Diverse äventyr!

Blev väckt idag vid 8 tiden på morgonen av en ledsen syster som blödde näsblod som ej gick att få stopp på. Så satte mig i bilen och körde dit och tog oss till sjukhuset. Hon fick "etsa näsan" (som det så fint heter) och vi var hemma igen hos oss vid halv tio. Åt lunch ihop här senare och kollade på tv. Lämnade av henne innan jag skulle träffa Anna på berget vid 16 för en 6km runda som blev sjukt tuff! Ingen bra kombo att springa när man är kissnödig kom jag på! Hehe men kan inte bara skylla på det, var helt slut när jag hade några meter kvar men tog mig igenom det!! I´m proud of myself! Stack och solade lite efteråt så nu känner jag mig som en ny kvinna! =D
Dags att slänga in korvarna i ungen, blir korv med bröd till kvällsmat, inget mer avancerat! Men lagade en god pasta rätt till lunch innan idag, receptet finns här; http://www.ica.se/recept?recipeid=712631.
Tjingelingus!

Habib and his team in town


Vår nya familjemedlem

Under tre månader framöver! Här tar hon ett dopp i badkaret!=)
Zorro tycker att Skalina är jätte läskig... Han var värsta nervknippet första dagarna och flög i luften för minsta ljud. Men han har lugnat sig lite så hoppas det går vägen=)

Lady gaga

Blir det den 19 November tillsammans med Ninis nere i Malmö=D Wiiiie!



Bild från; http://userserve-ak.last.fm/serve/_/17850227/Lady+GaGa.png

En ute kväll på stan

Var mycket trevligt att träffa Kerstin igår! Vi möttes upp utanför Gastons vid 18.30. Beställde in två pizzor som vi delade på och det blev ett och annat glas rödvin=) Hade massor att prata om!! Var 1,5 år sen sist. Senare vid 21.30 anslöt våra män också denna tillställning. Gick vidare till Bulls efter ett tag och tog någon drink där med och kvällen avslutades sen hemma hos Kerstin i hennes nya lgh. Super fint bor hon!! Hennes Sven är en känd kiropraktiker inte bara i stan utan i hela Sverige. Lina gick hos honom efter bilolyckan och blev hjälpt och jag har tänkt länge jag ska gå, han kan hjälpa mig med mina magproblem (konstigt nog) och värken jag får i svanken när jag rört mig för mycket + min återkommande huvudvärk när jag jobbat mkt. Så ja jag måste dit nu...slut på fegandet. (Tycker det verkar så otäckt att knäcka rätt på nacken mest...) Ska boka tid på måndag och se när jag får en tid. Han sa det kan räcka med ett besök så hoppas på det!=)
Det togs givetvis lite bilder igår men glömde minneskortet hemma haha och de fotona jag har tagit är sparade inne i själva kameran och har ingen aning om vart jag lagt min USB kabel, så bilder kommer så fort jag löst det!
Har jobbat ikväll och nu ska vi snart iväg och hyra film. Jobb imorgon med till söndag! Ska inom stan imorgon innan jag börjar jobba och hälsa på min habib som ska stå på torget med hemvärnet och rekrytera folk hehe.
Trevlig kväll! KRAMAR

Soligt i Halmstad!

Igår kväll träffade vi som sagt Linda och Joel. Lindis och jag tog oss en timmes promenad medans killarna kollade på film. Vi köpte med oss vegetarisk sushi på vägen hem. Sååå gott men ack så mätta vi blev! Beställde 10 bitar var men fick tydligen 12 men det märkte vi inte förän efteråt då vi tyckte vi var vääääldigt mätta;) Åt jordgubbar till efterätt. Grabbarna åt pizza från Verona och de verkade också mätta och belåtna. Mysig kväll! Gonna miss you this summer!!!!


Var ute och sprang innan idag, Malin hängde på så sprang vi 3km tillsammans sen tog jag ensam ett varv till så blev 6km idag. Känns gött=) Måste ju börja öka lite smått upp mot 10km nu. Ikväll ska jag ut och äta på Gastons med min gamla arbetskompis från Frennarp; Kerstin. Inte setts på över ett år så ska bli mycket trevligt! Senare på kvällen ska janne och hennes Sven möta upp oss och så ska vi gå vidare till någon pub och dricka lite drinkar. Börjar 13 imorgon. Skönt.
Nä nu ska vi ta och bege oss iväg här, ska ut till Eurostop bl.a och handla lite. Ha en trevlig dag gott folk! Hoppas vädret är lika fint som här;)


KRAM

Galet billigt!

