Here we go again

Åter igen lördag. Det är ju skönt å va ledig, men vill ju automatiskt ha godis då....åååå. Jobbigt. Men har själv satt mig i denna situationen och behöver detta!

I fm gick jag en promenad med Linda vid havet. Så varmt och skönt det var. Men man blev ju sugen på glass alltså haha. Som vi psykar oss själva. När jag kom hem slängde jag ihop en god omelett med riven mozarella, tomater och basilika. Sen la jag mig bredvid janne och tog en liten powernap samtidigt som han klev upp efter att ha jobbat. Ska hoppa in i duschen snart, sen ska vi gå till maxi och köpa korv med bröd. Vi ska grilla lite ikväll. Ska bli gott. Min sk.a "förkylning" är bättre, känner bara av det lite. Vet inte vad det kan ha varit för nått men har inte vågat träna sen ionsdags för säkerhets skull så man håller sig frisk till praktiken. Men imorgon om jag mår som idag så ska jag ut och springa. Föresten för någon dag sen stod det en gubbe och glodde rakt in på oss en bra stund. Undrar vad det var för en konstig en. Det var en eftermiddag när det fortfarande var ljust ute. Det tyckte jag kändes lite besvärande faktiskt...vet inte om han såg oss. Men vad tittade han på?!

Ha en mysig lördag! kramkram

Vilken bikini ska jag ha? Ni är säkert trötta på detta, men det är oftast någon som svarar som jag tycker är till bra hjälp iaf;) Först ville jag ha den silver-glittriga mest, just nu står jag och velar lite på den randiga haha. Tell me, vad blir snyggast och vilken tror ni passar mig bäst? TACK för hjälpen. =)



www.hm.se

Kommentarer
Postat av: Anonym

den silvriga kanske?

beställ båda annars? :P



kan jag få receptet på keso kakan? =)



Pusss

2009-04-18 @ 19:06:33
URL: http://laiiner.blogg.se/
Postat av: Nina

hej vännen. ja det är underbart att träna ute i det fina vädret. mina ben e helt sega än efter spring turen, så får vänta någon dag till innan jag kör igen=) så du håller upp med godis o annat gott. det hade jag oxå behövt, hade nog känts bra för kroppen o tänderna, hihi! nästa helg e jag ledig, jippii=)=)=) kommer du till skåne kanske. ha en härlig lördag o söndag. o lycka till på praktiken på måndag. många kramar Nina<3

2009-04-18 @ 19:11:30
URL: http://sweetconfessions.blogg.se/
Postat av: Nina

ja just det, ska kommentera bikinisarna oxå=) du passar väldigt bra i vitt o blått, lite marint tema på den. fast den silvriga e oxå väldigt snygg. har du inga sen innan, ta båda=) annars tycker jag nog vilken som, passar bra på dig när du e solbränd o till ditt fina hår=) kram

2009-04-18 @ 19:14:11
URL: http://sweetconfessions.blogg.se/
Postat av: Molly

hm.. båda är snygga och h&m har ju bra priser så du kan ju köpa båda ;)

jag skulle nog välja den randiga om jag var tvungen att välja en :)

du får ha en finfin kväll. låter trevligt med korvgrillning :)

kramar

2009-04-18 @ 19:48:37
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Molly

hm.. båda är snygga och h&m har ju bra priser så du kan ju köpa båda ;)

jag skulle nog välja den randiga om jag var tvungen att välja en :)

du får ha en finfin kväll. låter trevligt med korvgrillning :)

kramar

2009-04-18 @ 19:48:46
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: HEIDI

tycker den randiga, snyggt till solbrännan!

2009-04-24 @ 08:24:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0