Nu är det bestämt...

Det blir inget Jönköping! Janne fick också jobb så det var ju hur bra som helst, MEN det stora problemet är boende! Janne ringde runt och mailade till alla bolag han kunde hitta igår inklusive blocket. De som hade ledigt var till 1 maj. Fick ett erbjudande på en till 1 april men det var fler spekulanter på den och man får reda på om vi får den först efter 22 februari och vi båda måste lämna svar senast i morgon. Sen börjar ju mitt vik i mitten av mars så jag hade förlorat det ändå om vi inte fått lgh förän 1 april... känns väääldigt tråkigt men man måste ju ta det säkra före det osäkra. Här hemma har jag iallafall jobb i sommar och janne har ju sitt fasta. Tyvärr hade det inte funkat med dubbla hyror redan denna månad som kommer då jag inte får någon lön förän i slutet av mars! Vi som ville sååå gärna, men det kommer förhoppningsvis fler chanser. Vi ska härifrån så är det bara, men det blir kanske till hösten istället?!

Idag är jag ledig. Tänkte snart ta och städa lite, boka tvätt tid. Sen ikväll ska jag träna spinning. Ska bli gott=) Ja, annars händer det inte så mycket på fronten. Är ledig tills på lördag om jag inte blir inringd. Ska jobba på gruppboendet då till på söndag. Har föresten bestämt mig om sommarjobb nu. Fick erbjudande både på sjukhuset och landfästet. Det får blir sjukhuset, även om jag tjänar mindre och det är mycket jobbigare, så kommer jag iallafall lära mig mycket där och jag får allt ge det en chans. Skulle jag inte trivas sen så vet jag att det inte var min grej. Men alla är så snälla och hjälpsamma där så det ska nog gå bra. Gruppboendet ska ju ändå läggas ner efter sommaren också. Men ska jobba extra nu fram till sommaren iallafall. Hoppas man får lite tider! Är behövligt.
Nä, dags att skrida till verket! Ha en bra dag! Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: MM

Jaa, tråkigt ju att det inte blev nån flytt,hade varit kul att ha liite närmare varann iallfall! men det kommer fler chanser! Bra val att ta sjukhuset, där lär du dig ju mer som sagt..

KRAM!

2010-02-17 @ 15:13:59
URL: http://heidierving.blogg.se/
Postat av: Mulles lillasyster i Lappisjärvi

Varför inte flytta upp till Lappisjärvi?;) Sköna, vita och svinkalla vintrar och ljusa och mindre kalla somrar:)

2010-02-17 @ 15:45:54
Postat av: Emma

Jo det är lite trist... men vi får ta nya tag senare! Någon gång kommer vi iväg=)



2010-02-17 @ 16:24:43
Postat av: Emma

haha ja Lappisjärvi är säkert huuuur fint som helst, men ligger lite långt upp;) men ett besök dit är planerat i framtiden. Jag har aldrig varit så långt upp i landet så är ju ett måste!=)

2010-02-17 @ 16:26:00
Postat av: Mulles lillasyster i Lappisjärvi

Ja, det är ju lite långt upp kanske:) Jag märkte det när jag åkte ner till Osby i höstas och hälsade på en kompis...Det var lååång väg att åka! Men än när ni har vägarna förbi uppåt landet är välkomna hem till oss! Jag hoppas allt känns bra nu, fast än det inte blev som ni hade tänkt...Men Jönköping finns ju kvar och det kommer fler tillfällen!:) Kram mirre

2010-02-20 @ 12:44:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0