Några nyanser mörkare

Idag efter skolan tog jag tåget ner mot Malmö för att fixa håret hos Mollan. På tåget stötte jag på en prat glad iranier. Han var jätte trevlig men problemet var att han bara kunde kommunicera på engelska. Och ni kan ju tänka er så bra engelska man kan när man helt oförberett ska börja prata... inte jag iallafall. Folk glodde som bara den och slutade inte att glo även om jag tittade tillbaka! Lät kanske lite engelskt/svenskt/skånskt, vad vet jag? Kunde iallafall göra mig förstådd haha. Men först trodde jag han var en terrorist som skulle spränga tåget och ta mig med till Allah! Detta för att han inte hade någon packning med sig och han skulle till sin släkt i Köpenhamn. Hemska fördomar man har.... fy Emma. Han bad om min mail adress när jag skulle gå av (han är tydligen utbytes student i Halmstad), gav honom den men vet inte om han är någon jag och janne kommer att umgås med i framtiden, men who knows! Man borde kanske ge alla en chans precis som man själv vill att folk ska göra med en? Hmmm....

Iallafall, väl framme i Malmö förvandlades mitt blekta blonda hår till mer mörkblont med bruna nyanser. Blev nöjd=) Tanken var först att jag skulle bli brunett, men Molly tyckte att det var bäst att börja med några nyanser mörkare först ifall jag skulle ångra mig. Så kanske att vi gör det ännu lite mörkare sen vid jul när jag kommer ner nästa gång. Får se! Kul med förändring iallafall. Kan tyvärr inte lägga upp någon bild förän jag är hemma igen, pappas dator tar inte emot minneskort....

Nä nu väntar sängen, är ju en dag i morgon också! KRAM


P.s. Blir ett besök hos mr tandläkare för mig på måndag... råkade på något konstigt sätt slita av en bit av en kindtand igår kväll när jag rensade tänderna med tandtråd!? Skumt. Men är ett hål rakt ner i sidan på tanden nu, kan inte tugga hårda saker på den sidan, då fastnar det i hålet och gör ont.... *morr* alltid är det något som felar... aja det löser sig nock. Tänkte bara förtälja er om min situation kära vänner. D.s

Spinning och skåne

I dag blev det ett skönt spinningspass på gymmet. Kom hem till nylagad kesokaka. (satte janne i arbete under tiden jag var iväg, han fick givetvis ett recept att följa;))

I morgon åker jag ner till kära skåne. Kl 14.35 går tåget mot Malmö där jag ska till Mollys salong och fixa håret! Sen åker jag hem till fader i Höör. På lördag har jag planerat ett besök hos kära mormor och morfar under dagen, på kvällen sen blir det som sagt halloween festen hos Molly & Marcus och på söndag är det dags för hemfärd igen. Men ser framemot en skåne helg, var länge sedan sist! Ska se om pappa har pyntat lite inför halloween hemma haha. (vilket jag har svårt att tro) annars ska jag leta fram någon av mammas ljuslyktor och tända upp. Om jag inte minns fel ska där finnas en pumpa lykta som vi brukade ha tänd just denna helg förr. Lite mysigt är det ändå med halloween. Men blir ingen pumpa här hemma hos oss då janne jobbar hela helgen och jag ju är bortrest. Vi får sikta in oss på julen istället=)

Nä nu tror jag bestämt att sängen kallar. Ska upp tidigt i morgon, utvärdering i skolan av kursen sjukvård. Nästa vecka börjar inriktningarna, jag ska läsa psykiatri. Ska bli intressant...

Goder natt!





Var det lättare förr?

Iallafall mindre allvarligt på nått sätt. När man var yngre fanns inte lika många krav och förpliktelser som det finns nu när man är äldre. Pratade precis om det med min underbara vän carro, som jag saknar oerhört mycket!! Även om vi båda är väldigt upptagna för tillfället och inte hinner höras så ofta (än mindre ses då våra scheman oftast krockar när jag ska ner eller hon kan komma hit) så vet vi alltid var vi har varandra och det är en skön känsla.<3

Miss you darling, wish you were closer!





