Två dagar i Götet

Då var man hemma igen, tråkigt men sant. Men vi har haft två underbara dagar i Göteborg=) Gått på stan, ätit ute, fikat, besökt Lisebergs julmarknad, sovit på hotell och ätit en väldans god hotellfrukost! Vi blev faktiskt lite kära i stan, kanske blir dit istället för Jönköping? Vem vet... Ödet får bestämma vart man får jobb sen. Man känner verkligen så skönt det är att komma bort från Halmstad, så skönt att koppla av och bara vara. Önskar vi kunnat stanna fler dagar...





Nu ska jag duscha, sen kolla lite på Ullared mellan varven som går på tv nu. Sen är det uppp tidigt imorgon, hel dag i skolan med redovisning bl.a

Ha det gott! KRAM

Trevlig middag på Enslövsvägen

            

Lite julpynt


Storhandling och middagsbjudning

Idag efter den sena frukosten begav sig detta par cyklandes (som alltid) mot Citygross för lite storhandling. Men först stannade vi till på RUSTA för att köpa en julstjärna som jag spanat in men som inte fanns kvar. Istället blev det en ljusslinga till uteplatsen enligt jannes önskemål, fryspåsar, tops och chokladkalendrar nu när det snart är första advent och allt=) Man blir väl aldrig tillräckligt gammal för det?

Sen var det Citygross som väntade. Efter 2h var vi hemma igen med våra 6 kassar som mer eller mindre täckte oss framför och bakom våra cyklar, men we made it. Spelade även på hästar faktiskt för första gången. En harryboy köpte vi och sen tippade janne på två lopp. 16kr vann vi på harryboy, inget på den andra. Wiiie vi är miljonärer!! Tänk om det ändå varit så...

Nä nu ska jag göra mig i ordning, vi är nämnligen bortbjudna på middag hos Linda och Joel. Ska bli mycket trevligt. Sen i morgon bitti åker jag och janne till Göteborg, ska gå på Lisebergs julmarknad och sova över på hotell. Ska bli så härligt att komma iväg lite och skingra tankarna...

Trevlig helg!





Ont i knät och vaccination

I tisdags kväll sprang Emma in i dörrkarmen till vardagsrummet under en kissepaus från filmtittandet. Fråga mig inte hur det gick till, men det smällde till ordentligt och jag föll ner på golvet med tårarna sprutandes! Det sökte mig så in i... sen skrattade jag samtidigt eftersom att jag grät som ett barn som slår sig haha. Men fy... fick ha kylklamp på sen innan sängdags och kyla. Igår fick jag avboka träningen med Malin, hade jätte ont bara jag gick eller cyklade. Idag känns det dock bättre men känner fortfarande av det. Hur lyckas man?!

Idag har jag varit och fått vaccinationen mot svinis. Begav mig till Linda igår kväll, hon bjöd på tacos till middag och mango och mörk choklad efteråt med te. Såååå gott=) Vi pratade hela natten, jag skulle sova över där och vi somnade vid 02.00. 7.30 ringde klockan och det var dags att stiga upp för att bege oss mot vårdcentralen. Båda var vi lediga idag och utsåg detta som vår "domedag". När vi kom dit var det sjuuuukt lång kö. Linda sa innan vi kom dit att är det för lång kö är det tecken på att vi inte ska ta den. Vi velade nämnligen in i det sista. Hjärnan sa en sak och magen en annan. Men men när vi väl hade tagit sprutan kändes det ändå rätt. Jag menar vem vill ligga sjuk i flera veckor av den dära hemska influensan. Nä så nu känns det bra. Lite ont i armen änsålänge bara, hoppas det stannar där....

Vi åt lunch på stan efteråt, testade det nya caféet "Roberts coffee". Blev varsin sallad som smakade helt ok, men inte överdrivet gott. Men vi blev mätta och belåtna och kunde börja vårt spanande i olika affärer. Vi hittade båda en del, men vi bestämde oss för att hålla i pengarna lite. Kanske klokt nu i juletider=)

Sov i 2h när jag kom hem, var sååå trött och sliten av sprutan men nu känns det bättre. Ska dricka lite te nu och sen plugga.

