Blandade känslor....

Idag har jag varit duktig och gjort något som jag aldrig gjort innan. Men det visade sig inte vara någon större fara med det, så nu kan jag göra det fler gånger vid behov. Tack Linda for your support!;)
Efteråt gick jag och min Lindis lite på stan och gjorde lite ärenden. Beställde bl.a mina nya glasögon. Fick desutom välja till ett par till för samma pris, så nu får jag 2par istället för ett =) Kommer om max 2 veckor!! Ska bli skönt med nya.
Vi hann även med en timmes promenad i stormvädret innan vi skildes åt. Sen blev det middag, kolla igenom all packning och sen gick bussen vid 19 mot stationen. Genom hagel,regn,blåst och snö vandrade jag från busscentrumet Österskans till stationen. Visst, tar väl max 10min dit men det räckte för att känna sig (och se ut) som en genomdränkt katt! Frös hela vägen hem. Men nu är jag inne i värmen och har tagit på mig ett par varma goa sockar, precis som de frysna tanterna på jobbet. Så nu ska jag nog hålla värmen över natten, I hope.

Det jobbiga med att komma hem var att se hur dålig min lilla poppe faktiskt blivit....Tårarna kom givetvis nästan direkt! Det är det som är det jobbiga med djur, man fäster sig så vid dem, men en dag blir de ju gammla eller sjuka och då blir det så himla jobbigt...... Vetrinären har gett honom medicin, och säger att han inte har ont. Men han äter knappt längre och har svårt att gå ut på promenader. Visst, han viftar på svansen och tramsar lite som han alltid gjort. Men vill man låta det gå så pass långt så att han verkligen lider av det? Är det inte bättre att skona honom från det, och låta honom somna in när han är lite kryare än han kommer till att bli? Han är gammal och kommer aldrig bli bättre. Blodcancer är det han har...usch mår så dåligt av tanken på att han inte ska finnas här med oss så mycket längre. Min älskade Poppe. Men man ska inte vara egoistisk som det lätt kan bli i dessa situationer. Pappa sa att vi ska avvakta och se nu dessa dagarna jag är nere. Önskar jag kunde få ha honom kvar för alltid<3 Likadant med min älskade mamma. Du är evigt saknad.


Alex och Emma...

Visas på tv nu. Är en kärleks komedi. Kollar lite på den halvt om halvt. Är slut om 20min tydligen. Sen börjar Navy CIS som jag brukar se på kvällarna. Kommer ofta när man jobbat kväll tycker jag. Försöka komma i säng efter jag skrivit klart detta inlägget. Ska ju upp 5.30 imorgon! Sen blir det um efter jobbet, inom optikern och fixa nya glasögon och sen träning förmodligen. Å kl 20.04 går mitt tåg mot Höör. Ska bli skoj å komma ner, träffa folket och festa lite =)

God natt!

Snart dags för jobb!

Var ute och gick 5km på galgberget vid 10 idag med Malin och Anna så nu har man gjort lite nytta för denna dagen =)

Optikern ringde precis, de har fått in dom Tommy Hilfiger bågarna i svart som jag funderar över. Ska ta å prova dom på torsdag, ska ändå in till stan då efter jobbet.

Nu väntar duschen, sen är det dags att åka och jobba.

Tjingeling!

Avpratad....

Tack till madde som lyssnade på mig precis! Är skönt att få prata av sig om det som tynger en och få höra åsikter från andras perspektiv.... Varför har jag kommit in i detta ältande just nu? Jag tror jag vet varför.... men än har jag ingen anledning så ska försöka sluta tänka så mycket! Varför kan man inte bara ta dagen som den kommer och ifall något händer, ta ställning till saker och ting då? Inte måla upp tänkbara senarier och ha sig. Visst, varenda människa är väl rädd för att bli sviken, men ska man gå runt och tänka på det hela tiden orkar man ju inte leva. Och det jobbiga är att jag kan bli så självdestruktiv i sådana situationer, och förstöra för sig själv är väl det sista man vill göra? Så nä nu ska jag försöka ta mig ur denna gropen som jag kastas ner i emellanåt.

Tomatsoppan är snart färdig, ska avnjutas framför tv:n, den nya danska serien börjar snart på tv3: 2900 happiness. Får se om det är något att se. Efteråt ska jag försöka komma iväg och träna!