Svängde inom stan med min cykel när jag slutat jobba idag. Köpte bl.a ullsockar på Naturkompaniet som jag blivit rekomenderad av Janne (ja faktiskt!) för mina återkommande skoskav när jag är ute och joggar. Ska testa dem i morgon hade jag tänkt, hoppas de funkar! Sen var jag inom the bodyshop och köpte ny ansiktsrengöring och sist men inte minst köpte jag med mig frukt och grönt hem för endast 127kr! Galet billigt. Allt detta fick jag;

Ananas, lime, citron, jordgubbar, ruccola, avocado, isbergssallad, tomater, gurka, körsbärstomater, vattenmelon, paprika, purjolök, äpplen och päron.

Och nu när karln duschat klart ska vi köra ut till flygstaden och handla på Willys och Ö&B resterande saker. Sen ikväll ska vi träffa Lindis<3 och Joel en sista gång innan deras avfärd. Lite sorligt...

Att tala engelska på beställning?

Nä det funkar inte för mig... Chefen ringde mig idag när jag kommit till jobbet och sa att han kommer inom med 5 engelska tjejer på studiebesök. De skulle egentligen till ett annat boende men eftersom de gick och det regnade tänkte han att de kunde gå hit istället. Shit pommes var det första jag tänkte! En sekund senare ringde det på dörren och de var här. Ingen förberedelse här inte! Fixade kaffe och te till alla sen tyckte chefen att jag skulle sitta med...hehe. De frågade mest honom saker men även mig...lite kunde jag svara på men inte allt...tog totalt stopp i hjärnan. Å var ju lite nervös.... Så pinsamt! Man läser ju ändå engelska i detta land så de måste undrat... men var väldigt hjälpsamma och trevliga allihopa! Som jag skrattade när de hade gått... Både åt mig och chefen faktiskt. Aja det får man väl bjuda på. Vet att jag kan bättre bara jag får mjukstarta lite först;)

Längtar tills i morgon, då kommer lönen = vi ska storhandla massa gott, träffa Linda och Joel (Sushi och promenad för oss tjejer, pizza och film för killarna.) Kommer bli en bra dag. Dock jobbar jag till kl 15 för vi har möte här på jobbet. Lite trist, annars hade jag slutat kl 9 imorgon bitti! Men men inget att göra något åt.  25h pass o yeah.

Nu ska jag slänga mig i sängen här på kontoret och kolla lite på tv. Klockan ringer 06.20 imorgon bitti. Hejsvej!

My lovely boys


Måndag...

Jaha... ledig dag idag och vad har man gjort? Diskat, dammsugat, slappat, läst i min nya pocket bok "Flyga drake" och sprungit en 5km runda med Anna. Så lite har man hunnit med=) Precis kollat klart på "Sex and the city 2 i New York". Guuuud vad jag längtar tills vi ska se den på bio, Anna, Malin och jag. Om ca 2 veckor är det bokat!! Tyvärr fick vi inte ihop det innan, premiären är ju den 27 maj. Nu börjar serien om från första början på tv, and I will watch it.
Cheers!

Middag med trevligt sällskap

Igår kväll var vi bortbjudna till våra kära vänner Linda och Joel. Det bjöds på god tonfiskfilé med couscous sallad och rabarber/jordgubbspaj med vaniljsås till efterätt. Blev lite buzz spelande efter all god mat också! Var länge sedan men kul är det. =) På fredag åker de till Stockholm/västerås sen den 1 Juni går flyget mot USA i 3 månader. Kommer kännas tomt här i Halmstad i sommar:/ Men vem hade inte tagit chansen om man fått den?! Hade vi bara haft pengar till det så hade vi lätt åkt och hälsat på! =)
Idag blir det en lugn dag, det fina vädret försvann igår kväll och blev ersatt med dimma, gråa moln, blåst och kyla. Trist när man för en gångsskull är ledig denna helg. Men sånt är livet. Ska se om jag får liv i min trötta sambo snart, inte klokt vad han kan sova!!! Här bakade man scones i morse, kokte kaffe och te men han kom aldrig upp.... vilken tacksamhet va? haha.
Trevlig söndag! KRAM

25 is the shit!