Trevlig kväll!

Regn och rusk

Trist trist men vad ska man göra? Vi var på studie besök idag på sjukhuset och fick information om ECT behandling och ljusterapi. Ljusterapi är något som jag verkligen skulle behöva känner jag!! Vi hade ledigt sen mellan 10-13 så jag och Jacqueline tog raka vägen ner till stan och åt lunch på Ming Sushi. Såååå gott! Som vi njöt=) Sen hade vi en föreläsning av en finsk man som var väldigt komiskt att lyssna på, men han pratade typ i samma tonläge hela tiden så man höll på att somna emellanåt, men så bara la han av värsta skämten helt plöstligt, som vi skrattade allihopa. "Mumintroll, "ticksa av sig" var några av sakerna han skojjade om haha. Svårt att förklara för er som inte var där. Men det är roligt med lite udda föreläsare. Han är läkare på BUP så han föreläste om apsergers och torettes syndrom.

När jag kom hem åt jag några mackor sen däckade jag i sängen. Tänkte sova en timme men blev nästan två(!). Vi var faktiskt duktiga sen jag och janne och tog oss ut på en liten promenad, det hjälpte mig att piggna till lite. Så nu ska jag duscha sen plugga lite innan vi ska kolla på den nya Wallander filmen som janne fixat hem.

Föresten för er som inte vet blir det ingen Uno :( Hon madelene som har hundhemmet här i Sverige hade inte hört av sig på 3 veckor och inte gått att nå. Så vi började ana ugglor i mossen. Så i söndags ringde janne 4ggr under dagen men inget svar, så tillsist skickade jag ett sms och frågade om något problem uppstått. 30min senare ringde kvinnan som har hundhemmet i spanien och sa att Uno och hans syskon blivit sålda där nere för ett par veckor sedan och att madelene vetat om det hela tiden. Hur kan man bete sig så? Sjukt. De bad om ursäkt men försökte proppsa på oss andra hundar. Vi krävde bara pengarna tillbaka och sa att vi inte vill ha någon annan. Hon ska sätta in dem senast torsdag sa hon. Hoppas hon håller vad hon sagt annars kontaktar vi farbror polis.... Så tråkigt, vi hade ju verkligen sett framemot att få honom... hans koppel hänger i köket.

Så är det. Nä som sagt nu väntar duschen. Vi höres kära vänner!

Tjingeling!


Grattis till Jonna och Michael som fick en liten gutt i söndags!

Trevligt besök från syd

Igår vid 11.30 kom Nina och Martin upp på en visist. Mycket trevligt!=) De hade med sig en stor fin present (som var alldeles för mkt) med öl, choklad, tomtar, en ring hållare till mig, rabarber te, en tomteskål med godis och ett sött kort! Allt låg i en korg man kan ha som advensljusstake till jul omringat av cellofan. Super fint!<3

Vi tog oss en promenad in till stan och åt lunch på Åhléns. Det blev tacobuffé för alla utom janne som tog panerad spetta. Mätta och belåtna gick vi sen en sväng på stan och avslutade med en fika på Skånskan innan vi gick hemåt igen. På kvällen sen så slängde vi ihop en potatisgratäng och Martin hjälpte Janne attt steka upp kycklingfiléerna, han är expert på det=) Jag har aldrig gjort gratäng förut men den blev faktiskt väldigt god! Det får jag göra fler gånger minsann. Var mycket trevligt med besök från skåneland. Paret begav sig hem för en liten stund sen och nu ligger janne i sängen och ska vila sig lite inför ikväll då han går på och ska jobba två nätter. Själv börjar jag inte skolan förän 12.40 imorgon. Gött. Men ska plugga lite nu, har en uppgift som ska vara inlämnad helst imorgon.

Sen givetvis väntar vi nu med spänning på att Jannes lilla syster Jonna och hennes Michael ska bli föräldrar för första gången. Fick ett sms i morse att vattnet gått och att de åkt in till sjukhuset. Spännande! Håller tummarna för att det blir en lätt förlossning.

