Regnigt värre

Trist väder i Halmstad idag. Regnar och har sig =( Är man inte redan deppig så lär man bli det. Var och tränade idag vid 13. Malin gjorde mig sällskap. Blev mackor och fruktsallad när jag kom hem för ca 1h sen. Sov länge idag så det blev som en lunch för mig. (Sen) Vi snackade om att vi kanske ska gå ut och festa lite ikväll. Kanske kan bli skoj?! Vädret är dock ett stort minus men man kommer ju hålla sig inne största delen utav kvällen iallafall. Vi får se hur det blir. I morgon ska jag iallafall ut och gå en runda med Linda sen ska vi laga middag ihop. Ska bli så trevligt!

Nä, annars har jag inget nytt att skriva om idag. Önskar en trevlig helg!

Längtar efter sommar och sol!!

Mango och pepparmyntsthe

till Let's Dance blev det sen jag kommit in från kylan. Fredrik kom och hälsade på igår kväll igen, åkte nu ikväll vid 20. Har varit mysigt med hans sällskap! Synd bara att han var tvungen att åka tillbaka till USA redan. Men han är ju inte framme förän kl 21 imorgon svensk tid. (16 i USA) så rätt rimmlig tid om man vill ha lördagskvällen fri och lite ledigt innan jobbet börjar igen. Var ute och åt igår på Fox & anchor och idag simmade vi lite på em och käkade thaimat innan tåget gick.

Så trist att det är som det är... att man inte hinner lära känna varandra ordentligt....När vi sågs efter nyår i Malmö hade vi verkligen jätte mysigt, men sen åkte han och nu sågs vi inte förän ca 2.5 mån senare. Och då ska man på något sätt ta vid där man slutade, men det blir svårt eftersom man bara har hörts över skype och på sms osv. Finns ju så mycket kvar att veta om varandra som man inte kan ta igen på så kort tid som nu... Nä det är inte lätt. Kände det, speciellt förra fredagen att jag var snabb med att på något sätt bygga upp min "skydds mur". Såg så mycket framemot att träffa honom igen, men så ville jag inte tycka om honom  för mycket (hur dumt det än låter) eftersom läget är som det är. Men man kan inte annat än tycka om Fredrik från Hunnebo =) Blir tomt i sängen i natt....hur ska jag lyckas somna?

Hoppas Tina vinner ikväll



Våffeldagen

Såg det nu ikväll i almanackan. Lina verkade bli besviken på att vi inte sett det innan. Men inte jag! Haha nu får det vara nog med frossandet för ett litet tag. I dag var vi en runda på östra stranden. Men var för slaskigt att gå där så blev en kort visit. Vi stötte på en skum gubbe där... han var ute med sin hund och sa till oss när vi gick förbi; "Det här är en Lady, en cocospaniel." Vi bara "okej". Skum karl =)

Blev lunch på stan efteråt, grekisk sallad. Sen frukt till efterätt här hemma. (jordgubbar, vindruvor och physalis) Sen klockan 17.30 medverkade vi på ett step pass på SATS. Gött nu efteråt, men shit vad tufft det var! Fick ledigt nu i tre dagar extra så det känns skönt. Kan behöva det. Lina stannar tills på torsdag nu när det blev lite ändrade planer. Får se vad vi ska göra imorgon.... ska tvätta iallafall 11-15.

image508


Tänk om man kunde läsa tankar? Känns som att mycket hade varit lättare då. Eller?

Annandag påsk

Idag har Lina och jag varit på Nautilus gym och simmat lite och badat bastu. Efteråt bar det av till Eurostop och handlades lite påskmat, godis, ostbågar och present till pappa (som fyller 51 den 28 mars) Stannade även till vid Regnbågens café innan dess och köpte lite marsipangodis. Sen bar det hemåt, lagade till påskmaten och krängde så magarna stod åt alla håll och kanter som vanligt :P Godiset sparades dock till klockan 20 då det var "So you think you can dance" på tv5. Så nu behöver man nog inte äta förän imorgonbitti tidigast!


