Lång ledighet

Jag hade bara skola i måndags, sen nu är jag ledig tills tisdag nästa vecka! SKÖNT. Men, inte har jag pluggat som jag borde..... inte alls om jag ska vara ärlig. Vi har redovisning nästa fredag som verkar rätt stort så kanske ska börja med det i tid? Sen ska jag läsa ett kapitel i boken tills tisdag med och helst se en film till. Inte så märkvärdigt men jag borde kanske börja någon gång?

Igår kväll tränade jag spinning tillsammans med sis och Malin. Efteråt mötte jag upp Linda och Jazza utanför det nya sushi stället som öppnat. 10 bitars sushi var köptes med hem till Lindis. Till efterätt hade Linda köpt en stor skål med naturgodis och lite god frukt.... ni kan ju gissa vem som hade ont i magen när man kom hem pga allt frossande i naturgodis!!! Men oj så gott det var... Och trevligt sällskap såklart=)

Nu ska jag försöka få liv i janne som fortfarande snarkar på. Vi ska in en sväng till stan snart, han ska till studievägledningen inför hans studier nästa år och sen ska vi gå lite på stan för skoj skull=) Spana in framtida julklappar kanske?! Sen när vi kommer hem får jag väl få tummarna loss och få avklarat något till skolan. Ikväll blir det idol och jag ska faktiskt laga flygande jakob med ris till middag ikväll. Inte ätit det sen jag var liten... men nu blir det med quorn filé istället för kyckling. Hoppas det blir gott....


Trevlig fredag!

KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0