Hoppas ni andra haft en lika bra helg som vi! KRAM


                  

Tacka vet jag mina fina vänner

som fick mig att känna mig lite bättre till mods igår. Först pratade jag med min kära carro på telefon under dagen. Kände verkligen att det hjälpte. Sen på kvällen träffade jag som sagt Lindis, och det hjälpte också, vi båda hade lite att prata av oss! Vad skulle man göra utan sina underbara vänner? Som lyssnar och förstår!?
Pratade även med janne igår kväll när jag kom hem. Vi båda vill så gärna flytta från denna tråkiga stad och komma till nått nytt. Sen givetvis ser vi framemot när jag också börjar jobba och vi kommer att kunna göra mer saker, då vi kan köpa bil och givetvis ha det bättre rent ekonomiskt! Tror nästa år kommer bli ett mycket bättre år än detta har varit! I feel it.

Idag känns allt liiiiite bättre. Är ledig med som tur är. Vi ska snart iväg och handla inför imorgon janne och jag. Är fint väder så ska bli skönt med en cykel tur!

Vi höres! Cheers och trevlig helg!


<3 <3<3<3

Uttömd på energi

Nu har min kropp börjat säga ifrån! Känner ingen motivation längre, ingen ork, ingen glädje... det är den förbaskade skolan som ligger bakom det mesta med sin dåliga planering på allt, och att vi elever inte har något att säga till om överhuvudtaget även om de säger att vi har rätt till det!! Nu är det tydligen så att vi har 4 veckors praktik iallafall, när de från början sagt att det var över 4 veckor eftersom det är över jul och nyår med så många röda dagar, men att det är tre veckor vi ska få ihop sammanlagt. Vilket innebär nu att för att kunna vara ledig vid jul och nyår måste man jobba r*ven av sig veckorna före och efter för att få ihop sina timmar på heltid. Helt sjukt... tror då inte lärarna kommer sitta på skolan på julafton och nyårsafton!

Har gått runt och mått illa mer eller mindre hela denna veckan och i morse vaknade jag upp med magont och huvudvärk. Så nu blir det till att gå på Losec i 7dagar till att börja med. Längtar såååå tills skolan är slut, orkar faktiskt inte mer snart....

Ikväll ska jag iallafall träffa Linda, ser jag framemot! Å till helgen sen kommer kära Nina och Martin.

Ha en bra dag!



Vill ha!!

Aquolina bodylotion - white chocolate


Bild lånad här;

Bra träningslåt!

Black eyed peas - I gotta feeling


Vill man vara fin får man lida pin

Jahapp, då var man hemma efter en tur till Gullbranna ikväll, syrran och jag var där för att fixa håren. Priset hade gått upp helt plötsligt. Kostade dubbelt så mkt som annars... skumt. Så det kändes inte så kul när vi gick därifrån... Gjorde dessutom ont så jag började svettas när hon slet av hårslingor för att sätta dit nya. :S

Annars idag har jag varit i skolan. Var en föreläsning med två vårdare från rättspsykiatrin i Varberg. Intressant att lyssna på. Men där hade jag nog aldrig klarat av att jobba:S Hade bara halv dag i dag, skönt.

Imorgon är jag ledig=) ska plugga, tvätta och träna. Så jag har lite att stå i iallafall. Sen på onsdag kommer några arbetskompisar till janne hit, de ska förfesta lite inför ett mingel de ska på med jobbet på kvällen. Så vi får väl fixa veckostädningen imorgon då med så det är rent och fint här när de kommer!

Dags för en kopp te i soffan med pojkvännen.

Tjingeling!


Yoga, promenad och köttbullar med mos

Idag började jag dagen med ett yoga pass på sats. Under vi 45-50 har de tydligen ett annat yoga pass än annars som heter "Nike dynamic yoga training". Det är mer fokus på balans och uttänjning av speciellt höften (vilket är perfekt för mig som ofta har ont i min höft). Det var mer fart i passet med, mer intensivt. Ingen fokus på andning och så, vilket jag i och för sig sett framemot men kul att testa något nytt. Många idottare tränar tydligen denna typ utav träning för att tänja ut kroppen. När jag kom hem åt jag lite lunch, sen på eftermiddagen tog jag mig en liten promenad och andades in lite frisk luft! Hälsosam jag varit idag=) Janne jobbar ju hela helgen, så han sov hela dagen. Och när han vaknade bjöds han på hemmalagad potatismos med köttbullar och lingon.