Igår blev min fina, söta, underbara madde 25 år! Hipp hipp hurra! I sommar ses vi äntligen igen=D




Helg och jag är ledig!

Det var ett tag sen. Gott de! Jobbade kvällen idag på gruppboendet. Fick gå tidigare för fanns inget att göra och inga boenden hemma. Så varför sitta två och glo på varann i flera timmar?! Cyklade bortom maxi på vägen hem och inhandlade lite gotteheter till helgen. Kan inte vara utan hur mycket jag än försöker;) Men var mer sparsam denna gång! En 30g mörk choklad med apelsin slank ner när jag kom hem tillsammans med en kopp te. Mumma. På tal om te så hade mina tre teer från PUKKA kommit idag med posten. Är örtteer varav ett med utrensande effekt. (detox). Tänkte testa att dricka mer örtte då jag nog druckit för mycket grönt te på sistone. Tror mitt långvariga illamående kan bero på det. (magkatarr?!). Synd för älskar grönt=) Men fick tips från mollyshalsoblogg ang dessa PUKKA teer som dessutom är ekologiska. Beställde även med en burk raw cacoa powder av Renée Voltaire. Har blivit ett stort fan av raw matkulturen. Det är mat som varken är upphettad eller behandlad och därför finns alla nyttigheter kvar. Inga tillsatser finns heller. Tyvärr är det väldigt dyrt med sådana produkter så får bli något då och då. Köpte ett lantbuljongspulver av Renée Voltaire i början av månaden. Är super gott! Det är inte raw men ekologiskt och helt utan några onödiga tillsatser. I love it.
Pukka teer kan du hitta här.

Magnum gold

har testats idag. Mmm god var den, med smak av kola. Gillar magnums glassar! Smarrigt värre en varm sommardag som denna. Vi var även en sväng vid östra stranden innan idag och gick en liten promenad. Tänk om man haft en stuga där... så underbart.

Vi blev lite besvikna ang Tunisien. Man kan tydligen inte resa dit under höst/vinter... å att åka redan i senast september blir nog lite tight med pengar...man måste ju hinna spara till det såklart. Så nu har vi tittat lite på Egypten istället. Är egentligen lite emot det eftersom de har mördat turister där och alla terrorister och sånt, men de finns ju överallt i hela världen och man kan ju inte gå runt och tänka på det hela tiden såklart. Så vi funderar lite på att resa dit istället och kanske ta Tunisien nästa sommar. Vi vill resa någonstans där det är billigt att leva som i dessa länder och Thailand. Men Thailand är uteslutet då de händer massa skit där hela tiden nu. Trist. Vi får se vart vi hamnar men ut och resa ska vi när det kalla är åter i sverige;) Har inte gjort en resa på jag vet inte när!
Nä nu kallar tvätten i tvättstugan. Ska ta mig dit och fixa den nu, sen ska jag och min habib sätta oss på uteplatsen igen och avnjuta kaffe och te. Skönt att vara frisk igen=) Imorgon blir det jobb för mig 13-21 sen ledig i helgen=D
Tjingeling!

Kurering på G

i detta hushåll. Fick någon form utav magsjukan igår med feber. Åt inte någonting mer än blåbärssoppa och vatten igår. Idag känns det dock bättre så har lyxat till det med lite potatis och morotssoppa till middag. Blåbärssoppa till efterätt. Smarrigt värre! Men är glad jag kan äta lite igen iallafall.... Fick sjukskriva mig från jobb idag, så blir på fredag kväll jag ska jobba nästa gång. Lite surt med karens och allt men vad ska man göra!?

Men nått annat som faktiskt är kul, är att vi bestämt vart vi ska resa i höst=D Ska boka i slutet av Juni wiiiie. Tunisien och ön Djerba eller Sousse på fastlandet blir det! Looking forward a lot.
Bild från apollo.se

Glömt!

Skriva grattis till Jesper och Sara som fick sin andra dotter 5 maj!=) Så stort grattis till er!



