Grillkväll

Igår var det grillkväll här hos oss och sen party på stan. Tyvärr skulle Janne jobba så han kunde inte joina. Men han var med och hjälpte till med grillen tills han skulle iväg! Så snäll e han. Det var en trevlig kväll igår, dessvärre tror jag att jag börjar bli "för gammal". Blir så fort trött när jag är ute och dansar nu för tiden. Första timmen är rolig sen vill jag gå hem haha. Är nästan mer för lite hemma fester och sånt känner jag. Speciellt nu på sommaren, är ju så varmt inne på ställena också. Men men det var trevligt iallafall. Lägger in lite bilder som vanligt.



Klockan två ska jag sätta mig på cykeln till jobbet. Usch ångrar lite att jag tackade ja, är ju 32 grader varmt här idag.... inte klokt. Kommer vara som en våt disktrasa när jag kommer fram. Men det blir gott med lite goa pengar, är ju storhelg också. Janne jobbar ändå också inatt så.... Jag har inget att plugga heller så vad har jag för ursäkt?!



Ha en trevlig söndag! kram

Weekend at last

Praktiska övningar stod på schemat i skolan idag. Fick öva på att sätta kateter, mäta blodtryck, prova på insulinpennor mm. Slutade halv tolv, skönt en fredag. Kom hem till nylagad lunch á la Janne. Ugnspannkaka hade han gjort. Gottigottgott. Sen la vi oss och vilade lite middag som det "gamla" pensionärs par vi är haha. Janne gick upp vid 7 och tvättade när jag stack till skolan, tur man har en redig karl som hjälper till i hemmet;)

Vid 15 kom sis och hämtade mig. Då bar det av till SATS för att köra lite styrka och kondition. Tog tid idag, var inte hemma förän vid 17.30 och hungrig som jag var och även janne så valde vi att beställa mat från Hawaii. Men jag tog ingen pizza idag faktiskt utan det blev en grekisk sallad. Deras sallad är så sjukt god med super god fetaost och annanas i, bland annat. Lovely! Janne tog givetvis en kebabtallrik som han sa att han hade kunnat leva på varje dag...... *hrm*

Jenny kom och hämtade Janne vid 21 idag och de bar av till jobbet. Så jag har städat och donat nu ikväll, ska ju ha gäster i morgon så tänkte att det var lika bra att få det gjort ikväll=) I morgon på fm blir det galgberget med förmodligen både Lina och Johan. Får se om de hakar på min jogging tur eller om de väljer att gå.... tror snarare det sistnämnda. Men alltid trevligt med sällskap ändå.

Ha en trevlig helg gott folk! Hälsningar från CKV


Zorro kollade så att jag skötte diskningen ordentligt.

Fick denna fina blomman idag av Janne<3


Ont det gör ont

Nu ikväll var jag hos frissan för att göra slingor och sätta om lite av löshåret. Ajjjj vad ont det gjorde när hon tog bort lite slingor som skulle bytas ut. Å jag som inte är så jätte håröm, men det gjorde så ont så jag fick tårar i ögonen. Sen ville jag ha både blekta slingor och någon mörkare typ guldiga eller nått så det bättre passar ihop med förlängningen men det tyckte inte hon var någon bra idé eftersom det inte kommer synas någon skillnad nu i sommar eftersom allt bleks av solen då. Så jag fick snällt sitta still å låta henne göra som hon ville. Så så var det besöket. Men det blev ju bra iallafall men fick ju inte det riktigt som jag ville!

Om en stund ska vi köra upp pappas bil till Lina som ska ha den nu ett tag. Sen ska vi gå hem, behöver en liten promenad idag, inte rört mig alls!! Åkte bil med Lina till skolan idag dessutom eftersom jag behövde bilen sen till frissan.
Ha en trevlig kväll och en god natt allesammans.

kram!


Blåbärslimpa

Jag försökte mig på att baka två blåbärslimpor idag. Tog precis ut dem ur ugnen. De ser lite roliga ut men hoppas på att det blir gott! =) Janne hittade receptet i en gammal receptbok som Micke köpte på loppis i arvika, sen gogglade jag på det när vi kom hem och hittade det minsann. Nyttigt är det iallafall.