Nu ska jag hoppa i duschen, sen blir det till att läsa lite i läroboken till föreläsningen i morgon. Janne är i stan med Jesper ikväll. De är på Harrys och gottar sig=) Får se hur dags han stövlar in i natt!

Tjingeling!

Mot Eurostop

Jahapp.... igår så blev det ingen skola, hade hemsk huvudvärk på morgonen som inte släppte på ett bra tag. Inte kul inte kul. Men mådde bättre framåt em så kunde gå och jobba ett par timmar iallafall. Var väldigt lugnt som vanligt, följde bara med en boende till stan för att ta vacination bl.a.

Snart ska vi cykla till Eurostop en sväng, sen lite i ett ska jag befinna mig vid BAS (brandstationen). Vi ska på studiebesök där med klassen. Sen slutar vi efteråt. Förhoppningsvis blir det en promenad tillsammans med Linda i kväll om hon mår bättre från sin förkylning. Annars får jag försöka vandra all by myself. Imorgon blir det spinning tillsammans med Lina & Malin. Ska bli kul! Länge sedan man gick på de passen nu!

Ha en bra dag!

KRAM

En riktig man!

=) Janne städar efter översvämmningen i måndags!



Nytt styrkeschema + översvämmning i badrummet

Idag var då första dagen i skolan sen praktiken. Rätt kul faktiskt att träffa alla igen och höra vart alla varit och hur de haft det! Slutade redan 11.15 så tog mig en tur på stan med Dodo efteråt. Köpte lite till halloween maskeraden nästa helg hos Molly. Mohahaha. Jag ska se läskig ut....Åker ner till skåne på fredag. Ska fixa håret hos Molly då, ska bli brunett hade jag tänkt... ljusbrunt med guldiga slingor eller nått. Vi får se vad hon hittar på;)

Ikväll så var jag och sis på gymmet och fick ett nytt styrketräningschema. Kul=) Men shit vad det kommer kännas i morgon i armarna speciellt..... När jag kom hem sen så var janne i full gång med att ringa jouren, hade fått översvämmning i hela badrummet...nice. Slambilen är här utanför nu så detta lär ta ett tag. Det är hela längan här nere på 4 lägenheter som har stopp i avloppen. Och jag som ska upp tidigt i morgon till skolan, två redovisningar, sen ska jag jobba 13-21. Å här luktar inte hallon direkt... suck. Men det man inte dör av härdar en eller?

Brunch-en bra start på dagen!

Kl 11 möttes jag och Malin upp i stan utanför Scandic där vi skulle testa på att äta brunch. Rätt dyrt var det men oj så gott=) stekt potatis, äggröra, kokta ägg, prinkorvar, köttbullar, ostpaj, mackor, goda pålägg, juicer, te/kaffe, våfflor & pannkakor mm..... Mätt blev man, det kan man då inte säga annat. Vi bestämde oss för att prova deras restaurang Svea någon gång sen i framtiden med, sägs ha god mat där.

Å nu sitter man då här, ska fortsätta med apu arbetet....blä vill inte så lyckas hela tiden dra ut på det. Massa reflektioner, jämföresler, slutsatser osv. Roligare kan man ju ha en söndag eftermiddag! Igår kväll kollade vi föresten på den nya Wallander filmen "prästen". Den var riktigt bra, kan verkligen rekomenderas!!

En sak till jag glömt att berätta. Innan i veckan så fick jag ju jobberbjudande på sjukhuset som jag sagt, men även min chef Ulf på gruppbostaden ringde i onsdags och har jobb åt mig. Jag ska arbeta ca 20h/mån med att vara "avlastare" åt familjer med utvecklingsstörda barn eller "ledsagare." Han skulle höra av sig snart igen när han hittat en familj som jag ska få jobba åt. Det kan nog bli skoj och intressant, bra med lite extra pengar under studierna, sen när jag gått ut skolan skulle han ordna mer jobb åt mig sa han. Så det är ju kul=) Alltid bra med mer än ett jobb när man gått ut då det oftast blir timmar man går på från början...