Påskafton

I går fm kom Mr USA hit på besök. Redan lite över 09.00 anlände han. Var trött såklart efter den långa resan. Blev lite vila under dagen för oss båda. På kvällen blev det pizza och jag bakade även kladdkaka, men den orkade vi inte igår utan blev lite till frukost och mellanmål för mig idag!! *Ångest* Mars månad har varit värsta kränge månaden för mig. Nya tag f.r.o.m 1 april! Då är det hård träning som gäller. :P Fick föresten en parfym i present av honom! Så snäll. Armani Code. Malin har den så visste att den luktade gott=) Så den har varit på mig både igår och idag. Älskar parfymer! Var trevligt att träffas igen.... Var ca 2,5 månad sen sist. Men tiden har gått fort! Det är inte klokt som jag brukar säga=)

I fm åkte Fredrik upp till la familia i Hunnebostrand. Lite påskfirande och så. Ses på onsdag igen. Å själv har man jobbat kväll idag. I morgon börjar jag 7 på morgonen. Skulle egentligen lånat Lindas cykel imorgonbitti för att kunna ta mig till jobbet, men fick skjuts hem av en annan Linda som också ska arbeta i morgon, så får skjuts dit. Gött. Blir förmodligen en promenad med Lindis imorgon efter jobbet och kanske lite styrka innan. Sen kommer lilla syster upp vid 17-18 tiden. Lade in ansökan om ledighet tis-tors idag. Får se om det går. Hoppas! Men tisdagen kan bli svår, då cheferna inte kommer tillbaka förän då. Är röd dag på måndag ju :/ Ska jobba 14-21 på tisdag, onsdag och 7-14 på torsdag. Hade behövt lite ledighet känner jag, så kan Lina stanna längre med.

Nä om man skulle ta och bädda ner sig i sängen kanske?


Påsken närmar sig

I morgon är det skärtorsdag! Inte klokt vad tiden går.... postade lite påskkort idag, men trist nog hade de redan tömt lådan kl 15, jag var där 15.30. Fick posta dom vid arbetsplatsen, hann inte innan på dagen. Men men huvudsaken är väl att de kommer fram. Även om det blir efter påskhelgen :S Jag som brukar vara så noga med sånt. Usch fick näsblod på jobbet igen..fastän jag brännt näsan... stoppade efter 1.5h. Helt sjukt ju...men det slutade iallafall. Händer det igen får jag åka till sjukhuset och bränna om näsborren. Kan ju ha varit någon ruva som lossnat efter förra besöket hos doktorn.

När jag kom hem ikväll påskpyntade jag lite. Zorro ville också vara med på ett hörn. =) Han blev så trött efteråt att han däckade mer eller mindre i min säng i fosterställning! Han tog min cosmopolitan som sällskap. Den sötnöten. Tror jag ska göra honom sällskap nu!


God natt på er alla!


Tisdagen den 18 mars

Började jobba 7 imorse. Trött som en gnu, men tog mig dit iallafall=) Mycket duschningar och städ hade vi idag så man var helt slut när man kom hem!! Somnade och sov mycket längre än jag skulle. Hade tänkt träna ett step pass idag men den sov jag över. Så blev styrka + kondition nu ikväll. Så skönt! Tur jag gjort något iallafall, blev inte så mycket motion i skåne och igår snöade det ju så mycket under dagen och sen blev det ju IKEA med pappa under em/kväll. I morgon jobbar jag 14-21, torsdag 7-15 sen är jag ledig på fredag. Då ska jag få manligt besök i från USA. Eller ja, jag hoppas på det iallafall=) Sen på söndag efter jobbet kommer älskade syster yster upp. Vi ska fira lite påsk. Så blir till att handla hem lite påskris och påskliljor nu i veckan. Lite påskstämning får man la ha!

Så hemskt! Hörde på nyheterna imorse om mordet på de två små flickorna och deras mamma som också är allvarligt skadad i Arboga. Är deras pappa som gjort detta....hur sjuk kan man vara? Så hemskt. Vi diskuterade detta på jobbet med. Man blir chockad....

Nu väntar duschen! Sen sängen... trist nog så har jag läst ut "Asyl" för ett tag sen, så har ingen bok i nuläget att läsa. Får köpa en ny snart. Kanske fortsättningen "Mias hemlighet", eller någon helt annan. Who knows?!