-Over and out-


Onoff knapp, tack

Hade varit så skönt om det funnits en knapp man kunde trycka på för å sluta tänka och analysera så mycket hela tiden.... är så trött på det. Vissa dagar är det mindre än andra, men när det är som mest mår man bara dåligt. Är väl typiskt oss tjejer.... *suck*

Just nu håller jag på å tvätta. Har sammanlagt fyra Ullareds kassar haha. Fredrik tyckte det lät lite mycket när vi pratade igår. Jo, är väl det också. Förstår inte hur jag kan använda upp så mycket tvätt mellan gångerna. Slösaktig på alla plan! Ska även iväg och handla idag och träna. Skulle gått 5km på galgberget i morse med Malin, men kunde inte somna igår och hade sån huvudvärk (sitter fortfarande i lite) så fick skippa det. Men imorgon fm ska jag försöka gå en tur innan jobbet. Anna messade igår om att hon kunde då, så ska se om malle också kan hänga på. Kanske kan ta 5km då istället. Hade varit gött. Annars idag blir min lediga dag ganska lugn, tillskillnad från i fredags då det var full rulle hela dagen=) Men det är skoj det också.

På torsdag kväll åker jag ner till Höör! Stannar tills på söndag kväll eller måndag fm, får se. Börjar jobba kl 14 på måndag. På fredag ska jag fixa håret hos Molly, sen ska vi till Grappa  i Eslöv och ta en cider eller två=) Sen på lördagen hoppas jag få träffa Carro. Får se vad vi ska hitta på, kanske gå ut då med. Vill även hinna med att träffa Ninis, mormor och morfar när jag är nere denna gång! Kanske även kan ta en promenad med Jessica och kolla in hennes lägenhet!

Kollade runt lite efter sköthästar igår på internet, mest för skoj skull men hittade inget. Vill så gärna börja rida igen...men borde nog ha en bil först egentligen, om jag ska kunna ta mig dit. Hästar finns ju inte i stan direkt...:S

image352

"Jag får be er att ta ner huvudena...

Vi närmar oss nu Lineheds skjutbana".

Så sa Busschaffisen nu när jag åkte bussen hem från jobbet. (Linehed är området före Andersberg där jag bor.) Alla tittade sig undrande omkring, men ingen av oss duckade. Haha konstig känsla man fick. Skämtade han eller vad?! Antagligen, men man blev lite paff. Skum busschaufför det där!! Polisen patrullerar en del i områdena Linehed och Andersberg pga skottlossningar som varit där, så han ville väl hitta på nått om det I guess...

Fy tusan vad det har stormat idag alltså. På jobbet blåste alla utemöbler på balkongen in i räckena och till och med en stor klumpig låda där vi förvarar stolsdynorna i välte över en kruka som gick itu. Läskigt när det blåser så :S

Har precis ätit en god macka och en näve valnötskärnor=) Så nu är jag mätt och belåten. Ska försöka komma i säng tidigare än vanligt idag. Åkter med Kerstin i morgon bitti pga dåliga bussförbindelser på morgonarna när det är helg. Så får sova ända till 6.10 =) Gött.

Natti!


Blåser iväg som en vante

Jag cyklade faktiskt först ut till Rusta och köpte mig en resväska för 89kr! (55cm) Som hittat =) Blev även en gardinkappa till köket. Sen cyklade jag hem igen (väskan fick faktiskt plats på pakethållaren) lastade av Rusta köpen sen begav jag mig vidare till Willys på Eurostop. Men då blåste det som aldrig förr! Höll på att välta omkull med cykeln flera gånger. Var helt slut och svettig när jag kom hem igen efter att ha kämpat mot stormen med min cykel och mina matkassar. Å nu när man ätit lunch (som bestod av rester från igår) är jag ännu tröttare.... Hade behövt vila middag...men istället ska jag gå ner till bussen nu å åka och jobba. *suck*


Trevlig helg!

Beslutsångest

Inte riktig kanske men lite. Hade tänkt ge mig ut i blåst och regn snart för å handla. Men problemet är att jag vill både till Rusta för å köpa nya köksgardiner som de har på annons nu + en resväska med hjul som jag velat ha länge, och nu har de sådana där; Billigt. Men sen behöver jag även till Coop och Willys för å handla mat och sånt. Kan knappt ta båda, ligger på varsitt håll om Eurostop och kan inte cykla två omgångar. Eller kan kan man väl, men trist i detta vädret. Vet inte hur jag ska få hem min väska heller när jag ska cykla.... Dagens ilandsproblem. Får kanske hoppas på att de finns kvar på måndag med....allt hade blivit så mycket lättare om man haft bil.

