Att tala engelska på beställning?

Nä det funkar inte för mig... Chefen ringde mig idag när jag kommit till jobbet och sa att han kommer inom med 5 engelska tjejer på studiebesök. De skulle egentligen till ett annat boende men eftersom de gick och det regnade tänkte han att de kunde gå hit istället. Shit pommes var det första jag tänkte! En sekund senare ringde det på dörren och de var här. Ingen förberedelse här inte! Fixade kaffe och te till alla sen tyckte chefen att jag skulle sitta med...hehe. De frågade mest honom saker men även mig...lite kunde jag svara på men inte allt...tog totalt stopp i hjärnan. Å var ju lite nervös.... Så pinsamt! Man läser ju ändå engelska i detta land så de måste undrat... men var väldigt hjälpsamma och trevliga allihopa! Som jag skrattade när de hade gått... Både åt mig och chefen faktiskt. Aja det får man väl bjuda på. Vet att jag kan bättre bara jag får mjukstarta lite först;)

Längtar tills i morgon, då kommer lönen = vi ska storhandla massa gott, träffa Linda och Joel (Sushi och promenad för oss tjejer, pizza och film för killarna.) Kommer bli en bra dag. Dock jobbar jag till kl 15 för vi har möte här på jobbet. Lite trist, annars hade jag slutat kl 9 imorgon bitti! Men men inget att göra något åt.  25h pass o yeah.

Nu ska jag slänga mig i sängen här på kontoret och kolla lite på tv. Klockan ringer 06.20 imorgon bitti. Hejsvej!

Kommentarer
Postat av: heidi

Men herrgud Emma, när ska bror sluta trycka i sig pizza och ta efter dina sunda matvanor istället?Ser verkligen fram emot att ni kommer hit! Ska anmäla oss t tjejmilen snart,sista anmälningsdagen är 30 juni..Ojoj, hur ska det gå? Sprang 4,75 på 25,40 så det går framåt iallafall!

Förstår vad du menar med engelskan,man blir ju lite ställd ibland!Kraam!

2010-05-26 @ 10:13:29
URL: http://heidierving.blogg.se/
Postat av: Emma

haha ja säg det Heidi;) men det är ju jätte bra sprunigt av dig! Hoppas vi håller samma takt på milen så du inte springer ifrån mig!:P Ska boka biljetter till den 18 juni ikväll tror jag. Medelar när jag har gjort det med tider och så. KRAM

2010-05-26 @ 11:24:33
URL: http://emma85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0