Natti*

Mot Ikea i snöstorm

Det var verkligen en riktig snöstorm när pappa och jag begav oss mot IKEA. Lättade lite sen när vi handlat klart och begav oss mot Halmstad som tur är. Men här blåser med och snöar, men inte lika kraftigt som i skåne. Har fått min efterlängtade soffa nu. Blev en naturvit, billigast av de färgerna som jag funderade på. Blev även gardiner som jag satt för sängen, två röda soffkuddar, skohylla, ett stort lakan till sängen och en ny tvättkorg. Så nu är jag nöjd och belåten. [foto nedan] Zorro gillar fortfarande den sönderklösta fåtöljen bäst=) Ska köpa lite tyg och försöka laga den lite i veckan. Om det går. Annars ska jag slänga den och köpa ny. Hade ju röd klädsel över den innan, men nu passar den ju in i sin egen färg med soffan.



Var sån fruktansvärd saknad och tomhet hemma nu när Poppe inte finns.... trodde han skulle komma trippandes på sina små tassar hela tiden... Vi begravde honom hos mamma igår kväll. Vila i frid lille gubben.


Snö i skåne

Det började ösa ner snö när jag gått upp idag efter 10. Så trist, jag som tänkte ta mig en liten tur runt i Höörs fina områden, i skogarna=) Här är så mysigt med all natur. Finns inte alls på samma sätt i Halmstad. Är man född och uppvuxen nära skogen så saknar man verkligen det när man inte har det nära sig längre. Men jag har havet iallafall i Halmstad, det är bättre än inget.

<------ Här satt Julle när jag kom upp och vädjade om att få komma in från snön=)

Nu ska jag då sammanfatta helgen som varit.


Fredags: Jobbade till 15, städade och fixade mat och låda åt Zorro sen tog jag tåget 18.30 från Halmstad. Kom hem till Höör vid 20. Hämtades upp av lilla syster på stationen. Hände inte så mycket den kvällen,. utan vi pratade om allt mellan himmel och jord, jag och syster yster som vanligt. Sen somnade vi någon gång efter 24 =).

Lördags: Gick upp vid 7.30. Fixade till mig lite snabbt sen körde jag upp till byn och köpte nybakade frallor och wienerbröd på Boijerts konditori. Körde hem, fixade en god födelsedags frukost åt Lina. Väckte pappa som kom upp lite yrvaken vid 08.30 och vi tog brickorna med paket, frukost och blommor och sjöng vår väg in till Linas rum! En ännu tröttare Lina vaknade till liv efter vår "skön-sjungande" sång haha. Åt min frukost medan lillis öppnade sina presenter. Blev en hel del från moi såklart. 20 fyller man bara en gång. Verkade som hon blev glad iallafall och det är det viktigaste<3 Sen stressade jag iväg mot tåget, klockan 10 skulle jag vara i Malmö på Mollys salong och fixa håret. Resultatet blev bra som alltid. Efteråt letade jag i stan efter lite bordsdekorationer som jag hittade tills sist efter många om och men .Sen åkte jag hem, Lina och jag dekorerade lite och fixade bordplacering. Sen var det dags för duschen, sminkning ja, you name it. Och plötsligt var klockan 17 och släk + vänner började trilla in.
Det krängdes smörgåstårta, bakelser, godis och chips så ni kan ju tänka er nu vad Emma Jönsson rullar fram! När släkten gått senare på kvällen trillade fler av Linas vänner in. Närmare bestämt all her "boyfriends". Här sjöngs singstar och dracks till sent på natten. Men trötta Emma fick nog vid 01.30 och gick och la sig. Drack bara ett glas vin. Var så trött eftersom jag sovit så dåligt i veckan. Och hade lite ont i magen efter all mat så nä jag lät ungdomarna och pappa roa sig bäst de ville. ;) (Pappa fick nämnligen vara med på ett hörn haha) Men fick manligt bersök två gånger där jag låg i datorrummet iklädd pyjamas å allt i vår tältsäng. Det var Linas kompis Hansson som försökte få ut mig igen. Men nä, det lyckades han inte med. Efter ett antal besök här inne så letade jag upp en sax och låste dörren. Fan, någon privacy måste man väl få ha? =)

Söndags: Sov lääänge då det var svårt att somna under natten. Sen åt jag frukost, begav mig in till Carro i Lund och vi körde en sväng till Nova. Mådde inte så bra när jag vaknade, kände mig helt bakis utan anledning och hade ont i magen och huvudet. Så mitt humör på Nova var inte det bästa. Men det gick an=) Sen körde vi hem till carro, gick en liten runda innan jag skulle köra hem och Carro skulle få manligt besök;) Skulle egentligen träffat Peter igår men eftersom jag inte mådde så bra så ställde jag in det. Får bli nästa gång jag är nere. Så kvällen tillbringades i det lugna tillsammans med Lina<3 Tog oss en tur upp i byn och tittade på hennes kompis lägenhet som hon passar nu i 2 veckor när hon är i Afrika. Jätte mysig och fin lägenhet på bottenplan.

