skulle komma och fira hennes syrra, men det var tydligen idag! Så jag får väl se om jag kommer ut på en promenad i min ensamhet. Vädret är ju fint så det borde jag egentligen ta och göra!


En vårdag i Februari

Solen skiner och fåglarna kvittrar idag, efter en stormig natt. Mysigt....

Drabbades av någon kräksjuka under natten till fredags! Så himla typiskt när man betalt tåg för å komma ner, träffa folket och festa lite. Blev inget med Molly igår, och kommer inte orka dricka idag heller. Men är mycket bättre idag. Hade feber igår, men änsålänge verkar den vara borta idag. Levde på blåbärssoppa, avslagen cola, nyponsoppa och vatten igår. Så fick försöka tvinga i mig lite frukost nyss så magen kommer igång. Man mår ju bättre av det också, efter ett tag.

Eftersom jag inte har något speciellt att göra kollade jag rundor på datorn och hittade gamla bilder från den gamla goda tiden, då carro och jag umgicks mycket med Kvant&co. Så kul vi hade=) Messade med Kvant för någon vecka sedan, vi ska försöka samla hela gänget till sommaren och festa till det. Det svåra är när alla bor på olika håll att alla kan samtidigt, men det SKA gå.=))



Nu ska jag försöka ta mig en liten runda med gammle poppe. Han behöver kissa. Han är ute i trädgården nu och rullar sig och skäller den lille.

RSS 2.0