Dags för att bli lite seriös nu då! Hej så länge!




 


Kallt & ruggigt

Usch är inget mysigt väder ute idag. Regn och rusk. Men ändå var vi tvugna till att styra våra cyklar ut mot Stenalyckan och citygross och rusta. Men vi fick nästan allt vi eftersökte, så hem kom vi som två fullpackade åsnor. Skönt ändå när man väl har handlat men jobbigt att göra det ibland. Vi skulle egentligen på bio ikväll men jag mår inte alls bra idag, vet inte vad det är. Trött, hängig och snuvig... Så ska faktiskt ta att lägga mig en stund snart, efter att jag druckit upp mitt thé.

I morgon blir det brunch med Malin, hoppas jag mår bättre då!



Praktikslut

Idag var då sista dagen på praktiken. Känns skönt att slippa dessa tidiga morgnar, men samtidgt lite ledsamt att inte gå dit mer! Har trivts så bra med både personal och patienter!! En helt suverän avdelning. Tyvärr har jag ju fäst mig vid en del av patienterna som jag förmodligen inte kommer hinna se igen då de deras sjukdomar har ett snabbt förlopp som de flesta som hamnar på lungmedicin. :( Man ska ju inte involvera sig så som jag har så lätt för att göra. Är för känslig, får försöka jobba på det! Men annars så gick jag där ifrån idag med högsta betyg och ett jobb där som väntar på mig när skolan är slut i januari=D Pratade med chefen idag, min handledare har tjatat på mig att jag ska jobba hos dom när jag är färdig usk och det är ju kul. Först blir det timanställning om inget vikariat finns just då. Sen har jag jobb där hela sommaren under 8-10 veckor på valfri procent. Perfekt ju.=)

Stack in till stan en snabb sväng innan jag åkte hem idag. Gick in på indiska och köpte en stor tekopp till mig, en liten kaffekopp till janne och en ny fin bordslöpare till soffbordet som jag föll för! Sen blev det irish cream kaffe till janne på köpmansgården, en ljuslykta på claes ohlson och en mörk lila klänning på Gina Tricot. Blev lite mer än jag tänkt men så är det tyvärr när Emma gästar stan:S Som tur är är det inte så ofta nuförtiden..... I kväll när vi var på maxi inköptes även nya bäddset som såldes ut för halva priset.

Nu ska vi kolla på "Cirkus Möller" som börjar ikväll. Är nog ett skoj program=D

Trevlig helg på er!



                            

Två roliga länkar

Katter som pratar


http://www.youtube.com/watch?v=jbEXr9-5UjI&feature=player_embedded


Parodi på hemma fruarna


http://www.expressen.se/noje/tvsajten/1.1746374/parodin-pa-anna-anka-som-alla-snackar-om

Kladdkaksmuffins

luktar det i hela lägenheten nu. Precis blivit klar med två satser tills i morgon. Jag och Desirée ska bjuda avdelningen imorgon, hennes sista dag då och min på fredag så tänkte vi att vi lika gärna kan ta det i morgon. Dessvärre köpte jag nog för stora formar, så blev bara 21st istället för 32:( Men men de får hushålla med det som finns. Desirée ska baka kanelbullar så det finns ju lite att välja på. Typiskt bara att man köper fel....

Dagen idag var jäktig på praktiken. Överbeläggningar, tbc misstanke osv. Jag hade så ont i huvudet när jag kom hem så somnade direkt och sov i över 2h. Hur ska jag klara av att jobba som timmis där när det tar kål på mig redan nu?! Imorgon har jag ett kvällspass iallfall, lugnare och skönare=) Var nära på att få ta ett venprov idag, men dottern till patienten sa att hon var mycket svårstucken och rekomenderade en van sköterska att ta. Vi får se om det kommer fler tillfällen, men jag klarar mig utan det också;) Någon gång lär man väl sig det.