Nä, ska fundera vidare på hur jag ska göra medans jag gör mig iordning. Sen är det jobb 14-21. Ska jobba med Kerstin =)

Arn - tempelriddaren

Kom precis hem från bion. Snäll som Lindis alltid är körde hon mig hem. =)

Filmen var riktigt bra, förutom slutet då. Vi gillar inte slut utan "slut" så att säga. Som Linda sa, att hade den slutat bra hade den nog varit den bästa filmen man sett, så bra var den annars! Tror jag levt på den tiden, känner så mycket känslor när jag ser sådana filmer. Har nog levt som kvinna och haft min man ute i strider.(Så är det) Å hästarna. Fick rysningar i kroppen när jag såg hur de galopperade iväg över stora ängar med pollarna. Måste börja rida igen, saknar det så mycket.... Men frågan är när? Har varken tid eller pengar i nuläget. =(

Nu ska jag tvätta av mig sminket, borsta tänderna och hoppa i säng med min sambo. <3

Tack för en trevlig kväll kära Linda.


Full rulle....

Idag vaknade jag vid halv nio. Egentligen skulle jag och Malin gå en morgonpromenad på galgberget, men när man dragit upp persiennerna såg jag hur det stormade ute och regnade. Så nej, vi ringdes och bestämmde att vi skulle käka frukost hemma och sen skulle jag ta bussen till henne och så skulle vi köra till sannarpsbadet och simma lite istället. Och så blidde det. Vid 10 var jag hos Malin, och vid 10.30 kom vi igång med simmningen. Simmade i 50min sen badade vi bubbelpool! Härligt. Testade även att åka de tre vattenrutchbanorna som fanns haha! [Bildbevis nedan.]

När vi lekt färdigt begav vi oss till stan och åt lunch ihop med Anna på "Jozz". De har dagens där, så blev halstrad lax med dillsås och potatis för mig och kycklingfilée för de andra töserna. Var inte fel, man blir så himla hungrig av att simma. Efter maten begav sig Anna hemåt, men Malin och jag gick en tur på stan. Köpte en rosa/lila kofta, ett par gråa tights, en svart lång t-shirt, ett vitt linne och ett armband på Gina Tricot. På Vero moda blev det en vit vårjacka! Gillar verkligen den. Alla fina jackor kommer ju nu, så var lika bra att passa på. Var inte dyr heller.... Sen missade jag bussen 2ggr innan jag kom hem. (Hur man nu lyckas med det) Var hemma vid 17, lagade ugnspannkaka som jag precis ätit. Propp mätt! Så nu ska jag vila lite efter att jag betalat räkningar och vid 19.28 går min buss mot stan. Linda och jag ska fika lite och sen blir det bio kl 21. Vi ska se ARN. Hoppas det är nått å se=)


Denna månaden är det massage som gäller!

Har bestämt mig för att lägga mer av mina pengar på mig själv, dvs massage, fotvård och sånt. Försöka dra in på shoppingen istället. Är väldigt viktigt, speciellt när man arbetar som jag gör att man värnar om sin kropp. Får ta och kolla upp lite vad det finns för ställen här i stan. Ska gå på galgberget med Malin i morgon fm, sen ska vi gå på stan lite efteråt. Ska göra lite ärenden, så kan ju titta efter sådana ställen då med. Måste köpa någon bra ansiktsrengöring också...lägga lite mer pengar på de än att köpa apotekets billiga. Min hud har blivit sämre nu på senaste så ska kolla på kicks om de kan rekomendera något. Läste i Vecko revyn för ett tag sen om en rengöring från Bioline som skulle vara riktigt bra och dryg. Funderar på den....

Annars idag har jag varit på jobbet 7-15. Åkte hem och sov en timme (inget ovanligt) sen blev det middag och sen iväg till gymmet och köra styrka + kondition tillsammans med Malin. Så skön känsla nu efteråt även om det ibland kan kännas lite trist med dom där maskinerna. Men är man två går tiden fortare, och det blir framförallt mycket trevligare att träna. Dock drar vi ut på tiden lite mer pga allt tjatande =P
 
Pratade med mormor nu ikväll. Hon e så underbar. <3


Nä nu ska jag ner och boka om min tvättid. Hinner inte i morgon som jag tänkt så ska se om det finns någon tid ledig på måndag istället.