Annars idag har jag pluggat, pluggat och pluggat. Så skämde faktiskt bort mig med lite solarie solning i fm. Behövde lite värme i detta regn/rusk/blåst vädret. Malin ringde innan idag och frågade om jag ville med till stan. Ååå hade velat. Men tiden räcker inte till. Hade iof inte kunnat handla så mycket där ändå, men kolla är alltid kul. Men vi ses på lördag iallafall, då kommer Malin och Kristin hit och vi ska grilla om vädret tillåter och dricka vin, sen blir det ut och dansa loss på stan. =) Snälla väder gudar ge oss solsken då!!!

Nä nu ska jag plugga vidare. Fick en uppgift i etik och moral idag också som ska göras. Försov mig från dagens lektion i fm. Pinsamt.... 

I kväll blir det träning med Lina, det blir dans på sats.

Pikkaboo!!


Ingredienser

6 dl grahamsmjöl
4 dl vetemjöl
2 tsk salt
50 g jäst
2 1/2 dl vatten
2 msk matolja
2 1/2 dl lättsockrade frysta eller färska blåbär

Utbakning:
3 msk grahamsmjöl
3 msk rågflingor


Gör så här

Blanda de båda mjölsorterna och saltet.
Smula jästen i en degbunke.
Tillsätt fingerljummet vatten och rör tills jästen löst sig. Blanda ner mjöl, blåbär och olja.

Låt degen jäsa på varmt ställe i ca 30 minuter.
Sätt ugnen på 200 grader.

Tag upp degen på bakbordet, knåda den väl och strö grahamsmjöl och rågflingor över bakbordet och baka ut degen till ett stort eller två små bröd.
Låt bröden jäsa på smord och mjölad plåt i ca 30 minuter.

Grädda brödet i 200 grader varm ugn i ca 40 minuter för ett stort bröd, eller ca 30 minuter för mindre bröd.
Låt brödet svalna på galler, under bakduk.


Syster + motorväg = sant

Redovisningen idag gick bara bra. Skönt att ha det avklarat. Vi hade betygssamtal med Yngve också, fick massa positiv feedback av honom, det förgyllde min dag=) Han tycker att jag ska läsa vidare på högskolan till sjuksköterska sen. Han tror att jag kommer fixa det galant! Hmmm... undrar det. Tror det är väldigt svårt, men min tanke är ju givetvis att en dag läsa vidare, helst tillsammans med sis. Men det får tiden utvisa.

På tal om sis, fick ett samtal idag vid 12 när jag var på väg hem från skolan.

"-Kan du komma och hämta mig på motorvägen? Jag står vid en vägren och motorn har lagt av på bilen och det ryker massor."

Hon var tydigen påväg till Båstad för att hämta några fälgar till Johans bil men hon hann köra på motorvägen i ca 15 min sen pajjade den helt. Gick inte att starta. Så givetvis kom bigsis till rescue. Tur jag hade bilen kvar!! Stackars Lina, hoppas den går att fixa och att inte hela motorn gått sönder som Johan trodde. Då blir det tyvärr skroten.....alltid är det nått speciellt när man inte har så mycket pengar. Jag menar denna månaden får vi bara 5000kr av csn. Snålt tycker jag när man ändå ska betala tillbaka det men men. Bara att inse att man inte kommer bli särskilt rik på detta yrket man valt heller. Om både jag och Janne jobbar heltid sen när jag är klar har vi kanske en gemensam inkomst på ca 30.000kr. Visst det är bra mycket bättre än vad vi har nu, men ändå. Fel branch om man vill bli rik kanske? hehe. Men pengar är inte allt. Vet att jag valt yrket för mig och det är det viktigaste.


Dagens köp: Choklad ansiktsmask från Kicks som jag letat efter länge! Balsam från Aussie också från Kicks och ett par örhängen i ljusgrön färg från Glitter.

