Vad är det med folk?!

Hela dagen idag har vi fått höra en massa ang. vår icke flytt till Jönköping! "Har ni verkligen tittat överallt? Inte hittat något tillfälligt? En sån chans dyker inte upp igen! Bla bla bla."

Jag menar herre gud! Hade vi kunnat fixa det hade vi såklart gjort det, vi vill så gärna dit men ibland går det inte som man vill... blev lite snävt med tiden och ingen hade något att hyra ut till mars. Så enkelt är det. Förstår inte varför folk ska lägga sig i, varför inte bara stötta oss och vårt beslut? Det borde ju vara vi som är mest besvikna över att det inte gick vägen...
Men är tacksam till er som verkligen visat förståelse!=) Någon gång kommer vi iväg, så är det bara. Krävs mycket mer planering än vi trott, rent pengamessigt också. Jobb är det absolut inga problem att få i vårt yrke=)
Nä nu ska jag iväg och cykla lite spinning och tänka på annat! Cheers!

Kommentarer
Postat av: Terese

Men skit i vad alla andra säger. Så länge ni är nöjda med ert beslut så ska ingen annan lägga sig i! Det är det värsta som finns, folk som ska kommentera o lägga sig i andras beslut.

Jag är säker på att en sån chans kommer att komma igen, denna gången var det helt enkelt inte meningen bara. Så bättre lycka nästa gång :)

KRAM PÅ DIG!

2010-02-17 @ 20:08:15
Postat av: Emma

Tack vännen! Håller med dig. Klart det finns fler chanser, blev som det blev nu. Hade vi flyttat hade jag suttit utan jobb, de hade bara det vik:et att erbjuda mig som börjar i mars liksom. Så är det. Hur går det för dig med jobb?=)Eller du ligger lugnt nu? stor kram

2010-02-17 @ 20:33:22
Postat av: MM

Ville ni skulle flytta så det blir lite närmare oss bara! Trodde på Janne att det bara handlade om pengar,men så var det ju inte!

2010-02-18 @ 08:24:47
URL: http://heidierving.blogg.se/
Postat av: ägget

ni hittar nåt när tiden är inne att flytta:)

2010-02-21 @ 09:50:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0