Bye bye!

Tycker väldigt mycket om dig ska du veta. Längtar tills vi ska ses igen!

Sjösalavals...

"Rönnerdahl han skuttar med ett skratt ur sin säng
Solen står på Orrberget, sunnanvind brusar.
Rönnerdahl han valsar över Sjösala äng.
Hör min vackra visa, kom sjung min refräng.
Tärnan har fått ungar
och dyker i min vik
från alla gröna dungar
hörs finkarnas musik
och se så många blommor
som redan slagit ut på ängen
gullviva, mandelblom, kattfot och blå viol..."


Det är sån här musik som tex av Evert Taube som spelas på äldreboendet i Frennarp! Dansade vals efter em kaffet idag med en liten tanta. Hon blev så glad och sken som en sol=) Tänk så lite man behöver göra (oftast) för att dom ska bli så glada och tacksamma. När det är på det viset blir man på bra humör själv också. Var en lugn kväll idag som tur är. Var lite orolig för vem jag skulle jobba med ikväll eftersom Lena tagit semester idag och imorgon när vi skulle jobbat. Var den människan jag fick jobba med som jag fasat för. Men det gick faktiskt bra. No problemas. Jag har lätt för att sammarbeta med folk av olika slag och typer så vet inte varför jag oroade mig egentligen.

Kollar på en film på tv 3 just nu; Jersey Girl. En kärleks film. Kanske fel typ utav film för mig att kolla på i nuläget. Saknaden blir bara värre då...*suck*

Nu ska jag smutta klart på mitt pepparmynte. Har haft en period nu med mycket magkatarr och som tur är lindrar detta teet lite grann.

God natt på er alla!


Hittade ett par streetskor som jag ska önska mig av fader när jag fyller år! (vilket är snart....) tiden går så fort.

Wednesday

I dag har jag faktiskt varit ute på en promenad innan frukost. MEN, kan inte kalla det morgonpromenad, snarare fm promenad. Sov till 10.30. Var så himla trött så tillät mig själv att sova lite längre än jag egentligen tänkt. Är skönt nu efteråt att man faktiskt gjort någon nytta innan jobbet. Men självklart började det regna så fort jag kom ut, men jag trotsade vädret denna gång och gick ändå.

Fick ett glatt lönebesked nyss när jag var inne på min banksida. Blev lite mer än jag trodde! Inte fel =) Men jag måste spara så mycket som möjligt, om jag ska kunna köpa kurslitteraturen till usk utbildningen som går på 3500kr + om jag ska kunna resa och köpa ny soffa mm. Så alla pengar är välkommna in på mitt sparkonto!!

Nu är det dags för duschen, sen går bussen om ca 1h mot jobbet.

Ciao.

Vilken fröjd i solens sken....

fick den där "alla fåglar kommit'ren" i huvudet. Kanske beror på att det var soligt och vårigt idag i Halmstad=) Men fick dessvärre inte ta så stor del av det. Jobbade 7-14, sen hade vi möte 14-16. Givetvis gick solen ner ganska lagom tills man klev ur byggnaden. Men men kommer fler dagar.

Malin dök upp hos mig vid 18 idag, käkade lasagnerullar med spenat och keso. Sen tog vi oss en välbehövlig powernap! Båda har ju jobbat idag. Å nu sitter Malin i fåtöljen och kollar i mina gamla tidningar, och jag sitter här framför datorn i väntan på våra mini baguetter som värms i ugnen *mmmm* Givetvis slank det ner en påse naturgodis i min korg när vi var på coop för å handla fika. Akut godissug fick jag för mig.

Nu är dom nog äntligen klara här våra kära baguettisar. Ska avnjutas med ost och aprikosmarmelad ;)

I morgon = gotta work work. 14-21. Försöka gå på en morgon promenad i morgon kanske?

Helt slutkörd...