Idag (måndag):
Är ensam hemma, pappa jobbar och så även Lina. Hon går bredvid på ett nytt jobb som hon fått. På Björkvik med missbrukare bl.a Kan nog vara ett intressant jobb. Bra betalt får hon med, typ 25kr mer i timmen än mig :S fuuuusk =) Men är så glad för hennes skull. Chefen på hennes förra jobb (där jag också jobbade när jag bodde hemma) behandlade henne inte väl.

Har städat och diskat undan här lite sen jag gick upp. När pappa slutar vid 16 ska vi köra upp mot Halmstad och inom Helsingborg och IKEA och köpa min efterlängtade soffa och lite annat med som behövs till lägenheten. *Längtar* Älskar att gå på IKEA, men man önskar dock att man haft mycket pengar så man kunnat handla allt man velat ha ;P



Av Lina fick jag mina efterlängtade ögonskuggor från makeup store och makeupsvampar.
Av Pappa fick jag pengar till min nya soffa.
Carro darling gav mig ett jätte fint grön-randigt linne och en rosa t.shirt. (som jag inte kunnat fota eftersom de är i tvättmaskinen förtillfället)
Mormor och morfar fick jag pengar av som ska gå till soffan, röda handdukar och påsk-ljuslykor.
Lika så av farmor.
Moster gav mig moderna penslar som jag kan ha tillbakning, och av kusinerna fick jag fina blommbuketter!

Lina. Du är bäst <3 www.laiiner.blogg.se Min andra hälft.

Silverfiskar!?

Sopade precis i min lilla kokvrå och får då syn på en äcklig liten silverfisk som sprattlade runt bland Zorros matskålar *iiiih* panik!!!! Vågar inte röra där mer, får jag ha pappa till när han kör mig upp på måndag. Har inte sett en endaste j*kel sen jag flyttade hit. Varför dök han upp nu för?

Har städat å diskat sen jag kom hem nu ikväll. Tänkte att det var lika bra, så slipper man att ha så mycket imorgon innan jag ska åka ner. Jobbet var lugnt ikväll som tur var. Lite skillnad sen jag jobbade i söndags då allt var kaos och slutade med mig på akuten....

Nä, om man skulle hoppa i duschen kanske? Sen väntar ju sängen. Klockan ringer 05.30 imorgon. Mindre kul...:S Men sen är det helg, och jag är ledig i tre dagar! Nice-igt värre.


Ciao!

Peeling silk och lermask

Var så skönt att träna idag!! Körde styrka + kondition med start kl 20 ikväll. Skönt att dom har öppet till 22, trivs med att träna på kvällen. När jag kom hem ringde jag upp Peter som ringt under min träning. Vi ska käka middag ihop till helgen när jag är nere. Ska bli trevligt! [Gammal klasskompis.]

Har precis duschat, använde den underbart doftande LdB shower peeling silk som jag fick av Malin. Så nu känner man sig verkligen ren och fräsch! Huden är silkes len =) Å efter duschen åkte lermasken på i ansiktet som Lindis gav mig förra helgen. Ett eget litet hemma spa blev det ikväll. 

I morgon ska jag försöka gå en morgonpromenad, om vädret tillåter. Sen är det jobb 14-21. På fredag jobbar jag till 15, sen vid 18.30 åker jag ner till Höör. Stackars Zorro får vara ensam hemma då i tre dagar :S Har inget val, kan inte ta honom ner på tåget. Då skriker han ihjäl sig stackarn!! Men fyller upp med massa mat och vatten åt honom så han ska nog klara sig<3

Nä, dags att tvätta bort masken! 


God natt!


 

Tvätt och städ-dag

är det idag för fröken Jönsson. Har precis diskat upp och dammsugat lägenheten. Nu klockan 15 börjar min tvättid. Måste tvätta upp lite kläder inför skånevistelsen till helgen. Blir släktakalas på lördag, då syrran fyller 20!!