Studiebesök på krematoriet

Kändes lite läskigt! I morse träffade vi Yngve, vår lärare utanför kapellet vid kyrkogården. Först fick vi sitta en stund i kapellet och lyssna på kyrkogårds chefen som berättade lite om begravningar och sånt. Sen fick vi gå en rundvandring och titta på kylrummet där de förvarar kistorna innan begravning och på krematorieugnarna och hur det ser ut både när en kista skjuts in i ugnen och hur det ser ut på andra sidan när askan samlas ihop. Så sjukt stora ugnar.... det såg inte ut som jag föreställt mig. Det tar 1.5h för en kista med en avliden i att kremeras. Skelettet blir kvar och får malas i resten av askan. Det låg en och kremerades i ena ugnen när vi var där och de som ville fick titta in. Jag stod över :S låg tydligen bara skelett kvar sa de som tittade..... var en lite olustig känsla måste jag säga att få se hur det går till. Var lite rädd för hur jag skulle reagera, om jag överhuvudtaget skulle klara av att gå in där men jag fixade det. Var inte lika "hemskt" som jag trott. Nu vet jag iallafall hur det går till. Efteråt gick vi en rundvandring på kyrkogården sen fick vi sluta så då körde jag, Marianne, Jian, Afrah, dodo och Ludmila hem till Ludmila och åt lunch och fikade lite + pluggade på fallbeskrivningarna som ska redovisas i morgon bitti! I eftermiddags så redovisade vi om de olika människosynerna som jag haft så stort show med att plugga in. Men nu är det över och det gick bra som tur är! Hoppas att det går bra i morgon med, sen är det bara en uppgift kvar att lämna in, och sista dagen för den är på fredag. *phu*

Efter skolan idag så körde jag hem och hämtade upp janne så stack vi till Flygstaden och Willys och ÖB och storhandlade, så nu är kylen och frysen full igen=) Härligt! Vi åt middag på MAX där ute. De hade fått in en ny sallad med tacofärs (vegetarisk) som jag testade. Den var riktigt god, så den kommer jag nog ta fler gånger. Annars nu ikväll har jag pluggat på inför imorgon, sen följde jag Janne till jobbet så jag fick lite motion. Körde till skolan idag eftersom vi skulle vara uppe på kyrkogården så har inte rört mig speciellt mycket idag. Vi har pappas bil här uppe tills på fredag, då ska jag lämna ner den igen till honom.

Nä dags att duscha kanske, sen blir det sängen. Är trött nu.

Sov så gott på er! kramis


Mellanmålet ikväll som bestod av yoghurt,keso,hallon och solrosfrön samt ett glas brämhults juice och en kopp kamomill the.


Hittade detta goda vita teet på Willys idag för endast en tia=)


Janne igår när jag hämtat honom på regementet=)

Home sweet home

Ikväll kom vi hem från Arvika igen. Har haft ett par trevliga dagar med god mat, svullande av godis chips och glass, bastu badande och promenader. Nu är man tillbaka i vardagen igen, ska plugga hela dagen i morgon. Janne ska upp till regementet på någon skjutövning inom hemvärnet och jag ska köra honom i morgon vid 7.30. Blir sängen tidigt ikväll. Är rätt trött också efter bilfärden ner. Tog oss 7h. Men då stannade vi till och åt på vägen också. Lägger in lite bilder nedan.

Tjingelingus!



Arvika

Hann med att träna med Lina under fm, körde styrka + kondition. Skönt. Å nu väntar man på att maten ska bli klar. Sen blir det duschen och lite plugg och efter vi tvättat klart vid 15-tiden så ska vi bege oss mot Arvika där vi ska vara under några dagar. Jannes föräldrar har flyttat dit.

Ha en trevlig långledighet på er alla där ute! Vi hörs när jag kommit hem igen, om inte innan.


Kram!

Mammas dikt

"Tänk om det inte är på jorden vi lever mest, utan i himlen.

Tänk om det är i himlen och inte på jorden, blommornas dofter är ljuvligast, färgerna som finast.

Tänk om det är i himlen allting är vackrast.

Jag längtar tills vi ses igen

Kram Mamma"



Vård vid livets slut

Idag hade vi en lektion om vård i livets slut. Det är ett tungt ämne. Vi fick se en film som var inspelad på ett Hospice där personer som är döende tillbringar sin sista tid. Man fick följa ett antal personer som öppet berättade om sin sjukdom och hur de såg på döden. En kvinna som jag tror alla kände mycket för, hade cancer i magen. Hon var kanske runt 70 år. Hon hade träffat sitt livs kärlek på äldre dar, de hade varit tillsammans i 2,5år när hon blev sjuk. Han var med henne på Hospicet hela tiden och även hennes två döttrar. Det var så sorligt att se när hon tynade bort och hennes envishet om att gå upp och gå inte gick ihop med kroppen som inte orkade. Hon klamrade sig fast vid sin man och ville inte släppa honom! Tillsist orkade hon inte mer och hon somnade in. Många som började gråta i klassen till denna filmen. Lite tårögd blev jag med. Mina tankar gick såklart till mamma, hur hon hade det under sin sista tid. Hon skulle tvunget upp och ta mig och Lina till caféterian på Hospice i Lund och bjuda oss på fika, trots att hennes kropp inte orkade med och trots att hon knappt var vaken så skulle hon med oss ut och sitta där i rullstolen med oss, fastän vi egentligen inte ville ha fika, det spelade ingen roll hon skulle så enkelt var det. Denna kvinnan i filmen påminde mycket om mamma till sättet. Skämtade och hade sig in i det sista. Mamma du är såååå saknad varje dag! Det går inte att beskriva<3