Var på ett riktigt tufft spinningpass nu ikväll.... helt slut blev jag och svettades som en gnu! Men det är väl meningen det. Känns skönt nu efteråt iallafall. Ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag äta något med innan sängdags. Kollar på ett program på tv 5 just nu om choklad missbrukare. Jag som trodde jag var det, men är rätt långt därifrån som tur är =P

Idag så lämnades ansökningarna in från mig och Malin till usk utbildningen. Kommer förmodligen in den 3 mars. Ser framemot det. Spännande med något nytt=)

Vatten och bröd....

har jag levt på idag. Ok, yoghurt också. Ingen middag har jag lagat. Varför? Ja, säg det. Har aldrig hänt innan. Sov till 12.30. (eftersom jag skypade med Fredrik igår natt igen=) somnade vid 04-tiden) Åt frukost, och kl 14.30 tog jag bussen mot Malin, vi begav oss till galgberget och gick 5:an. Skönt efteråt!! Är mycket lättare att ta sig ut när man har sällskap. Sen när jag kom hem vid 17, efter att ha stått i kylan i över 30min och väntat på bussen.(dom går inte för ofta när det är helg) åt jag rostade mackor och yoghurt, sen la jag mig och vilade ett tag. Efter duschen blev det skype med snyggingen ännu en gång, vilket jag inte har något som helst emot. Åt ytterligare lite youghurt och någon macka under tiden. Inte konstigt jag känner mig konstigt svag i kroppen nu. Inte någon bra vana. Som tur är kommer det nog inte hända igen.... I morgon blir det både lunch och middag. Ska tvätta min matta kl 11 imorgon, så ska ställa kl på 10. Får inte sova för länge, ska upp och jobba 7-15 på tisdag så man får försöka ställa om dygnet någorlunda iallafall. Sen ska jag in till stan och fixa glasögonen, tror jag valt bågar nu. Sen ska jag möta upp Malin, vi ska till ams och lämna in ansökningarna till usk utbildningen. Nu j*vlar ska det bli av! Sen blir det spinning kl 18.
_____________________________________________________________________________________________

Igår tränade jag styrka + kondition och efteråt kom Lindis på besök. Vi blev akut godissugna och gick till Coop och köpte varsin påse naturgodis...*mmmm* Sen vid middagstid skildes vi åt, jag tog mig även en lång vilopaus som vanligt nuförtiden. Sen tog jag bussen kl 21 till Linda och Joel. Kollade på en film som heter "Försoning". Den var helt okej, lite svårt att hänga med i emellanåt bara. Sen vid 23.30 kom jag hem, startade datorn och loggade in på skype för att prata med Fredrik såklart. Hoppas det går fort till påsk!



Nu väntar sängen. En kelig zorro har kallat på mig ett bra tag nu. Natti!

Pizza och kladdkaka

Krängdes i går kväll tillsammans med Malin och Anna. Vi gjorde vår egen pizza, som blev riktigt god. Kladdkakan från Frödinge är inte heller fel =) Pratades mycket "skit" som vanligt, och det sista samtalsämnet var då sex. Men vad vi pratade om inom det området förblir hemligt :P

På natten pratade jag med Fredrik över skype. Funkade sådär. Min dator är så seg och har fått virus(såg helt plötsligt en gubbe med tomteluva som räckte finger och hade en bomb bakom ryggen....kul.) och Fredrik hade inte ett jätte bra internet där så blev att man fick starta om några gånger, men var kul att testa. Fick se honom en liten stund via hans webcam=) Blev så glad av att få se dig och höra din röst. *Sakna*

Om ca 30min ska jag ta bussen mot gymmet och träna lite styrka+kondition med Malin. Ska bli skönt. Sen ska jag hem och städa och diska. Är ju ledig nu lör-mån ska bli så gött!! Men blir en lugn helg. Ska träffa Lindis lite ikväll och skvallra lite. Aldrig fel!



Pizzan var faktiskt jätte god, trots att bilden ser ut som en flottig amerikansk pizza som vi sa haha. Å vi fick dela upp den i tre delar så att alla fick fylla på med vad man själv ville ha. Därför den ser lite udda ut =)

Sån träningsvärk!

Efter spinningpasset igår! Kände i fm när jag var ute och gick 5:an på galgberget med Lindis att jag hade ont i både ben och rumpa. Och efter den terrängen på galgberget blev det inte bättre! Men nu har jag varit lite duktig iallafall =) Ha precis duschat, innan dess la jag mig för att vila efter lunchen. Behövdes! Så nu går snart bussen mot jobbet. 14-21 idag och 7-15 imorgon, sen långledig över helgen!! Gött.