Nu är han på jobb igen. Men sista natten nu innan han är ledig igen. Jag blir lite rastlös av att vara hemma själv när det är kväll. Sover inte bra heller... men men som tur är är det inte så ofta!

Nästa helg får vi fint besök! Då kommer Nina & Martin upp. Ska bli kul=)

Kanske ska se om det visas något intressant på dumburken innan sängen kallar.

Arrivederci!



Lånad här

Impossible

http://www.youtube.com/watch?v=67gJ2OLgsnM

Friday, finally!

Hej svej i lingon skogen!

Idag har jag varit i skolan på em, hade redovisning. Det gick bra, inget större. På vägen hem stannade jag till vid hemköp i stan och köpte med mig naturgodis och mörk choklad hem! Janne ska jobba hela helgen så lite får man ju sysselsätta sig med då i sin ensamhet. Dessvärre åt jag upp naturgodiset redan efter maten när jag kom hem. Var så sugen=) Vi drack även det sista som var kvar av glöggen. Gottigottgott.

Nu ikväll gick vi även och hämtade ut vår canvas tavla som vi beställde förra veckan. Den blev jätte fin! Vi valde ett foto som janne tagit nere på östra stranden en dag förra året när det blåste som in i. Hämtade även ut ett paket med några julklappar som jag beställt. Kan dock inte avslöja vad ;) men älskar verkligen deras saker alltså. Vill ha jul nu! Dock kanske det uppstår en form utav problem med två stycken, vi får se om det löser sig eller ej. Hoppas på det!

Om en timme börjar idol, ska bli kul som vanligt=) Trevlig fredag!



Såhär roligt har vi mitt i natten

Eller mest jag kanske åt janne haha=)




Silverdollar pancakes

http://mollyshalsoblogg.blogspot.com/search/label/pannkakor%2Fpl%C3%A4ttar%2Fv%C3%A5fflor





Super goda pancakes som vi åt idag. Receptet finns på länken till mollys hälsoblogg.

Drack även årets första glögg ikväll.... mmmm säger jag bara. Blev Blossas vanliga. Men nästa gång vill jag prova den med vit choklad och lime. =)


Putsning och fejning

Stavas det så?

Iallafall så har det städats i lyan idag. Och det ordentligt. Ugnen har rengjorts, köket städats, dammning och damsugning i hela lägenheten + städning av badrummet. Janne hade hand om tvätten under tiden frun i huset städade. (ok, han hjälpte till med dammsugningen också.) Så nu har vi så rent och fint här minsann. Skönt.

Känner mig dock lite halv seg idag med. Lite små snuvig och tung i kroppen. Egentligen skulle jag och Lindis ut och springa idag vid 16, men hon kände inte sig heller så bra så vi bestämde oss för att ta en promenad istället. Det ska bli skönt! Får se om jag kan springa i helgen kanske, om vädret tillåter och om jag inte blir värre!

Ha en bra dag på er! KRAM


Sightseeing runt Gullbranna

Idag efter skolan hann jag bara hem om för att slänga i mig ett par quorn korvar med bröd för att sedan ta bussen ut till Gullbranna. Skulle till frisören där ute som fixar min hårförlängning. Färgade ju håret sist jag var nere i skåne hos Mollan. Behövde ut där för att kolla ut nya nyanser tills på måndag då hon ska byta ut några slingor som jag brukar gå och få gjort varannan månad ca. Ringde dit i måndags och då sa hennes dotter att det bara var att komma ut vilken dag som helst i veckan utom på torsdag, då är hon och jobbar någon annanstans! Men icke så nicke. När jag väl kom dit efter en 30min färd var där ingen... låst och släckt. Fasen också kände jag... bara till att gå tillbaka till busshållsplatsen och invänta nästa buss hem som tack o lov kom redan efter 30min. (brukar gå en buss i timmen annars, så hade tur!). Så det var ju en resa lite sådär i onödan kan man tycka.... fick tag i henne per telefon nu ikväll. Men hon sa att det fixar sig ändå med håret, hon skulle beställa några olika färger så får vi se. Hon hade tydligen varit iväg och jobbat på ett annat ställe idag också...

