Trevligt besök från syd

Igår vid 11.30 kom Nina och Martin upp på en visist. Mycket trevligt!=) De hade med sig en stor fin present (som var alldeles för mkt) med öl, choklad, tomtar, en ring hållare till mig, rabarber te, en tomteskål med godis och ett sött kort! Allt låg i en korg man kan ha som advensljusstake till jul omringat av cellofan. Super fint!<3

Vi tog oss en promenad in till stan och åt lunch på Åhléns. Det blev tacobuffé för alla utom janne som tog panerad spetta. Mätta och belåtna gick vi sen en sväng på stan och avslutade med en fika på Skånskan innan vi gick hemåt igen. På kvällen sen så slängde vi ihop en potatisgratäng och Martin hjälpte Janne attt steka upp kycklingfiléerna, han är expert på det=) Jag har aldrig gjort gratäng förut men den blev faktiskt väldigt god! Det får jag göra fler gånger minsann. Var mycket trevligt med besök från skåneland. Paret begav sig hem för en liten stund sen och nu ligger janne i sängen och ska vila sig lite inför ikväll då han går på och ska jobba två nätter. Själv börjar jag inte skolan förän 12.40 imorgon. Gött. Men ska plugga lite nu, har en uppgift som ska vara inlämnad helst imorgon.

Sen givetvis väntar vi nu med spänning på att Jannes lilla syster Jonna och hennes Michael ska bli föräldrar för första gången. Fick ett sms i morse att vattnet gått och att de åkt in till sjukhuset. Spännande! Håller tummarna för att det blir en lätt förlossning.

Hoppas ni andra haft en lika bra helg som vi! KRAM


                  

Kommentarer
Postat av: heidi

Hmm,tycker mig skymta ett paket rabarber&Vanilj te som jagoxå har hemma, supergött! Låter som att ni haft en kanonhelg! KRAAM!

2009-11-23 @ 11:43:51
URL: http://heidierving.blogg.se/
Postat av: Molly

hej emma!

hoppas att du hade en bra helg och att du har haft en bra start på denna veckan?! :)



vad kul med jönköping, det är en fin stad, jag har själv funderat på att bo där i framtiden :)



du får ha en bra vecka! kram

2009-11-23 @ 15:00:23
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Anonym

Heidi! japp det teet var gott=) har bara testat chai te av det friggs ekologiska och mint. Alltid spännande med nya smaker!

2009-11-24 @ 21:54:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0