I går var jag hos optikern och provade ut lite glasögon. Så svårt att välja..speciellt när man inte trivs i glasögon överhuvudtaget. Har mailat runt lite bilder nu till folk, se om någon kan hjälpa mig att välja ut ett par. =) Ska höra med Malin och Anna också i morgon när vi ska ha vår tjejmiddag.

Tvättning, ams och middag med älskade Linda

Idag började jag med att tvätta 11-15, vilket var välbehövligt! Skönt nu när det är gjort=) 15.15 åkte jag bussen in till stan för att träffa Malin. Vi begav oss till arbetsförmedlingens vägledningscentrum för att kolla upp undersköterskeutbildningen på distans (eller felxibelt lärande). Fick en del svar på det vi undrade. Ska nog börja med att läsa 50% så länge jag har mitt vik kvar. Sen kunde man läsa över sommaren med vilket är bra så man blir av med en del. Sen till hösten tänkte jag läsa på 100% och ta CSN + jobba som timmis på Frennarp. Ska bli skönt att börja plugga till något yrke faktiskt. Sjuksköterska har jag lagt på hyllan så länge. Man kan ju alltid vidareutbilda sig senare i livet. Vi ska prata me våra chefer lite om detta när vi ska jobba nästa gång. Sen blir det till att söka in och hoppas på att man kommer in redan den 4/2. Annars blir det 3/3 som gäller.

Vid 19 idag dök Lindis upp. Jag bjöd på lax, klyftpotatis, romsås och sallad *mums* Trevligt med sällskap. Efterätten bestod av vår favorit: mörkchoklad med mintcrisp. Som vi njöt av den haha. Mycket snack om allt möjligt. Vad man kommer in på mycket när man väl kommer igång ;P
Tack gumman för en jätte trevlig kväll=) Har saknat dig! Var ju trots allt en månad sen vi sågs sist eller nått.

Nu ska jag kolla lite på tv och sen blir det sängen. (inte ännu på ett tag)
I morgon ska jag vara hos optikern 11.40. Undersökning + att jag ska fixa nya glasögon. Finally. Linda kommer dit och ska hjälpa mig välja bågar=) Sen ska vi luncha på stan och gå till komvux för att sälja några böcker och sätta upp lappar. På kvällen imorgon står ett spinnigpass på schemat. Hoppas Malin hänger på.

Bye bye! (Saknar dig.....du vet vem du är ;) )


Snyggt besticken ligger eller hur?=) Söta Linda gav mig en jätte fin mintgrön sjal från kanarieöarna när hon kom. Hon är för snäll.

Musslor knakar och sen slinker de iväg....

Haha kan inte sluta skratta åt min kära arbetskamrat Kerstin. Hon är för rolig, och vi har väldigt kul ihop när vi jobbar. (arbetar bl.a helger ihop med denna 50åriga kvinnan.) Idag hade vi fullt upp precis som det brukar vara, och vid lunch tid blev vi båda så trötta å då börjar fnissandet komma smygandes. Så kom vi in på att diskutera soppor. Kelda har ju många kylda soppor som är goda. (Kerstin gillade en soppa som heter thaisoppa innan hon fick reda på av mig att den innehåller kycklingkött, då båda är vegetarianer fick hon snällt sluta äta den) Det finns en fisksoppa också som Kedla gör, men i den finns det musslor har jag observerat, och musslor gillar inte jag. Inte Kerstin heller tydligen. Ska citera dagens citat av min kära kollega här:

"- Nej, jag gillar inte heller musslor, de knakar och sen slinker de iväg har jag fått för mig."  =)

Ikväll blir det träning, ska först lägga mig och vila lite om jag ska orka. Sen efter 20 kommer Fredrik (ex) på besök. Vi skulle ha bytat julklappar för länge sen men har inte blivit av. Så nu får det vara dags, si sådär 3 veckor efter jul...men bättre sent än aldrig.


And I think to myself, what a wonderful world...