Känner mig så trött och frusen idag... hoppas att jag inte håller på att bli sjuk:( Man är ju lite rädd för att åka på svinet... Har inte bestämt mig för om jag ska vaccinera mig än eller ej... velar hela tiden.

Förövrigt så förklarade jag för janne idag att jag är en riktig grubblare! Jag tänker non stop heeeela tiden. Jätte jobbigt!! Han bara skrattade åt mig. Men så är det. Ibland måste jag verkligen koncentrera mig när jag kollar på film eller läser för att hänga med, annars försvinner jag iväg i andra tankar. De senaste dagarna har jag tänkt en del på en kille från Höör som tog livet av sig sista helgen i oktober. 25år gammal... så tragiskt! Han hade inte fått hjälp på psykkliniken fastän han hade sökt.... Kände inte honom men vet mycket väl vem det var. Sånt kan få mig att må så dåligt i flera dagar! Janne sa till mig innan idag att jag aldrig skulle klara av att jobba på en akutintag avdelning på psyk. (läser ju psykiatri nu) och först blev jag lite sur på honom! Vadå inte klarar?! Jag klarar väl allt. Men nä han har nog lite rätt i vad han säger. Han menade på att jag är så känslig och kommer bära med mig sånt hem. Så nä ingen hemsk arbetsplats för mig. Kanske får stanna inom äldrevården? Eller på ett gruppboende för psykiskt sjuka isåfall... Vi får se.

Men annars är allt ok. Lite "vinter deprimerad" är man väl, men vem är inte det?:P




Ett litet tips!

Till Er som läser den här bloggen och som tycker om te och choklad. Köpte ett te i förra veckan när vi var på citygross som är riktigt gott! Smakar verkligen choklad!=) Och det är ett nyttigt te också! Kostar 34,90kr/förpackningen.





Ny vecka, nya tag

Janne och jag var på stan en sväng i eftermiddags, mest för att komma utanför portarna lite trots tråkigt väder!! Jag köpte tunikan på Gina Tricot som jag tittade på i förra veckan men inte ansåg mig ha råd till, men nu åkte den med hem iallafall=) Så nu är jag 149kr fattigare men vad gör det? Får äta mindre denna månad haha. *skämt å sido* Janne köpte en termos på natukompaniet för presentkortet som fader gav honom när han fyllde år. Den var fin och verkar bra! Jag borde också ta och köpa mig en bra termos! Men det får bli nästa år!

Nu ikväll har jag varit och tränat, körde lite styrka och kondition. Så jag känner mig nöjd med dagen nu! Kollar på Ullared på tv samtidigt som jag skriver här, knäppa människor, men ack så roligt man kan ha på andras bekostnad:P

När sambon dragit till jobbet senare ska jag lägga mig och läsa ett kapitel i psykiatri boken som vi har i läxa till i morgon. Börjar inte förän 12.40 men jag ska vara på skolan innan tolv eftersom jag och Jacqueline ska besöka vår lärare vi hade i sjukvård. Det är nämnligen så att han helt plötsligt har sänkt flera av oss i klassen betygsmessigt efter att grannklassen tydligen spridit ut ett falskt ryckte om att han är för snäll när han sätter betyg! Vilket är skit snack! De är sura för att vi fick honom igen (har haft honom i flera kurser sen vi började) och deras lärare de fick i sjukvård är kass på att lära ut. Vi är en del i klassen som alltid satsar på högre betyg men man får kämpa väldigt mycket för att komma upp till de nivåerna men det hjälper såklart att ha en lärare som är riktigt bra. Men nu då så har han fegat till sig och sänkt snittet på oss i klassen då. Jag fick VG på slutskrivningen och han grattade mig innan praktiken och sa att det var bra skrivit och han t.o.m sa det igen när han ringde till min praktik plats.... men NU då helt plötsligt har han sänkt min slutskrivning till ett G utan att berätta något. Det har han gjort med andra i klassen med, och det har aldrig hänt innan! Fick ett mail bara i onsdags där det stod att mitt slutbetyg är G. Det är inte så att jag inte kan ta att få ett G i kursen, men då ska det ju vara rätt bedömt! Å jag litar inte på hans bedömning just nu... Så ja vi är lite arga jag och Jacqueline, så imorgon ska vi dit och se vad han har att säga till sitt försvar! Bara för att någon sprider ut ett falskt ryckte, ska vi då få straffas för det?  