Ett besök hos vetrinären

Idag fick vi ta zorro till vetrinären. Såg igår kväll att han hade ett rätt stort öppet sår framme vid bringan! Han sov hos oss hela natten och var slö och varm över öronen. Feber sa vetrinären när vi var där. Han har förmodligen varit i slagsmål och fått sår för ca 1vecka sedan som läkt igen och blivit infekterat. Så nu är det penicillin som gäller i 10 dagar + sårtvätt med klorhexidin 2ggr/dag. Dyra utgifter ibland för vår lille man. Han har fått utegångsförbud nu ett par dagar av oss pga såret.... det är han inte glad över....
Nu ska jag snart iväg och lyfta lite skrot på gymmet hehe och janne ska på föreläsning på hemvärnsgården. I morgon fm ska jag hem till Malin, vi ska äta frukost ihop alla tre. (anna också alltså) sen ska jag och kanske Anna ut på en joggingtur ihop. Mitt skoskav har läkt! Halleluja till compeed!!

Apan Zorro


Hoho

Hämtade mitt paket från eleven.se efter jobbet. Beställde en ny primer (min favorit från smashbox) och ett o´plump läppglans också från smashbox. Hört mycket om det så var lite nyfiken på att prova. Gillade det faktiskt, blev en fin färg! Och jag fick lite fylligare läppar;) hehe. Fick en liten påse med med lite prover, bl.a parfym från Paris Hilton som luktar rätt gott, hårinpackning, silkesdroppar, ansiktskräm och foundation primer från smashbox. Gillar verkligen smashbox, ett av mina nya favoritmärken när det gäller smink. Har som jag skrivit innan aldrig hittat något bättre än deras photo finish primer.
(ber om ursäkt för att det kan förekomma flottiga och mindre graciösa bilder ovan, men det är tydligen sån man ser ut! mohaha. Sned mun? Jag?)


Nä nu efter att ha fyllt på reserverna med fikan i inlägget nedan är det dags att ta oss ner till östra stranden för en liten promenad och luft(!) som jag inte sett mycket av på hela dagen. Eller ingenting alls mer än vägen till och från sjukhuset. (till bilen alltså, har varit lat i helgen och sovit längre och tagit bilen upp. Men lika bra det då det regnat som bara den.)
Ikväll blir det film igen. Paranormal activity var inte så bra som vi hoppats! Men filmen ikväll kanske är bättre. Får se. Blir; High lane.

Fika efter en hård dag på jobbet!;)


Långhelg!

För många nu=) skönt. Men en annan ska jobba haha. Men igår var jag ledig, då hade vi Linda och Joel över på besök. Hade tänkt springa på dagen men vaknade upp med smärta under vänstra foten pga en blåsa jag fått i måndags när jag tränade. Men har ej haft ont av det men igår då så värkte det i hela foten så fort man satte ner den mot marken så det fick vara. Men en trevlig kväll hade vi. Grillade trots tråkigt väder. Vi bjöd först på fördrink; fruktvin med citron och sprite. Middagen blev marinerad kotlett, hasselbackspotatis, bearnaisesås, aioli och sallad. Till efterätt en jordgubbscheescake som faktiskt blev riktigt sommrig och god=) Kul med nya recept när det blir bra. Grabbarna drack öl men Lindis körde pga hennes stukade fot och jag skulle ändå upp och jobba tidigt i morse så vi höll oss naturella!! Men nästa helg när jag är ledig ska vi ses igen och kanske gå ut på stan. Sen åker de ju till USA och blir borta heeeela sommaren. Kommer kännas tomt, men en kul upplevelse för paret!

Jobbet idag har gått bra, förutom att jag hade rätt ont i min stackars fot men det fick gå. Köpte compeed plåster på apoteket när jag slutat så har satt på ett nu. Känns redan lite bättre. Ska cykla iväg och beställa pizza alldeles strax och hyra film. Blir nog paranormal activity. Men får se! Hört den ska va läskigt bra.
Ha en trevlig helg på er alla! Själv har jag ytterligare två dagspass på sjukan att se framemot;) Men sen ska jag inte vara där förän till sommaren igen!
CHEERS!