I går var det fest hos Fredrik som jag skrev om innan. Vi var 9 pers. Egentligen skulle vi ta det lugnt, bara dricka "lite" vin och så (öl och whisky för killarna såklart) men det hela slutade med att man drack rätt mycket och var långt ifrån nykter... Vid 12 gick några av oss vidare till lilla torg och satte oss på en pub. Bella gick hemåt och även tre av killarna. Så det var jag,molly, fredrik och tvillingarna som återstod. Blev även att vi gick till ett annat ställe och dansade lite när puben stängde vid 01.00. Men blev inte så länge för mig och Fredrik där pga resan idag så vi tog taxi hem, medans Magnus och Henrik dansade vidare=) Molly begav sig lite innan oss. Kul hade vi allt igår! Men man har ju mått bättre än man gör nu! Varför är det alltid så? Lägger in lite bilder ifrån gårdagen här nedan.

I dag då så gick vi upp vid 9. Tog taxi till stationen kl 10, käkade frukost där och sen gick tåget mot kastrup 10.42. Varför är det så jobbigt med "farväl"? Och när man är tjej och väldigt känslosam som en annan så är det extra jobbigt. Men vi kommer ju att träffas igen. 7 månader är inte en hel livstid. Det kommer att gå rätt fort. Är det meningen så är det helt enkelt. Ska iallafall hälsa på i vår eller sommar. Ser verkligen framemot det. USA är inte fel och självklart inte Fredrik heller ;)

Måste föresten berätta en annan sak. Jag kom hem vid 13.30 till min lgh i Halmstad. När jag kommer upp på 4:e våningen (där jag bor) står där massa poliser utanför min grannes dörr och de har såna skyddsgrejer på sig. (kommer inte på vad de heter nu såklart) och säger åt mig att gå ner sålänge. Så jaha, en skärrad Emma begav sig ner igen ovetandes om vad som stod på, med den stora bagen asandes efter. Ringde Linda direkt när jag kom ner. Förstod ingenting! Linda sa till mig att gå upp lite senare för att fråga om jag kan få gå in i min lgh, så det gjorde jag och det gick bra. De gick en liten stund efter att jag kommit in igen. De tog nog med sig grannen verkar det som. Men vågade inte vara för nyfiken så vet inte vad det handlade om. Måste väl stå i tidningen i morgon I guess. Haha nä....flytt får det nog bli snart. Funderar på att flytta ner till skåne efter sommaren. Är ett svårt val, har ju familjen och vännerna där nere, men trivs samtidigt i Halmstad och har ju min lilla Linda och Malin här. Men å andra sidan kan man hälsa på varandra iallafall. Det återstår å se hur det blir i framtiden. Men känner att jag hör mest hemma i skåne när jag är där nere. Saknar faktiskt Lund, Malmö och till och med Höör ibland =) 

Nä nu åker paradisasken fram som jag lyckats spara sen jul. Men nu är det dags för krängning. :P Vart blev mitt nyårslöfte av?!


Fredag

I går var jag ute och käkade med Bella. Var himla skoj! Kul att allt känns precis som förr när vi träffas, fastän det gått något år. Mycket skratt och även lite allvar haha =) Så himla go Bella. I kväll ska Fredrik ha lite fest här hos honom. Lite av hans kompisar och kollegor kommer. Å även Bella och Mollan. Ska bli trevligt!=)

Just nu sitter jag bara här och fördriver tiden medans en annan städar och fixar inför resan. Men jag har faktiskt städat lite i köket, så någon nytta har jag gjort ;) Ska väl snart hoppa in i duschen. Sen ska man ut och handla vin, nylonstrumpor och nya batterier till min kamera. Det sistnämnda är ett måste. Glömde mina laddningsbara hemma i laddaren. Mindre smart...

Ledig igen!

Då har man jobbat mån-tis och nu är man ledig 2 dagar på schemat. Ska egentligen jobba långhelgen denna veckan (fre-mån) men tog ledigt fre-lör. Åkte ner till honom igår igen efter jobbet =) Ska stanna tills på lördag då planet går mot USA. Får sysselsätta mig själv idag under dagen och även i morgon då Fredrik är och jobbar lite. Men det är inga problem, finns ju dator, tv och stan alldeles runt hörnet. Ska ut en sväng sen. Och imorgon ska jag träffa Bella och gå ut och äta lite. Va nog 2 år sedan vi sågs sist så ska bli skoj!

Fick lite "klagomål" igår kväll om att jag inte skrivit mer på min blogg sen i söndags;) så nu är den uppdaterad. Fick en present igår när jag kom hit. En webcam =) Så himla go denna killen. Vill verkligen inte släppa iväg honom *ler* Men har inte så mycket till val. Nu kan vi iallafall se varandra fast vi kommer vara så långt ifrån...