En bra idé att dricka ut toalett stolen kanske?!=)

Gott med pizza!=)


Tjejmiddag hos Malin

Igår blev det middag och vin hemma hos Malin. Vi åt en god potatisgratäng med kött (veg för mig) och sallad. Efterätten bestod av godis, chips och choklad. Var en trevlig kväll, och natten avslutades för Anna och Malin på ett uteställe i stan. Själv begav jag mig hem vid 23.30, då janne mötte mig i stan.


     

Stan & idol

Ikväll kollade vi givetvis på idol. Rabih åkte ut. Gissade på honom eller Eddie idag så var nog rätt som åkte. Blev lite orolig att Mariette skulle åka där ett tag så ringde och röstade 2ggr på henne! Janne bara skrattade åt mig....

Innan idag var vi en sväng på stan, köpte en födelsedagspresent och tog en fika på skånskan. Var först inne på det nya caféet som öppnat i stan "Roberts coffe" men där var fullt med folk och priserna var rätt höga så vi drog till kära skånskan istället=). Där vet man vad man får iallafall.

Till middag ikväll blev det flygande jakob á la Emma. Med det menas att det var med vegetarisk bacon och quornfilé. Smakar ungefär det samma. Smaskigt var det iallafall och mätta som bara den blev vi båda två. Blev mat över som vi kan ha till lunch imorgon.

Trevlig helg på er gott folk! Tjingeling!


Någon gillar visst glamour


Lång ledighet

Jag hade bara skola i måndags, sen nu är jag ledig tills tisdag nästa vecka! SKÖNT. Men, inte har jag pluggat som jag borde..... inte alls om jag ska vara ärlig. Vi har redovisning nästa fredag som verkar rätt stort så kanske ska börja med det i tid? Sen ska jag läsa ett kapitel i boken tills tisdag med och helst se en film till. Inte så märkvärdigt men jag borde kanske börja någon gång?

Igår kväll tränade jag spinning tillsammans med sis och Malin. Efteråt mötte jag upp Linda och Jazza utanför det nya sushi stället som öppnat. 10 bitars sushi var köptes med hem till Lindis. Till efterätt hade Linda köpt en stor skål med naturgodis och lite god frukt.... ni kan ju gissa vem som hade ont i magen när man kom hem pga allt frossande i naturgodis!!! Men oj så gott det var... Och trevligt sällskap såklart=)

Nu ska jag försöka få liv i janne som fortfarande snarkar på. Vi ska in en sväng till stan snart, han ska till studievägledningen inför hans studier nästa år och sen ska vi gå lite på stan för skoj skull=) Spana in framtida julklappar kanske?! Sen när vi kommer hem får jag väl få tummarna loss och få avklarat något till skolan. Ikväll blir det idol och jag ska faktiskt laga flygande jakob med ris till middag ikväll. Inte ätit det sen jag var liten... men nu blir det med quorn filé istället för kyckling. Hoppas det blir gott....


Trevlig fredag!

KRAM


Katastrofövning

Idag kl 16-22 befann jag mig uppe vid flygplatsen/nyårsåsen för en övning. Först fick vi mat som bestod av potatismos och biff med lingon och inlagd gurka. Kaffe/the och bullar till efterätt. Sen blev vi tilldelade våra "skador" och fick välja ut skabbiga kläder från myrorna och blev sminkade. Efteråt skjutsades vi ut till åsen för att placera oss på våra olika platser. Scenariot var att ett passagerar plan hade kolliderat med en helikopter och kraschat. Var en intressant och ganska "kul" upplevelse Det tråkiga var dock att vi bara var tre stycken från vår klass som kom dit. De andra 7 som anmält sig kom inte.... lite dålig stil tycker jag, har svårt att tro att alla helt plötsligt skulle bli sjuka idag.... Jag menar detta är en upplevelse man inte får chans till att medverka i varje dag och anmälan var bindande då de behövde ett visst antal folk och maten var beställd till alla osv. Men men ett stort plus i kanten till mig, Jennie och Desirée;)



