Harrys och Pennylane

entrades igår av ett gäng festglada undersköterskor och vårdbiträden=) Maten på Harrys var super god. Jag åt en broccoli paj med massa smarrig ost i...mmmmm. Givetvis slank några glas vin ner. Blev bjuden på två också! Efter några timmars tjötande på Harrys drog några av oss vidare till Pennylane och dansade loss hela natten lång! Riktigt skoj. Om man verkligen vill känna sig populär för en kväll ska man dra dit haha. Är 30+ egentligen men både jag och Kristin som är yngst, kom in =D En riktigt rolig kväll var det verkligen. Roliga arbetskamrater man har! Blev buren runt på dansgolvet kommer jag ihåg haha.. Var några händelser som jag blev förvånad över, men det var bara roligt! Hade jag inte trott.

Lägger in lite bilder nedan!



Kvällen ska tillbringas med Zorro. Ska laga middag snart, sen blir det en sväng till Eurostop för å handla lite gott till ikväll när vi ska kolla på melodifestivalen. (eller vi, jag. Zorro står nog över.)

Trevlig lördag!!

Kommentarer
Postat av: linda

Så fin du var!!

2008-03-01 @ 17:20:14
URL: http://lindaj86.blogg.se
Postat av: Nina

hej emma, va roligt ni såg ut att ha=) du va himla fin så förstår att du blev bjuden på vin=) kommer du ner något till din födelsedag? ha en bra kväll, många kramar Nina

2008-03-02 @ 19:32:24
URL: http://sweetconfessions.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0