Middag och vin en måndag

Inte fel! Blev Gastons med Anna och Malin först, sen gck vi vidare till Roberts coffe för en kopp te och mer skit snack. Hade från början tänkt ta middagen i tisdags efter vårruset men eftersom det blev så sent så sköt vi fram det. Lika bra det ju=)

Messat med Ninis under dagen, vi ska eventuellt gå på Lady gaga konsert i november i Malmö! Hoppas vi får tag i biljetter, fanns ett fåtal kvar nu såg jag och kan inte köpa förän lönen kommit!! Hade varit super kul. Vi pratade lite om henne förra helgen då vi var nere och hälsade på! Två av jannes syskon var på hennes konsert i sthlm nu i dagarna och den verkade vara riktigt bra. Spännande, spännande....
Har varit skönt att vara ledig idag, joggade en tur efter frukosten.. så underbart väder det varit idag, men dock lite kyligt. När ska sommarvärmen anlända?! Imorgon blir det jobb kl 14 till kl 15 på onsdag. Det ni!


Ha det gott och sov så gott! KRAM

Ingen kan njuta som Zorro=)



Så kan det gå..

Jag kommer gåendes på avdelningen innan jag ska börja jobba och ska in och byta om på toan. (då jag tyvärr ej har något skåp ännu)

Emma;
hej!
Alexander; hej! oj var det du, kände inte igen dig med kläderna på!
Övrig personal bryter ut i gapskratt... hehe ännu en felsägning på snuskigt vis på trauma unit! Men kul har vi och det är huvudsaken=D

Nä nu ska jag hoppa i säng och snarka lite. I morgon är jag ledig, ska ut och springa under dagen hade jag tänkt sen ska jag träffa Malin och Anna på kvällen, blir till att gå ut och äta på Gastons! Mums.
Tjingeling!

Jobb i helgen

Dagens citat från the trauma unit;
Vid middagsutdelningen
Emma; Kristina! Skulle 7:ans fru ha sex brickan?
Kristina; Eeeh va? Hahaha
Emma; Ja? oj hahaha vad sa jag. Sal 6:s bricka menar jag! :-S
Så fel det kan bli. Men så kul man kan ha länge åt det! Vi skrattade hela eftermiddagen åt det haha. Kanske för man var trött med och knappt sovit i natt och så ska man upp kl 5? En möjlig orsak. Min fd handledare berättade en gång att hon sagt att hon skulle gå och s*ga *v en patient haha! Men inte på det sättet som det låter dock.... Sjukt.
Gick smidigt idag på jobbet, vi var tre personal på 100-sidan i samma ålder. Mycket roligare då=) Synd bara att ingen av dem ska jobba kvar där i sommar då de ska över på andra avd pga personalbrist bland sjuksköterskor.
Nä mina vänner, nu ska jag och min habib sätta oss i soffan och kolla på lite film. Den tredje filmen av red riding som vi hyrde i veckan. Engelsk thriller/drama. (Helt ok. Lite skumma dock.) Ska äta naturgodis till=D Tog oss en cykeltur till coop för ett tag sen och handlade lite gott. Trevlig lördag!
Gjorde en Maria Montazamy innan i veckan, ett glas rött och lite jordnötter. Dock alkoholfritt;)

Ölandsörtagård

Ett svart te södermalm med apelsin, ringblomma, rosblad, blåklint, vaniljstång och papaya
Ett grönt te kustfägring med havtorn, jordgubb och yoghurtarom.
Sen två burkar senap varav en med vitlök. De har super goda kryddor där med, vi beställde två omgångar förra året. Honungsgrillen är supergod! Http://www.olandsortagard.se


Har smakat det gröna teet idag och det var riktigt gott. Ska testa det svarta ikväll. Men har ett favorit te som är svårslaget och det är ett grönt te med smak av jordgubb, champagne och gräddvanilj som jag fått av Linda, köpt på NK.=)