Igår efter mitt underbara step-pass (då jag visserligen hade rätt ont i magen, så lyckades inte ta ut mig helt. Dök bara på mig när jag precis landat på gymmet =( ) mötte jag upp Malin i stan vi Hemköp. Vi köpte med oss ingridienser till en soppa, grön linssoppa blev det. Var faktiskt rätt god trots att kryddorna vi behövde till var slut i affären. Hur sannolikt är det liksom?
Soppan tog dock ett tag att fixa, så blev seeeen middag. Åt väl vid 20.30. Men bättre sent än aldrig. Till efterrätt hade Malin varit så söt och köpt en super god chokladbakelse från regnbågens konidtiori. Den var så god så det går inte att beskriva. Sen fick jag presenter också att öppna =) Fick ett par jätte fina örhängen som jag velat ha, ett nagellack, bodyscrub som luktar jätte gott och färgade hårspännen. Så gårdagens kväll var verkligen lyckad! Och tack och lov försvann mitt magont framåt kvällen. Gud vad jag tröttnar på denna magen ibland.

Nä nu väntar tvättsugan! Kanske ska träna styrka när jag tvättat klart! Får se. Någon promenad ser det inte ut att kunna bli i detta regn-rusk vädret iallafall........=(

image482

Stolt mamma

Jaaaa. min lille mise och jag tog bussen mot vetrinären idag vid 12.30. Busschaffören tyckte han var så söt så! Å frågade vart vi skulle och så. Fick hoppa av vid nyhem, var tvungen till att ta ut pengar, sen konkade jag vidare på Zorro till Nyatorps vetrinärspraktik. Tog ca 10min att gå dit. Så det gick, men aj vad armarna värker nu! Gick fort hos vetrinären, var ju bara en vaccination. Så sen var det till att bära lillen i buren mot bussen hem igen. Även denna busshaufför sken upp när han såg min lille skatt=) Å en tant gav mig plats bredvid sig så att vi med kunde sitta. (bussen var full) Hon satt och pratade med zorro hela vägen hem haha. Ja, när folk blir så glada av att se ens kise, då känner man sig som en stolt mamma. Han är ju trots allt min lilla bebbe.<3

Ska nog lägga mig och kolla på tv lite snart. Sen ska jag träna step 17.30. Efter det ska jag möta upp Malin vid hemköp i stan, så ska vi handla hem lite mat och laga ihop. Ska bli gott! Kollar lite i min soppbok just nu efter något gott recept. Lutar åt att vi ska laga soppa. Ost och broccolisoppa låter ju inte fel....?

Föresten..fick en räkning från akuten idag..300 spänn =( sen Zorro kostade 300 idag med. 600kr bara sådär. Roligare kan man ha för dom pengarna!


Yesterday was the day

Emma Sofie Jönsson föddes för 23 år sedan. Den 9 mars 1985. Inte klokt vad åren går fort. Jag jobbade kväll igår, köpte med mig lite grädde och dylikt så att jag kunde baka en kladdkaka med vispgrädde till kvällskaffet åt mig, Kerstin och the oldies. =) De drog igång och sjöng för mig två,tre gånger! Haha vissa mer exalterade än andra.

Men var en rätt stressig kväll, vi hann inte med någon rast för det blev lite bråk mellan vissa boenden, en annan fick akuta magsmärtor så vi fick ringa syster i Halmstad och jag då, självaste födelsedagsbarnet fick näsblod som vägrade sluta!! Vi stoppade in blodstillande vadd i näsan men inget hjälpte. När vi sen kom ut till rapportrummet (15min senare än vi skulle) försökte nattpersonalen hjälpa till med sina knep. Efter 1h och 15 min blödde jag fortfarande, och det rann i halsen + att jag var helt täppt i näsan av blod :S Så Anki ringde till sjukhuset och de tyckte jag skulle åka in. Så så blev det. Kerstin körde mig till akuten och jag blev inkallad rätt fort. Var en ung, söt läkare som tog hand om mig. Han var jätte snäll och berättade exakt vad han skulle göra så jag kände mig rätt lugn direkt. Fick bedövning i form av nässpray. Sved bara lite när själva syran skulle på som dom "bränner" kärlen med. Men jag överlevde! Var rädd för att jag skulle få samma behandling som Lina. På hennes tid (haha) fick hon en stor nål upp i näsan så lät dom blodet rinna ut genom en slang!! (?) usch. Men det var typ 15-17 år sedan så saker går ju framåt som tur är=) Var hemma vid 24 i natt. Kunde inte somna, pga en lång bomullstuss indränkt med en sorts olja, som jag fått i näsan (och som skulle vara kvar tills i morse)rann ner i svaljet hela natten så jag fick ringa till jobbet vid 04.00 och säga att jag inte kunde jobba i morse. Skulle jobbat 7-17. De sa redan igår när vi skulle åka till akuten att de kunde faxa iväg en sjukanmälning på mig redan då, men jag hade ju tänkt komma.... men men. Känns lite surt men som Lina sa igår så är ju hälsan viktigare än pengar!