Ett tandläkarbesök, psykiatri & träning

Det är vad denna måndag har bestått av. Fick tid idag kl 10.30 på Vallås folktandvård för min tand som var trasig. De fick laga om den, lagningen hade släppt. Tror det var den tanden som jag fick lagat för ca 4år sedan, sist jag var hos tandläkaren. Har varit för snål för att gå dit sen jag flyttade hit. Har ju nästan varit student hela tiden. Ska bli ändring på det nu när jag går ut skolan, då ska jag gå iallafall en gång om året. Men annars verkade tänderna se bra ut. Men fy f*n för bedövningen man får.... gjorde så ont och sen tog det evigheter tills det släppte! Kändes som om jag gick och dreglade på ena sidan efteråt men det gjorde jag som tur var inte!!!

Stack till skolan efteråt, första dagen med inriktningarna idag. Jag missade ju första halvan då, så jag fick välja praktikplats när jag kom, de andra hade redan valt. Kom på sjukhuset på en akut psykiatrisk avdelning för äldre. Kan nog bli väldigt intressant. Man har ju testat på allt annat utom just psykiatri genom utbildningen. Och vi har ju en kanon bra lärare med=) Hade henne i psykologi. Känns roligt att man hittat rätt tillslut med utbildning och framtida jobb. Chansen är stor att jag någon gång läser vidare till sjuksköterska, men det kommer ju fortfarande vara inom vården, känns kul!=)

Nu ikväll var jag och sis och tränade styrka och kondition. Skönt. Vi är så duktiga så! Å imorgon blir det step. När jag kom hem åt jag en macka med jordnötssmör (har fått dille på det, vet ej varför.) och en kopp te. Mums.

Nä nu ska jag duscha sen ska jag och karln kolla på film. Är ingen skola nu förän på fredag, då ska vi på studiebesök. Skönt.

Tjingeling på er!

En liten present


Från min habib<3 väntade på soffbordet igår när jag kom hem! Tur var att jag också köpte med en chokladkaka hem till honom=) (taragonas nya som enligt källan själv var väldigt god).

Bilder från helgen


En kall söndag

Det är verkligen kallt ute idag. Tog mig en liten promenad upp till Höör centrum efter den sena frukosten för att hämta ut min tågbiljett tillbaka till Halmstad. Men fint är det ute med alla färgade löv. Tog lite foton, får lägga in dom när jag kommer hem. Även bilderna från igår. Blev bjuden på chokladmuffins, smörgåstårta och godis hemma hos mormor och morfar. Super gott=) Vin till maten också. Vi hann även med en sväng med moster och kusin till kyrkogården. Så fint det är när så många ljus är tända på gravar och minneslund. Kl 20 var jag hos Molly och Marcus. Trevlig förfest, kvällen slutade på jägersbo, men väl där var vi alla rätt trötta och avdankade så vi stack hem lite tidigare än planerat. Pappa var snäll och hämta mig. Tycker inte det är så kul att vara ute och dansa längre... räcker att dansa max 1h för mig sen vill jag hem. Är det verkligen värt att slänga ut 100kr på ett inträde då? Tycker det är mycket roligare att vara på hemmafester eller äta en god middag ihop med vänner och njuta av något glas vin till. Hör det till vuxenåldern eller? =)

Snart ska vi beställa pizza här pappa och jag. Är riktigt hungrig nu! Ska ta en pizza med räkor, annanas, banan och curry idag. Lät gott. Tåget hem går inte förän vid 19. Skulle jag tagit något av de tidigare tågen hade en enkel biljett kostat 350kr!!! Å det vägrar jag betala för den lilla biten.

Föresten, pratade med janne nyss. Han berättade om den pågående såpoperan på jobbet. Det är helt sjukt! Folk är otrogna, skiljer sig och gifter om sig i ett..... Att dom bara orkar! suck.

Have a great day! Cheers!



RSS 2.0