Nu ska jag sätta mig och försöka släppa detta ämnet som berör en så djupt, har lite som ska göras till skolan eller rätt mycket egentligen. Sen om ca 1h kommer Lina och hämtar mig. Vi ska till gymmet och köra lite styrka. Å ikväll ska jag på middag. Ska bli trevligt och gott=)

Hoppas ni mår bra där ute! Och att jag inte tyngt er för mycket med detta ämnet, men behövde skriva av mig lite. 

 Kram!

Söndag kväll

Då sitter man hemma igen och väntar på laxen som steker sig i ugnen och potatisen som kokar på spisen. Var en dryg tågresa hem til Höör. Stannade hos pappa en timme innan jag tog med mig bilen upp till Halmstad. Kom för en liten stund sen. Så nu ska det snart ätas och sen vid 20 bär det av till galgberget med Linda. Ska bli skönt att springa lite.... ätit mycket gott i helgen! Å nyss när jag kom hem slank resterna ifrån kladdkakan igår ner i min mage....hungrig! Men lite fel val av mat kanske....=)

En annan av mina favoriter i melodifestivalen igår var föresten Island. Glömde skriva det igår! Höll faktiskt på tjejen där eller Norge, å de kom högst upp bland alla. På ett sätt hade det varit kul om Island vann också för då hade man kunnat åka dit och se finalen nästa år. Har velat besöka det landet länge.

Time att titta till firren! Trevlig kväll!

http://www.youtube.com/watch?v=8pVSXCohyrQ


I'm in love with a fairytale

Grattis Norge till vinsten i Eurovision songcontest 2009! Denna låten har varit min favorit sen jag hörde den första gången för några veckor sedan. Kul att de vann=) Blir Norge nästa år för oss! Synd dock att det gick så dåligt för Sverige.


Bild lånad ifrån http://www.rtvchannel.tv

Nu är det dags att sova, ska ta tåget kl 11 imorgon ner till pappsen för å hämta upp bilen!


Tjingeling!

Fredags-mys på Carl Kuylenstjernas väg 39



Trevlig helg!!

Skola och jogging

I dag var det skola 12.25-16. Vi hade en föreläsning om sårvård, rätt intressant faktiskt. När jag kom hem åt janne och jag lite middag sen vid 19 cyklade jag och Linda till galgberget och sprang 5:an!! Shit jag klarade det. Helt sjukt jobbigt med alla dessa förbaskade branta backar. Men med lite envishet och jädrar anama så tog man sig i mål. Nu är jag glad att Linda fick med mig på det. Vi sprang på 28min vilket jag tycker är bra. När jag sprang 5an sist för två år sedan tog det 35min.

Pratade med pappa nu ikväll. Vi ska låna hans bil när vi ska till Arvika nästa vecka. Förmodligen ska jag hämta den redan nu på söndag så man har den här. Skulle egentligen hämtat den efter skolan på onsdag nästa vecka men blir lite tight och jobbigt så det får nog bli på söndag så har man den här. =)

I morgon är det också em lektion. Å på fredag bara fm lektion. Skönt att slippa dessa heldagar. Man blir helt död i huvudet efter att ha gått i skolan från 8-16. Längtar til helgen, fast jag måste plugga!
 
Nu ska jag kolla på sex and the city! Sov så gott!


Solen skiner i Halmstad

Skolfri dag för mig.....fast inte egentligen. Men mådde inte bra i morse, huvudet värkte så jag bestämde mig för att stanna hemma. Nu är det dock bättre tack o lov så imorgon är det skola som gäller igen!