I lördags hade jag en mysig kväll iallafall med Lindis =) Vi var på Harrys och åt den goda broccolipajen med fetaost röra och en god sallad till. Sen tog vi även en efterätt; Marabou daim parfait. Mmmm så gott. Och inte för billigt såklart. Men vi firade ju mig så lite får man unna sig! =) Får göra det samma i september när det är Lindas tur att fylla år. När vi njutit färdigt av maten gick vi ut på stan för att leta upp ett ställe som visade melodifestivalen. Det blev en träff på mårtenssons. Varsitt glas vin beställdes in. En del fnissande blev det ju också under kvällen. Vid 23 begav vi oss till Linda, hämtade Jazza och gick mot busshållsplatsen där min buss gick hem mot mig 23.20. En lagom kväll då detta var min långhelg på jobbet. Fick en kanonbra soppbok, ett nagelack, en ansiktsmask och choklad av min fina vän. Så nu kan jag variera mina soppor lite mer. <3



Fick tre fina kort på posten i fredags av Ninis, Carro och Madde! Blev jätte glad =D Och tack alla för de grattis sms:en som jag fick igår! Roligt att veta att så många kommer ihåg en=)

Fredag, ljuva fredag...

tänker ni andra. Men jag däremot, vet att fredagar innebär kareoke sjungande kineser undertill! Och det slår aldrig fel. De har varit igång nu sedan jag kom hem från jobbet för en timme sen. Sådär lagom roligt när man jobbar sin långhelg och behöver all sömn man kan få..... men varför går jag inte ner och säger ifrån? Nä för jag är för feg....suck. Så får väl skylla mig själv. Fast undrar om det hjälpt? De verkar ju supa, käka pizza och sjunga mer eller mindre varje dag. Upp tidigt imorgon, jobb 7-15. Men kvällen ser jag framemot! Lindis och Emma ska då gästa Harrys! Whoho!

Varför ska jag alltid, alltid, alltid hitta så mycket fint på stan när jag inte kan köpa det iallafall. Det suger att vara fattig, och det har bara gått en vecka på månaden =(

Nighty!

Somebody wants you

"Somebody needs you
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breath without you, it's lonely
Somebody hopes someday you will see
That Somebody's Me..."

Somebody's me med Enrique Iglesias. Me like.

Idag har jag spenderat en del av dagen med min vän Malin igen. Först åkte jag in till stan efter lunch för att lämna tillbaka en klänning på Gina Tricot. Köpte den i fredags för jag tänkt ha den när jag skulle ut, men blidde inte den och ångrade köpet så den åkte tillbaka till affären. Sen gick jag till Malin och vi tog hennes röda lilla bil och körde till flygstaden. Var inom ÖB och ICA MAXI. Handlade lite mat...känns som det är det enda man gör hela tiden. Tyvärr är ju det ett måste. Vi skulle egentligen gått ut och gått idag men så ska Malin packa och ha sig ikväll, då hon ska bort över helgen till sina friends. Funderar på att gå till ICA MAXI vid högskolan snart och hämta ut ett paket med mina och Lindas shorts i från H&M. Så får jag lite motion iallafall. Anna skippers "du är vad du äter" börjar visserligen vid 20 men ja... jag får se hur jag gör. Vet inte annars när jag ska hinna hämta ut paketet innan lördag!? Skönt är iallafall att nu har jag fixat syrrans födelsedagspresent! Å imorgon ska jag fixa tid för Zorros vaccination. Fick avboka den förra pga att jag blev sjuk!

