Gullbranna, simmning och nyttig halvah

Idag har jag hunnit med en del. Gick upp vid 10 för att köra till Gullbranna (ligger ca 1 mil från Halmstad) där jag skulle prova ut nyansen till min nya hårförlängning som åker på den 27 februari!=) Har saknat att ha långt hår så nu är det dags igen när jag fick tips om en som tar hälften av priset som de i stan. Blir nog en fin färg vi valde!

I går kväll var jag och hälsade på Lina och johan och Lina följde med mig hem sen på natten och sov här. Stackars lilla syster!<3 Så ont hon har i ryggen och över bröstet sedan olyckan. Och hon har ingen känsel under ena knäet..... man känner sig så hjälplös! Fixade frukost till lilla gumman när jag kom hem igen, så åt vi tillsammans. Sen körde jag henne hem. Hon skulle städa lite innan hennes kompis carro skulle komma. Jag har Linas bil nu några dagar så jag kan köra och hämta henne om hon vill hit och så. Hon vågar inte köra själv ännu, vilket jag verkligen kan förstå. Det jobbiga är bara att vi måste passera den hemska korsningen de krockade i varje gång vi ska till och från henne......:S

När jag sen kom hem igen var det bara att packa badväskan och bege sig bort till Sannarps badet där jag mötte upp Malle. Vi hade bestämt oss för att simma och bada bastu och bubbelpool. Vi simmade i ca 55min sen skulle vi hoppa i bubbelbadet men det kunde vi glömma....fullt smockat! Så vi tog oss in i bastun istället och det var inte fel=) Åt varsin super god blodapelsin som malin hade med sig och varsin banan. Där satt vi och pratade lite "skit" och hade det avkopplande och trevligt. Efter  badhus-visiten körde jag hem om snabbt för att sen köra till stationen och hämta upp Linas kompis, köra inom ICA för att köpa frukt och sen lämna carro hos Lina. Skönt att hon har lite sällskap! Johan är i Höör nu tydligen...

Kom hem vid 18, började laga ihop en vegetarisk paj som vi inte kunde äta förän lite i sju då den var klar. Ja...sen mixade jag ihop en sats Grekisk Halvah som jag krängde själv till let's dance. Janne jobbar denna helgen så jag är helt alene. Men det kan vara skönt det med. Har pysslat lite här hemma under reklampauserna. Nu är det dags för att se vem som åker ur dans programmet. Mina favoriter är nog Morgan och Magnus.


Nyttig Halvah (grekiskt godis)


1 dl Sesamfrön eller tahini
2 msk Honung
1 msk Carob pulver (eller kakao)
ev lite vaniljextrakt


Mosa sesamfröna till en smörliknande massa. Ringla i honungen och mixa till en smet. Rör i carobpulver. Lägg bakplåtspapper i en liten låda och tryck ut smeten. Ställ lådan i kylskåpet minst en timmer, gärna längre, ta ut och skär i små kuber. Räcker till ca 12 små kuber.

Recept av Anna Skipper


Kommentarer
Postat av: Malin

Svar; Ja, de har kommit till Sverige, men det enda stället jag sett dem på än så länge är på Lindex :) Men de kommer säkert in till Kicks och Åhléns när som helst om de inte redan gjort det.

2009-02-08 @ 14:40:45
URL: http://mln.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0