You make me smile...

http://www.youtube.com/watch?v=2PWfB4lurT4


Mysig helg i Malmö

I Torsdags eftermiddag åkte jag bussen ner till Malmö och Fredrik. (en underbar kille som jag träffade på nyår) Stannade där tills idag, åkte med tåget vid 19 från Malmö ikväll. Har varit en väldigt mysig och avkopplande helg! Har testat sushi! Äntligen. Linda har varit på mig ett par gånger att vi ska testa men har inte blivit av. Var en rätt speciell smak, men det var helt okej. Tar nog ett par gånger tills man vänjer sig vid smaken. Har även testat på "brunch" idag. Gott och man åt som bara den. Har bara ätit 2ggr idag. Inte likt mina matvanor, brukar ju äta var 3:e timme. Men konstigt nog har jag inte varit så hungrig....

Kom hem till en stökig lägenhet och en hungrig katt. Maten hade tydligen inte räckt som jag lagt upp till den lille. Och han hade vält ner min ena ram i fönstret med vår lilla häst i. Så glaset hade spruckigt helt. Men men så är det när man stänger inne vilddjur =) Tror Zorro vill ut nu inatt, ska gå ner med honom lite senare och se.

På tisdag kväll ska jag åka ner igen och träffa honom med stort H. Sen reser han iväg till USA med jobbet i 7 mån... =( Fast det är ju en rolig upplevelse för honom! Sånt händer ju inte för ofta i ens liv. Men tråkigt för mig =P

Nattinatt!

p.s har lagt till lite nyårsbilder i förra inlägget. Carro mailade sina till mig för de som är intresserade d.s

2008

Nytt år, nya tag. Hoppas på ett bättre år än 2007.

Nyårsafton firades i Lund, hos Carros klasskompis, kompis Sara. (komplicerat det dära). Vi var 23 pers. Carro och jag fick i uppgift att fixa kycklinglår så vi stod mer eller mindre hela måndagen och stekte kyckling i ungen. De var ju frysta med så tog sin tid. Blev färdiga lite innan vi skulle sticka till festen. Lockade håret och så med min nya locktång. Men vad tror ni händer så fort vi ska går till bussen? INGA LOCKAR KVAR! Allt hängde ut sig trots att jag sprayat och de var rätt lockigt när vi gick från carro. Väldigt skumt. Å lite trist när man lagt ner mycket möda på det men men.

Festen var väldigt trevlig, god mat, fanns massor att välja på,även för mig som är vegetarian =) Var tre andra som också var det så fanns goda pajer och sallader mm. Förrätten var avocado med räkor och creme fraische och efterrätten klassisk kladdkaka och någon äpplekaka + glass och choklad tryffel. Blev så mätt på all mat så blev aldrig att jag åt kex med ost...synd för älskar ju det...brieost speciellt. Hade en speciell bordsplacering då vi efter varje rätt skulle ändra plats, och byta bord. Så man lärde känna nytt folk. Och det var ju skoj=) Lite nervöst i början men när spriten börjat rinna ner gick det bättre haha. Vid 12 slaget gick vi ut och killarna sköt upp sin "bomb" som de fått i uppgift att köpa. Skålade gott nytt år med folket och fotograferade lite givetvis. Sen vi 1-tiden tog vi bussen in mot stan och Tegners. Dansade till 04.00 då de stängde och sen gick jag och Carro hem till henne. En j*drans promenad...jobbigt speciellt i denna kylan och i högklackat. Men det gick det med! Frös dessvärre hela natten bara och sen skulle man upp efter 4h sömn och åka till Halmstad för å jobba 14-21. Men fick sova ut idag som tur är. Ska jobba imrogon med 7-14 sen blir det att åka en sväng till skåne igen. Ledig fre-sön. Ska bli gött med lite ledighet!

Lite bilder från nyår här nedan! Detta var det bästa nyåret jag varit med om på senare år. =) Känns gött att man faktiskt åkte ner tillsist fast att man jobbade dagen efter. Det var det värt. Alltid kul att få träffa Carro.
Å jag diggade tvillingarna. De var så lika så man tog fel hela tiden haha.


RSS 2.0