Igår slängde jag ihop en super god paj till lunch som vi åt resterna av idag. Jag gjorde en paj deg av dinkelmjöl som vanligt  istället för vanligt mjöl. Sen stekte jag upp fryst bladspenat tillsammans med purjolök och vitlök samt salt och peppar. Sen fyllde jag det förgräddade pajskalet med spenat röran, kallrökt lax som jag klippte i bitar, stekta champinjoner och toppade med äggstanning med dill i samt riven ost på toppen! Det blev ett mycket lyckat resultat kan jag säga. =)

Have a nice day!


Måndagen den 11 maj 2009

Idag var man tillbaka i skolan igen då. Kändes helt ok. Kul att träffa vissa i klassen. Men blir så irriterad på andra. Vad gör man på en utbildning när det enda man gör är att klaga och klanka ner på lärarna? Vi läser på heltid, och slutar 12 många dagar eller börjar 13. Vi har inte många hel dagar och ändå klagas det på att vi inte lär oss något i skolan (tydligen) och att de som har barn inte hinner plugga hemma utan att man borde få göra alla arbeten som ska göras i skolan på lektionstid. Vissa människor är bara för mkt. Har man dessutom gått om vissa kurser några gånger undrar man ju vad som är fel?! Suck. Man skäms för dom. Tycker inte vissa människor i vår klass platsar inom vården överhuvudtaget....

Igår var jag och älsklingen en tur på östra stranden, där vi efter vår runda åt lunch på Japans restaurang och pizzeria. Det blev även glass till efterätt. (mjukglass och kulglass) Gött. Det behövdes nog efter lite "sura miner" under promenaden. Vi var nog lite för hungriga innan vi började gå tror jag för efter att vi fått mat i oss var allt på topp igen haha.

Nä nu ska jag snart bege mig till gymmet och köra lite styrka + kondition.

Have a nice evening!


Saturday night

Idag har vi haft en mycket trevlig kväll tillsammans med Linda och Joel. Pizza, vin, öl, chokladtårta och Buzz=) Å innan dess var jag duktig och sprang på galgberget tillsammans med Malin! Dags å sova. Natti natti!


Finito

Idag var sista dagen på praktiken. Kändes lite trist ändå, har trivts så bra med min handledare och med Veronica som jobbar mycket ihop med Katja. Är ju van att gå dit nu, så kommer kännas lite tomt! Tack o lov så har jag haft en väldig tur med handledare än så länge. Hoppas det håller i sig=) Hoppas också på att jag kan jobba lite extra där i höst. Skulle ringa chefen då och höra för i sommar kan jag ju inte jobba där då jag har annat. Det får tiden utvisa.

Nu ikväll var jag och Linda uppe på galgberget och gick 5km. Skönt. Vi hade egentligen tänkt springa 3:an men vi var så slut efter en hel veckas praktik båda två så det fick bli en rask promenad, vilket var minst lika bra! Är lite sugen på att springa i morgon istället, får se. Skulle egentligen gått en promenad med Karolina i morgon fm men så fick hon jobb så blir lite tight med tid. Janne kommer ju sova hela dagen ändå, han ska jobba inatt. Så här får jag sitta i min ensamhet, med zorro buse och en skål med naturgodis som jag redan ätit hälften av!!! Har varit riktigt godis sugen nu sen igår.

Föresten, jag och Janne är tydligen både förlovade och ska köpa hus. Det ryktas rejält på jobbet tydligen.... undrar vem som kommer på alla dess rykten om oss hela tiden?! De vet minsann mer än vi själva vet.... *skratt* Folk.

Ha en trevlig fredags kväll på er!


Har ni inte testat Friggs ekologiska gröna chaithe så är det ett måste!! Det godaste teet som finns!

God morgon i stugan!

Idag gick jag upp med tuppen, iallafall för att börja 13. (för mig då) Ska iväg och köra lite styrka + kondition nu på fm, sen är det näst sista dagen på praktiken. 13-21. Rätt skönt ändå, samtidigt som man med blandade känslor kommer tillbaka till skolan och alla arbeten och prov! Har trivts bra på praktiken! Hoppas på att få timmar där sen. Är aldrig fel=)

Föresten! Jag och Linda klarade ju vårt godis förbud t.o.m 1 maj!! Duktiga är vi. Tre veckor höll vi upp. Vem kunde tro det? Och detox kuren är avslutad. Känns som man känner sig piggare, mindre uppsvälld och lite finare hy. Men kanske bara är inbillning.....