Nu ska jag hoppa i duschen sen lägga mig och läsa i lite brochyrer om lungcancer och KOL. Ska göra klart mitt apu arbete i helgen... blä. Men det måste göras. Har inte ork med det på vardagarna när jag praktiserar så mycket så får ta det då.

Nattinatti!



Helgen som for iväg och nystart på veckan

I fredags kväll mös vi framför idol med lite kakor och god choklad till. Tur att Camila åkte ut, can't stand her!! Mariette och Erik rules.

I lördags då så var jag ute och sprang en tur som jag skrivit om innan, sen städade vi lite och stack iväg och hyrde film och köpte gott inför kvällen! Det blev en dansk film "Flykten" Den var helt ok men inte sådär mega bra direkt...

Igår under fm cyklade jag och älsklingen ner till östra stranden och gick en liten promenad i det fina höstvädret. Sen stack jag till jobbet efter 12 och slutade idag kl 10. Det var lugnt och skönt, inga större bekymmer. Gjorde räkmackor till alla igår kväll, var uppskattat.

Var och praktiserade nu ikväll 14-21.45. Det känns i kropp och huvud kan jag säga att man varit igång sedan 6.30. Ska hoppa i sängen nu snart, upp kl 5 imorgon igen.... dessa tidiga morrnar.... Hate it. Man har ju ingen chans att sova ut mellan passen. Konstigt system det dära. Fick föresten förfrågan idag om jag vill stanna hos dem på sjukhuset som timanställd efter jul. Min handledare och en av sjuksköterskorna på avdelningen hade pratat om det och vill ha mig kvar. Känns ju kul! Hade inte tänkt fråga om timmar själv eftersom jag inte kommer hinna jobba så mycket innan skolan är slut, men nu när de frågade så fint så tackar man ju inte nej=) De hoppas få ha mig där på vikariat i sommar med... får se hur allt blir med flytten till Jönköping och så. Vi vill ju gärna dit snart, men allt ska ju klaffa med jobb, bostad osv.

Nä mina vänner nu får ni sova så gott i natt. Jag ska försöka, men vi får se hur det blir.


Bye bye!





Heeeelg!

Idag är det lördag och jag är ledig....*wiiiiiie*. Men imorgon ska jag jobba extra på landfästet tills på måndag sen är det praktik måndag kväll till fredag dag. Men det är sista veckan sen är det skoldags igen....

Fick tummarna loss idag och stack till galgberget och sprang en tur! Så skönt. Var inom Linda&Joels place på vägen dit, de är i stockholm/västerås så jag hade ju lovat att se till lilla Skalina. Hon låg och solade sig och hade det gott under lampan.

Nä mina vänner nu ska vi iväg och hyra film och handla något gott till kvällen. Ha det gott och trevlig helg på er! KRAM


    

Vår nyinköpa växt


Hur kan man?!

I morse kl 5 satt jag uppe och åt frukost framför tv;n och tittade samtidigt på "hitta hem" i repris. Det programmet om djurhem som hjälper övergivna djur. Det var bl.a en städerska på en gymnasieskola som hittat en svart sopsäck på en toalett med fyra små söta nyfödda kattungar i som var lämnade att dö!! Som tur var ringde hon djurhemmet som kom och hämtade dem och kunde rädda dem med matning via nappflaska osv. Jag började snyfta där på morgonkvisten... det gör mig så ont när folk är så hemska mot djur!! Kan inte förstå det.... Djur är så underbara varselser, och de ligger mig så varmt om hjärtat. Blir så arg! Tänk så många djur som dör en plågsam död som man inte har en aning om och som inte hittas i tid.... Det borde vara stränga straff för sånt. Därför känns det extra bra att vi ska köpa vår lilla Uno från ett djurhem....

