Ny vecka, nya tag

Janne och jag var på stan en sväng i eftermiddags, mest för att komma utanför portarna lite trots tråkigt väder!! Jag köpte tunikan på Gina Tricot som jag tittade på i förra veckan men inte ansåg mig ha råd till, men nu åkte den med hem iallafall=) Så nu är jag 149kr fattigare men vad gör det? Får äta mindre denna månad haha. *skämt å sido* Janne köpte en termos på natukompaniet för presentkortet som fader gav honom när han fyllde år. Den var fin och verkar bra! Jag borde också ta och köpa mig en bra termos! Men det får bli nästa år!

Nu ikväll har jag varit och tränat, körde lite styrka och kondition. Så jag känner mig nöjd med dagen nu! Kollar på Ullared på tv samtidigt som jag skriver här, knäppa människor, men ack så roligt man kan ha på andras bekostnad:P

När sambon dragit till jobbet senare ska jag lägga mig och läsa ett kapitel i psykiatri boken som vi har i läxa till i morgon. Börjar inte förän 12.40 men jag ska vara på skolan innan tolv eftersom jag och Jacqueline ska besöka vår lärare vi hade i sjukvård. Det är nämnligen så att han helt plötsligt har sänkt flera av oss i klassen betygsmessigt efter att grannklassen tydligen spridit ut ett falskt ryckte om att han är för snäll när han sätter betyg! Vilket är skit snack! De är sura för att vi fick honom igen (har haft honom i flera kurser sen vi började) och deras lärare de fick i sjukvård är kass på att lära ut. Vi är en del i klassen som alltid satsar på högre betyg men man får kämpa väldigt mycket för att komma upp till de nivåerna men det hjälper såklart att ha en lärare som är riktigt bra. Men nu då så har han fegat till sig och sänkt snittet på oss i klassen då. Jag fick VG på slutskrivningen och han grattade mig innan praktiken och sa att det var bra skrivit och han t.o.m sa det igen när han ringde till min praktik plats.... men NU då helt plötsligt har han sänkt min slutskrivning till ett G utan att berätta något. Det har han gjort med andra i klassen med, och det har aldrig hänt innan! Fick ett mail bara i onsdags där det stod att mitt slutbetyg är G. Det är inte så att jag inte kan ta att få ett G i kursen, men då ska det ju vara rätt bedömt! Å jag litar inte på hans bedömning just nu... Så ja vi är lite arga jag och Jacqueline, så imorgon ska vi dit och se vad han har att säga till sitt försvar! Bara för att någon sprider ut ett falskt ryckte, ska vi då få straffas för det?  



En bra idé att dricka ut toalett stolen kanske?!=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0