Trevlig kväll! =)

image463

En ledig onsdag

Har varit skönt att sova ut och vara ledig idag. Gick upp vid 10, åt frukost och fixade lite här hemma. Sen åkte jag in till stan vid 12. Hämtade mitt andra par glasögon som äntligen var färdiga och kollade runt i lite affärer. (givetvis) Klockan 13 mötte jag Malle utanför HM. Vi lunchade på Åhléns. Blev stekt spätta med potatis och remouladesås. Mätta och belåtna gick vi på stan ännu ett bra tag. Malin köpte en del smink och jag hittade en puderborste och en snygg svart/vit randig lång skjorta på vero moda. Jag vet! Har inte råd egentligen...ska inte gå på stan, så är det bara! Zorro har ännu inte vaccinerats och Linas fördelsedagspresent är inte köpt ännu. + att jag ska fixa håret den 15 mars med. Går på minst 900kr bara för håret. *Suck* Jag är inte vidare ekomomisk av mig..I know. Försöker bättra mig men det är svårt! Vi tog även en fika lite senare på Regnbågens café. Blev en ost fralla och en daimbiskvi för mig *mums*

I kväll blidde det en kvällspromenad med Linda. Skönt att röra sig lite. Blev även en sväng inom Coop, kattsand och honung var dagens viktigaste inköp! Zorros låda var nästan helt tom innan och pga min jobbiga rethosta behöver jag honung till att göra honungsvatten. På tal om det, ska jag faktiskt koka mig en kopp nu =)


Tisdag idag!

Jobbade 7-15. kom hem, åt, sov och nu har jag precis diskat undan största delen utav diskberget ute i min lilla kokvrå, och även hunnit med att klämma en mango =) Mango och mörkchoklad är min passion. Tyvärr hade jag ingen choklad hemma.

I morgon och på torsdag är jag ledig! Gött. Men blir ingen träning än på några dagar, förkylningen är seglivad och nu har hostan börjat komma...*suck* Ska in till stan imorgon tänkte jag och göra lite ärenden. Måste köpa nytt busskort bl.a Skönt att vara ledig, lite trist bara att man inte kunnat träna på ett tag. Känns som man jäser på alla håll och kanter. Men det är ju bara inbillning förhoppningsvis!

Längtar tills på lördag då jag och min darling clementine alias Linda ska ut och äta gott för å fira mina härliga 23 år. (En dag i förskott. På söndag blir jag ännu ett år närmre 30 :S)

Nä snart ska jag väl (likt carro) gå och dra något gammalt över huvudet!

Cheers!

En helt vanlig söndag

Sov länge idag, åt frukost, städade undan lite och vips så var det dags för lunch! Sen vid 15 tog jag bussen mot Lindis. Vi var ute och gick i lite över 1h med hunden Jazza. Gick ner mot havet...så härligt med en promenad. Inte rört mig så mycket nu sen jag blev förkyld=S Gick inom ICA MAXI på hemvägen, behövde handla lite. Blev varsin påse naturgodis som vi åt i väntan på min buss=) Eller jag åt upp mitt iallafall, tror Linda var mer sparsam! Så nu sitter jag här och surfar lite rundor. Lyssnar på RIX FM samtidigt. Ska väl ta och laga lite middag någon gång också. Annars händer inte så mycket mer ikväll.

Någon som vet om det går något bra program eller någon film på tv ikväll?


Harrys och Pennylane

entrades igår av ett gäng festglada undersköterskor och vårdbiträden=) Maten på Harrys var super god. Jag åt en broccoli paj med massa smarrig ost i...mmmmm. Givetvis slank några glas vin ner. Blev bjuden på två också! Efter några timmars tjötande på Harrys drog några av oss vidare till Pennylane och dansade loss hela natten lång! Riktigt skoj. Om man verkligen vill känna sig populär för en kväll ska man dra dit haha. Är 30+ egentligen men både jag och Kristin som är yngst, kom in =D En riktigt rolig kväll var det verkligen. Roliga arbetskamrater man har! Blev buren runt på dansgolvet kommer jag ihåg haha.. Var några händelser som jag blev förvånad över, men det var bara roligt! Hade jag inte trott.

Lägger in lite bilder nedan!



Kvällen ska tillbringas med Zorro. Ska laga middag snart, sen blir det en sväng till Eurostop för å handla lite gott till ikväll när vi ska kolla på melodifestivalen. (eller vi, jag. Zorro står nog över.)

Trevlig lördag!!

RSS 2.0