Addicted to love

Vet inte vad som är fel på mig, men vill bara vara med honom hela tiden. Jag menar vi tillbringar nästan 24 timmar om dygnet tillsammans för det mesta, så när han väl ska jobba borde det ju vara uppskattat med lite "egen tid"? haha men det kommer väl. När vi väl bor tillsammans. På riktigt. Vid 21 stack alltså janne till jobbet. Själv cyklade jag till MAXI då behövde handla lite. Köpe bl.a Liptons green tea selections. Testade grönt te med mint nyss. Det var verkligen gott=) Har blivit mycket te drickande på senaste. Speciellt på kvällarna, vilket i och för sig är dumt då jag springer på toa hela natten. Men men. Har mig själv att skylla.

Jaha.... annars borde jag ha pluggat idag men slappade till det. Var hemma vid 16.30, lång dag i skolan. Åt middag, sen somnade jag till och sov 1,5h. Men det behövdes! Sen kollade man på idol och ja nu sitter jag här. Har ett prov på måndag och ett på onsdag. Som tur är så är jag ledig i morgon och det är en kort dag i skolan på fredag så ska nog fixa det ändå. Fick tillbaka testet på cellen idag som vi skrev igår! Alla rätt! wohooo... Stolt över mig själv, hade ju bara en dag att läsa på det. Så nu vill man ju fortsätta på den banan..... ska göra mitt bästa.

Nä nu ska jag ta mig an disken, duscha och sen läsa igenom några sidor i medicinsk grundkurs så man får lite mindre dåligt samvete.

Bye bye!

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.svenskanamn.com/visa/Emma

2008-09-11 @ 13:58:51
URL: http://laiiner.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://www.svenskanamn.com/namn/namngenerator

2008-09-11 @ 14:05:17
URL: http://laiiner.blogg.se/
Postat av: Nina

emma det är inget fel på dig om du bara vill vara med janne...du e kär, hihi<3<3<3 kram

2008-09-11 @ 23:41:38
URL: http://sweetconfessions.blogg.se/
Postat av: Jessica

mysigt att va så kär :D:D

2008-09-12 @ 10:29:28
URL: http://myckelite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0