Annars har dagen flytit på bra, var bl.a med Gunnel syrgassköterskan på ett hembesök och intallerade syrgasutrustning. Skönt att komma ut lite från avdelningen. Vi var borta i 3h. En trevlig kvinna, vi hade mycket att prata om=) Hade som vanligt tänkt träna styrka ikväll men var hemma rätt sent och maten tog tid att laga så betämde mig för att det är bäst att jag lägger mig i god tid idag så jag kanske får sova ett par timmar mer än jag brukar. Får nog se det som en paus från träningen tills vidare... Ska praktisera 6-45-16 imorgon igen, men seeeeen är det helg. Ska dock jobba extra på landfästet söndag-måndag, men där är så lugnt så det blir nog bra! Behöver pengarna.

Lindis kom förbi idag innan de åkte till sthlm. Hon lämnade över nycklarna för jag ska se till lilla Skalina, the turtle över helgen. Fick den farligt goda mörka chokladen med mousse i från lindt av henne! Halva ligger i min mage nu och skvalpar! Var perfekt, jag som var så chokladsugen;)



God natt!

Praktik, praktik, praktik....

Då har jag praktiserat kväll idag. Var hemma vid 22, ska upp kl 5 i morgon bitti igen....:S Så blir till att lägga sig snart. Frågan är bara om jag lyckas somna före 02.00?
Har precis fixat matlåda till i morgon, Vegetarisk filé med klyftpotatis och kall sås... skulle nästan kunna äta det nu haha!

Gick bra idag på praktiken, fick sköta andra sidan med alla kontroller själv då de andra hade massor med körningar ner till röntgen och dyligt. Blev lite förvirrat först eftersom jag nästan aldrig varit där, men det löste sig tillsist. Fick beröm av både anhöriga och personal=) Då känner man att man gjort något bra trots att man kände sig lite som en förvirrad höna!

Imorgon då efter lunch så ska jag följa med syrgassköterskan till Falkenberg med en patient. Ska bli intressant och se hur hon arbetar. Å sen är det klart nu att jag ska ta vaccinet mot den sviniga influensan. På mötet idag meddelade chefen på sjukhuset att de erbjuder vaccin för oss elever också nästa vecka. Känns lika bra att ta det känner jag.... Alla som ska ut på praktik sen efter oss måste vara vaccinerade för att få vara där.

Nä nu ska jag tvätta kisens huvud med klorhexidin och försöka få i honom kvällens antibiotika tablett!

*Sleppt tight!*


Trötter!

Dagarna går förbi i rasande fart! Mycket tid går åt praktiken.... har gjort två dagar nu, har tre kvar denna veckan. Sen nästa är det fem dagar på raken också. Jag blir helt slut, speciellt efter att praktisera dag. Tyvärr har träning och promenader blivit lidande.... hinns och orkas tyvärr inte med. Har tränat 1gång i veckan sen praktiken drog igång och knappt någon promenad.... men så är det. Är man trött så är man, men det känns trist när man är van vid det. Längtar tillbaka till skolan så jag får tillbaka mina rutiner!=)

Idag har jag då praktiserat 6-45-16. Sov bara 3h i natt, var hemma efter 22 igår och kom inte i säng förän vid 24, kunde inte somna! Somnade runt 02.00. Suck...la mig och sov 2h nu på em. Men imorgon börjar jag kl 14 = sovmorgon=) Funderar på att försöka sticka till gymmet på fm och köra lite styrka....!?

På tal om annat, ska ni vaccinera er för svininfluensan? Jag funderar å funderar... inte för min egen skull då tror jag men isåfall gör jag det för att inte smitta andra om man skulle åka på det eller bära runt på viruset....

Nä nu ska jag ruska liv i karln (som också passat på att sova som vanligt) så vi kan gå ut på en liten kvällspromenad och få lite frisk luft!

Hej svej!