Ha en bra dag! Morsning!!

En ledig dag

som idag har bestått av sovmorgon, besök av lilla syster som inte kunde vara hemma på hela dagen pga renovering i deras lgh. Nya tapeter i alla rum. Då Lina kände sig trött och påväg att bli sjuk la hon sig för att vila och då passade jag och Janne på att låna hennes lilla bil och bege oss ut till City Gross och handla. Det är inte direkt billigare där än på MAXI när det gäller mat, men vissa andra saker som duschtvål och sånt fanns där billigare och vissa saker som de har kampanj på. Vi tog bort vår lapp på dörren om att vi inte vill ha reklam, pappa tyckte att vi är dumma som inte tar emot rekklam då man kan se vart de har bra priser på olika ställen. Så nu har vi reklam berg här igen! Men det är nog rätt bra ändå.

Vi har kollat runt på blocket på olika bilar igår och idag. Janne vill ha en volvo 745 och jag vill ha en Ford Escort , ford scorpio eller ford mondeo kombi. Vi får se vart vi hamnar! Vill ha en bil nu!!!! Vi ska ju köra en del i sommar och hälsa på lite överallt..... jobbigt att behöva ta sig ner till Höör varje gång för att låna pappas bil. Kan vi inte bli miljonärer? suck.

Var ute och sprang en tur nu ikväll. Känner mig så duktig nu efteråt men kan inte sticka under stol med att det var en jobbig runda!!

Nu ska jag äta lite fil och müsli. Imorgon är det praktik igen 13-21. Puh!

Tillökningen ökar kraftigt

Idag var det praktik 7-15. Kom hem till nylagad ugnspankaka á la janne=) Så gott så. Inget slår att komma hem till dukat bord. Var helt slut efter praktiken som vanligt när det är så tidiga morgonar! Så en powernap var givet. Nu ikväll stack jag en sväng till gymmet och körde lite styrka, men blev helt illamående och yr emellanåt så kunde inte köra fullt ut och fick skippa konditionen! Trist men men. Man kan inte alltid vara i toppform eller hur!?

I helgen fick vi reda på att jannes syster Jonna och Michael väntar smått. I höst kommer ännu en liten Erving till jorden. De förökar sig snabbt i den släkten haha. Men så kul med små knoddar. Man blir nästan lite sugen själv;) men nä det får vänta tills utbildningen är klar, jobb fixat och ekonomin stadig. Vilket nog tar ett tag till! Det som står på schemat först är att köpa bil i höst sen skaffa en liten vovve. =) Zorro ska alltså få ett syskon. Undrar vad han kommer tycka om det?!

Nu ska jag äta en äggamacka! Tjohej!


Heidi och Jonna som båda väntar bebisar=)

Vårt liv består av mat

Haha ja iallafall kan man tro det. Vi älskar att äta och det fotas ofta från de stunderna med=) Vi hade en mysig kväll igår nere på östra stranden. Åt pizza och glass! Magnums nya temptation med mörk choklad var riktigt god. Och pizzerians pizza där nere är outstanding! [Linnet jag hade på mig igår fick jag av carro i födelsedagspresent + strumpor, armband och en anteckningsbok.]




Idag har vi varit ute en tur vid flygstaden. Jag skulle lämna tillbaka skor på skopunkten. Tog oss 30 min att cykla dit och lika lång tid hem givetvis. Vi åt lunch på max när vi ändå var där ute. GOTT. Å ikväll ska vi först gå ut och titta till Linas chinchilla då hon är i skåneland. Sen ska vi starta grillen och grilla; marinerad laxfilé för mig och flintastek för karln. 29.90kr/kg för flintastek på Willys! Det är billigt.

Ciao!


En dag på stranden

Dagen började med en jogging tur uppe på galgberget tillsammans med Linda. Gick väldigt bra idag så var skönt=) Efteråt cyklade vi hem och duschade sen träffades vi vid maxi för att handla lunch. Blev sushi som var riktigt god faktiskt. Sen gick färden mot östra stranden där vi låg och stekte oss i några timmar. Kom hem för en liten stund sen. Färg har man allt fått!! I kväll ska jag och Janne ner till östra igen, spela minigolf och äta pizza och glass. Skönt att vara ledig!!

Ha en trevlig fredag!




RSS 2.0