Regn och rusk

Trist trist men vad ska man göra? Vi var på studie besök idag på sjukhuset och fick information om ECT behandling och ljusterapi. Ljusterapi är något som jag verkligen skulle behöva känner jag!! Vi hade ledigt sen mellan 10-13 så jag och Jacqueline tog raka vägen ner till stan och åt lunch på Ming Sushi. Såååå gott! Som vi njöt=) Sen hade vi en föreläsning av en finsk man som var väldigt komiskt att lyssna på, men han pratade typ i samma tonläge hela tiden så man höll på att somna emellanåt, men så bara la han av värsta skämten helt plöstligt, som vi skrattade allihopa. "Mumintroll, "ticksa av sig" var några av sakerna han skojjade om haha. Svårt att förklara för er som inte var där. Men det är roligt med lite udda föreläsare. Han är läkare på BUP så han föreläste om apsergers och torettes syndrom.

När jag kom hem åt jag några mackor sen däckade jag i sängen. Tänkte sova en timme men blev nästan två(!). Vi var faktiskt duktiga sen jag och janne och tog oss ut på en liten promenad, det hjälpte mig att piggna till lite. Så nu ska jag duscha sen plugga lite innan vi ska kolla på den nya Wallander filmen som janne fixat hem.

Föresten för er som inte vet blir det ingen Uno :( Hon madelene som har hundhemmet här i Sverige hade inte hört av sig på 3 veckor och inte gått att nå. Så vi började ana ugglor i mossen. Så i söndags ringde janne 4ggr under dagen men inget svar, så tillsist skickade jag ett sms och frågade om något problem uppstått. 30min senare ringde kvinnan som har hundhemmet i spanien och sa att Uno och hans syskon blivit sålda där nere för ett par veckor sedan och att madelene vetat om det hela tiden. Hur kan man bete sig så? Sjukt. De bad om ursäkt men försökte proppsa på oss andra hundar. Vi krävde bara pengarna tillbaka och sa att vi inte vill ha någon annan. Hon ska sätta in dem senast torsdag sa hon. Hoppas hon håller vad hon sagt annars kontaktar vi farbror polis.... Så tråkigt, vi hade ju verkligen sett framemot att få honom... hans koppel hänger i köket.

Så är det. Nä som sagt nu väntar duschen. Vi höres kära vänner!

Tjingeling!


Grattis till Jonna och Michael som fick en liten gutt i söndags!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0