Mr Music?

Blev inget step pass idag. Hade ingen större lust och var så trött. Trist att träna själv också! Längtar tills Linda ska börja på sats så vi kan börja träna ihop. Då är vi tre stycken så om inte en kan så kanske den andra kan... 

Väckte sömniga janne vid 18, då middagen var klar. Blev laxfilé i ugnen med kokt potatis, cremefraishe sås,  rårivna morötter och sallad. Lät inte fel va? Var det inte heller=) Passade på att läsa lite i skolboken medans maten fick en chans att smälta. Ringde även min kära fader och meddelade att telefonen nu är flyttad hit till janne och att jag behöver hans hjälp vid flyttningen iallafall. Får se när det blir, beror ju som sagt på den nya hyresgästen. Hoppas hoppas hoppas snart. Haha kunde knappt hålla mig för skratt nä jag pratade med pappa. Han påminnde mig om att det är viktigt att rengöra ugnen ordentligt, som han sagt innan med att jag måste dra fram spisen och dammsuga bakom också. Ok, helt blåst är jag inte så det förstod jag ju, men han skulle förtydliga detta ännu en gång. Och idag då kom han med en brilljant lösning på ugnsstädningen!

P: Sånt där skum man sputar in i ugnen borde ni köpa, Mr Music eller nått heter det.
E: Jaha, du menar mr muscle?
P: Ja, jo så heter det kanske. Men det är iallafall effeftivt och tar bort allt smuts. För du har väl inte varit så noga med att rengöra ugnen sen du flyttade dit?
E: Eeeeh nä två gånger kanske.
P: ok, ja men den skummen är iallafall bra så köp den. (upprepades väl sisådär 2 gånger till innan vi la på)


Mr music tycker jag var kul... det tillhör då att fader Jönsson inte är så bra på engelska, fast när vi var i Bulgarien 2004 pratade han på friskt med sin skånsk-engelska. Han kunde göra sig förstådd iallafall haha eller hur Lina?

Tog med janne ut på en promenad vid 20-tiden och så stannade vi till på maxi efteråt och köpte lite middagar och givetvis skummen som pappa predikade om, MR MUSCLE.  Så imorgon ska ugnen i min lilla lägenhet skina fint!

Nä, nu tror jag bestämt att en macka vill trilla ner i min mage innan duschning och säng!

Bye bye solong!



Kommentarer
Postat av: terese

Haha söt han är din pappa! Är du hemma till jul? Jag flyttar till Skåne den 31 oktober.. Vi måste hinna ses till jul iaf! Hoppas allt är bra! kram

2008-09-16 @ 22:43:18
URL: http://terexce.blogg.se/
Postat av: Heidi

Hmm, mr Music, lär ju intressant! Säg sen om dn var bra,haha! Be Janne ta ugnen, nåt ska han väl göra!

:-) I morgon kommer Micke o Noah hem,ska bli kul! Trist o vara ensam hemma en hel vecka..Kram!

2008-09-17 @ 18:40:47
Postat av: Glenn

Mr Muscle må vara bra.. men luktar inte den? Ja jag kör med k2r =)

2008-09-17 @ 23:24:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0