Idag är det jannes födelsedag

hurra hurra hurra!!


En händelserik dag med presentöppning efter 12 slaget i natt, pannkaksfrukost, ett besök på djursjukhuset med Zorro som troligtvis varit i slagsmål och hade en rejäl svullnad i ansiktet. Han fick sövas, de rakade bort lite av hans päls på huvudet (vilket gjorde att jag föll i en skrattattack!? och fick martin stenmarks låt i huvudet "jag kommer inte hem ikväll", fråga mig inte varför jag har så *hmm* skumm humor) han fick "opereras" och de tömde ut allt var och annat äckligt. Sen fick han mediciner med hem som han ska ta i en vecka ca. Hela kalaset slutade på 1900kr. Billigt eller hur? Tur han är försäkrad, vi hoppas få tillbaka iallafall 800kr på det. Men ja spa-dagen i Jönköping nästa helg blir framskjuten tills november/december tyvärr.... någon kise tyckte tydligen inte vi behövde den! Men huvudsaken är att vår älskade katt mår bra igen, han var lite groggy efter operationen men nu mår han fin fint igen. Jönköping kan vänta, även om det känns trist! (Tack till Linda som skjutsade oss ut till sjukhuset).

Nu ikväll har Linda och Joel varit på besök och vi har smaskat på tacos och chokladpudding med vispgrädde. Janne önskade, jag lagade=) Som vanligt med andra ord. Vi kastade också ett getöga på "ensam mamma söker" på tv;n. Bjussar på lite bilder på födelsedagsbarnet själv och katten som försökte stjäla hans show;)


                      



En fin liten surprise

Janne var iväg och spelade badminton idag tillsammans med Linda & Joel. Jag skulle ju också följt med egentligen men får bli en annan gång när man är frisk igen. När han kom hem lämnade han över en liten kasse som han sa var från Linda; med en tidning, choklad och ett sött "krya på dig" kort. Så snällt=) Tack igen sötaste Linda. <3









Snacka om dålig tajming

Igår var jag på lung & allergi mottagningen och gick med en undersköterska där för en dag för att se hur de har det där och vad de gör om dagarna. Fick se hur man gör pricktester, spirometri, No maskin mm. (maskinerna är för att testa mot astma mest och man kan se om en patient har KOL). Det var intressant, dessvärre kände jag mig inte så pigg och alert, deckade när jag kom hem vid 16 sen sov jag till 14 idag. Var uppe vid 5 i morse för att sjukanmäla mig till praktiken. Känns inget kul men vad ska man göra? Inte bra att gå dit och smitta ner de känsliga patienterna heller. Som "tur är" är jag ledig i helgen, så förhoppningsvis kan jag återgå på måndag. Känns som jag fått en släng av något influensa liknande, ont i kroppen, feber och tjock i halsen. Å jag som skulle tagit med janne på en utflykt i morgon då han fyller år på söndag... men det fick jag boka om tills nästa lördag. Så är det. Han har tjatat som bara den på vad det är vi ska göra i någon vecka nu haha och ja idag så sa jag faktiskt till honom vad det var som var tänkt. Så nu ser vi båda framemot nästa lördag istället då vi ska hyra en bil, köra tlll Jönköping, gå på stan där under dagen och sen avsluta under em på Atlantis spa och gå på relax där och äta gott. Hoppas bara janne håller sig frisk då! Tråkigt med dessa förkylningstider som är nu....*suck*

Nä nu ska jag ta och koka lite te med honung i, sen blir det nog till att vila lite till så man orkar vara uppe till idol i kväll. Janne ska iväg snart med Joel och Linda och spela badminton. Hade också velat...men men.

Trevlig fredag på er!