Ledig fredag

Idag har jag varit ledig. Skönt=) Eftersom vi har pappas bil nu en månad passade vi på att köra ut till flystaden och glo lite på Ö&B, RUSTA och skopunkten. Fanns massor att shoppa men nu ska vi bli ekonomiska här! Köpte med oss ett fotoalbum och våffeljärn (äntligen) från Ö&B och två kuddar från RUSTA. Ett måste, 60kr st. Får bli två till nästa månad + varsitt nytt täcke. En ny säng måste vi faktiskt också ha men vi får se någon gång i sommar när vi kan köpa det. Finns en dubbelsäng på Falkenbergs outlet med madrass och alla tilbehör för 2999kr. Det är ju ändå billigt för en säng i dessa dagar.
Vädret är dock inte det roligaste idag, västa stormen! Höll ju på all blåsa iväg. Hade egentligen tänkt ut och jogga en tur idag men nä, har ingen lust i detta vädret. Fick lite ont i knäna efter vårruset då vi mest sprang på asfalt så kanske bra att vila lite extra denna veckan ut. Ska jobba lör-sön uppe på sjukhuset och även nästa helg har jag där! Sen är det bara Landfästet som gäller fram till sista veckan i juni då jag börjar på sommarviket på sjukhuset. Fick vikariat där igen eftersom Kerstin gick i pension. Har jag tur får jag vik där igen sen september-oktober med innan stället lägger ner. Vi ska börja se oss om efter jobb på annan ort sen efter sommaren. Ska söka lite överallt och se vart vi hamnar. Har suttit och kollat på lite lägenheter/radhus på senaste. Tänk om man fått bo så... kan ju bli att vi får köpa oss en lägenhet eller något när vi flyttar härifrån, inte det lättaste att få hyra bostad speciellt inte i de större städerna. Men då krävs det ju att vi har fast jobb, helst båda två... så vi får se vad som händer in the future.

Lite mysiga radhus;

Helsingborg
http://www.fastighetsbyran.se/Objekt/?type=search&pageRefId=37&ObjektID=353603
Malmö
http://www.fastighetsbyran.se/Objekt/?type=search&pageRefId=37&ObjektID=561607
Göteborg
http://www.fastighetsbyran.se/Objekt/?type=search&pageRefId=37&ObjektID=570723
http://www.fastighetsbyran.se/Objekt/?type=search&pageRefId=37&ObjektID=570929
'


Vila i frid Bambi, gamle vän<3


Då var de på plats!


Middags tips!

Gjorde denna rätten i tisdags till middag. Super gott var det.

Krämig pastasallad med lax och pepparrot

Ingredienser

Gör så här

1. Koka pasta, t ex gnocchi, enligt anvisning på paketet. Skölj pastan hastigt i kallt vatten.

2. Blanda lättcrème fraiche, finriven färsk pepparrot, hackad dill, salt, peppar och 1 socker. 
3. Blanda den avkylda men fortfarande ljumma pastan med pepparrotsröran.
4. Skär gravad lax i mindre bitar. Dela, kärna ur och skär melon, t ex galia
eller honungsmelon, i tärningar. 
5. Dela, kärna ur och skär äpple i tärningar.
6. Skär isbergssallad i bitar. Blanda melon, äpple och isbergssallad försiktigt med pastan. Servera med laxen.


Recept från ica.se

Vårruset 4/5 2010

Vilken kick! Så roligt det var=) Anna, Malin och jag valde att starta i grupp nr 2 för de som springer på 25-30 min men vi insåg ganska snabbt att vi kunnat vara med i den första då en del som startat i den agerade stora bromsklossar framför oss. Vissa sprang bara någon meter sen började de gå!? Grupperna är ju till för att man ska placera sig där man passar in. Irriterande... sinkade farten på många ställen men ja är ändå nöjd med min tid. Jag och Anna kom in på 27min och Malin på 34. Tycker vi var duktiga alla tre, och var en rolig upplevelse=) Fick en liten goodiebag också med lite dricka och snacks. (nyttigt naturligtvis) Minuset idag var vädret...svin kallt var det!! 5 grader och det är maj.....*brrrr* Näst på tur står tjejmilen...dubbelt så långt! Blir en utmaning...
Janne var så snäll och var med och fotade oss=)

Renée Voltaire

Beställde lite varor från Renée Voltaires sida för ett tag sen, hämtade ut det ikväll när vi kom hem! Ska bli spännande att testa!

Skåne visiten

är över! Tiden bara liksom försvann.... men denna helgen har bestått av mycket god mat, okej väder och framförallt möten med underbara människor! Det ska vi leva på ett tag nu=)
Fin fina presenter av Ninis och Martin<3 Tavlan har Nina målat själv. Ska lägga upp ett nytt foto när den kommit upp på väggen=) Å föresten kan ni fatta att mitt hår har blivit så långt? Molly tog ju av min förlängning. Så nu har jag löshår igen men bara i samma längd (något lite längre kanske 1-2cm) för att det ska bli tjockare, har så tunt annars... Är super nöjd med resultatet iallafall=)


RSS 2.0