Vila och step

Idag har jag äntligen varit ledig igen. Men imorgon är det på det igen under 3 dagar. Vet inte vad det är med mig, men sen i fredags har jag mått illa till och från varje dag + att jag varit yr. Yrsel har jag haft ett par veckor nu, men har blivit värre och konstigt nog mest när jag sitter eller står still..... Stress relaterat antagligen. Är ju mycket nytt nu på praktiken och man är inne hela dagarna i dessa sjukhus korridorer med torr luft. Hoppas det går över snart. La mig och sov efter lunch idag med, sov i hela 3h!! Men kändes som att det behövdes för mådde lite bättre när jag vaknade. Tränade step nu ikväll med sis. Hade planer på att avboka det men tänkte att jag ju kunde testa. Gick ju bra, men kunde inte ta ut mig fullt ut. Har knappt tränat något nu sen praktiken drog igång, känns lite trist men samtidigt så är man så trött när man varit igång under 9h och nu då mår jag såhär så ja det får bli som det blir nu, är ju bara 3veckor kvar sen kommer man igång som vanligt igen.

Nä dags för en dusch sen lite fil & müsli till desperate housewifes.


Hoppas ni mår bra! Tjingeling!


Sover man gott eller?=)


Bultande huvudvärk

Idag blev det ingen praktik för mig... när jag kom hem i går em hade jag sån fruktansvärd huvudvärk, tog en värktablett och gick å la mig. Värken la sig lite när jag vaknade, men var fortfarande helt öm i huvudet. Samma sak i morse. Mådde illa och det bultade i huvudet:( så blev till att stanna hemma, skulle praktiserat dag idag också. Tråkigt men så är det. Hoppas kunna gå i morgon igen. Ska snart iväg till Eurostop och apoteket för att köpa bamyl koffein tabletter tänkte jag. Hört att de ska vara bra.

Igår då så var det praktik från morgon till em. Vi var på andra sidan av avdelningen igår, det saknades folk så min handledare fick hoppa in. Det var jag som hade hand om alla MIG kontrollerna igår, och det gick bra. Börjar komma in i det nu. Fick även se på när handledaren tog venblodprov med en butterfly. Det såg inte lika läskigt ut som jag trott. Men det är klart, blod är fortfarande scary haha. Men något som var ännu läskigare, var att jag igår även var med nere på en liten operation, då de satte in ett sk.a drän i lungsäcken via ryggen på en patient. Men jag är kanske inte så känslig som jag trott!? Jag svimmade inte iallafall. Läkaren som gjorde ingreppet och som tillhör avdelningen är riktigt bra, han förklarar hela tiden vad det är han gör och varför så man förstår.

Ikväll blir det bara att ta det lugnt såklart. Ska kurera mig riktigt med varmt te och tabletter om det skulle behövas. Vi ska nog se på en film ikväll som vi lånat av syrran & Johan; Final Call heter den.


Ha en trevlig helg gott folk! Kram från mig



Nu är Uno reserverad för oss! I slutet av oktober/början av November anländer han från ett hundhem i Spanien=)<3




www.ramneboshundstall.se




Ännu en ledig dag

Skönt, det har verkligen behövts. Var och tränade idag innan lunch, styrka + kondition. Har inte blivit någon mer träning innan i veckan, har varit helt slut efter praktiken. Men på lördag ska jag försöka ta mig ut och springa tror jag även om jag praktiserar hela helgen.

Kom att tänka på en sak, att det är lite trist att folk inte kommer hit och hälsar på oss här i lilla Halmstad. Oftast är det så att alla vill ses, men känns som att de på nått sätt förväntar sig att det är vi som ska ta oss till dem hela tiden. Jag menar, det är lika lång strecka för oss att ta oss som för alla andra att komma hit och kostar minst lika mkt. Jag vet inte, men börjar tröttna lite på det! Nu menar jag inte alla vi känner men en del faktiskt.... Nåja. Httade en rolig film på Tereses blogg här om dagen;

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1650554/paret-dansar-loss-mitt-under-vigseln


Föresten nu är det snart helt klart, i slutet av oktober/början av november får vi en ny familjemedlem=) Längtar!!!

RSS 2.0